Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lazajnd

tag

Sziasztok!
    Korábban írtam már erről a hibáról, ugyanaz előjött megint (akkor mivel friss volt a rendszer, egy reinstall "oldotta meg" mivel nem volt mit veszteni). Egy GeForce 720M van a laptopban, valaki írta hogy talán ezzel lehet probléma. Itt van a log fájl (Xorg.0.log).
    További infók:
    Egy SSD és egy HDD van a laptopban. Az SSD-n egy Windows 10 és egy linux (Mint) van, a HDD-n pedig további 3 linux, ezek közül az egyik a Kali. Eddig a HDD-n kettő linux volt (Debian és Kali), ma telepítettem a harmadikat (KDE Neon), utána a biztonság kedvéért végig bootolgattam mindent, és csak a Kali nem jó. Lehetséges hogy akár ezzel a telepítéssel is lehet összefüggésben? Előtte már egy ideje nem nyúltam a Kali-hoz. De egyébként is érdekes hogy mikor először ment tönkre, akkor sem volt semmi, nem frissítettem, nem bántottam a beállításokban a drivereket... egy ideig jó, egy ponton túl nem. Számomra érthetetlen hogy történhet ilyesmi :D
    EXTRA érdekesség ( :DD ):
    A Debian (szintén a HDD-n) is produkálja a képen látható érdekességet a boot elején, de 1-2 másodperc után átvált a szokásos dmesg (ha így hívják) kiírásra. Gondolom összefügg, mivel a Kali is Debian alapú.
    Remélem valaki valamit ki tud hámozni a log fájlból. Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák