- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alma2
csendes tag
válasz
norbszt #22491 üzenetére
Nekem ma jott meg a tv-m lm640, mindent szepen beallitottam, az osszef forras kephez kotheto dolgait stb.
A vegere hagytm a wifi-t beallitottam kolbaszoltam erre-arra. Aztan egyszer csak az input menu nem jott be tobbet.
A firmware kozepso szama 10 volt. Aztan frissitettem, ami utan 40 lett a verzio szama, de nem segitett. Csak a factory reset. Aztan meg egy kor, megint halozat beallitva, ismet nem jon be a menu. Hihetetlen... -
axieee
csendes tag
válasz
norbszt #22484 üzenetére
Sziasztok!
Nekem LM670S készüléknél ma jött elő ez a probléma.
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatot, ahol rögtön a prémium inicializálást javasolták.
Ezzel meg is oldódott a probléma, de este, mikur újra bekapcsoltam a tévét, a jelenség újra jelentkezett.
Úgy látom nem vagyok ezzel egyedül és mindenél ma jelentkezett a gond. Ebből következően firmware gond lesz.Lehet, hogy Észak Korea hackelte meg az LG firmware-ét a nemzeti ünnepük alkalmával. Mindenestre jobb, mint egy atomtámadás
Reméljük holnapra elmúlik a jelenség. Ha nem akkor valószínűleg sok munkára számíthatnak az LG ügyfélszolgálaton. -
tobizol
csendes tag
válasz
norbszt #21830 üzenetére
Igen, erre voltam kíváncsi, kösz.
Fura, hogy neked másképp megy, mint szunya1-nek. A próbával csak az a baj, hogy kell hozzá egy üres hdd is.Viszont ha tudom használni a PS3-at, az már fél siker, mert az is támogatja a DLNA-t, tehát mehet róla a mese a gyereknek, miközben magamnak felveszek valamit.
Bár az .mkv-t nem támogatja, de úgyis csak ritkán veszünk fel valamit, de azért olyankor esetleg használnám a PS3-at.
-
Indiant
addikt
-
huncutka1029
addikt
-
MoKiLoK
csendes tag
válasz
norbszt #17519 üzenetére
Szia,
Köszi, szóval a frissítéssel csak rosszabb lett a dolog. Egyébként én is írtam az LG-nek, nekem is azt mondták, majd a következőben javítják.
Egyébként minidlna-t használok én is, mert kevésbé terheli a routert, mint az ushare. Viszont nekem nem írt ilyeneket a syslogba, mint amit bemásoltál.
Amúgy van itthon egy Asus O'play-em is, azon eddig még nem próbáltam ki a dlna-t, most viszont megnéztem, hogy játssza le a streamet. És igen, lehet választani mind a nyelvek között, mind a feliratok között, tehát a DLNA server (minidlna) küldi a jelet. Ezek szerint tényleg a TV kliensben lehet a hiba. -
Indiant
addikt
válasz
norbszt #16034 üzenetére
Köszi, akkor gondolom a 8mm-es fali tartót el is felejthetem.
http://muszakiwebbolt.hu/fali_tarto/led_tv_fali_konzol_55kg_tvs-hq-tfsb02
-
gulyasa
őstag
válasz
norbszt #14656 üzenetére
Konkrét típustól független válaszok:
1. Úgy tudom, nem.
2. Az olyan eszközökkel, mint az LCD tévék, csakis digitális műsorokat lehet rögzíteni. Tehát nem analóg adásból van tömörítés utáni felvételed, hanem a digitális stream-et menti adathordozóra a TV egy az egyben.
3. Ezt eszköze válogatja. A lényeg, hogy egy tunerrel csak egy frekvenciára tudsz ráállni. Analóg adásoknál régen így csak egy csatornát tudtál rögzíteni. A digitális korszakban egy frekvencián (vagy MUX-on) több tévécsatornát is sugároznak. Tehát elviekben ha a vevő/rögzítő eszköz vagy a rákötött adathordozó hardveresen képes rá, akkor egy frekin sugárzott összes adót tudja rögzíteni egy időben.
4. Ez a 3-as kérdés körébe tartozik. Az én set-top-box-om is képes rá - elvileg -, de a rácsatlakoztatott HDD a box szerint "lassú" hozzá, tehát csak egy beállított csatornáról képes rögzíteni rá az ugyanazon a frekin sugárzottakból.
Viszont számítógépen VLC-vel már láttam egy frekiről egyszerre felvett tévéműsorokat és váltani lehetett közöttük.
Tévékkel kapcsolatban még nem hallottam ilyen képességről. -
GEO001
aktív tag
válasz
norbszt #2599 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyen opcióval vagy beállítással, hogy két független av jelet egyidőben megjelenítsen. A DVR -t még nem próbáltam ki, de lassan itt lesz az ideje. Sztem nem lehet beállítani, hogy az USB-s HDD melyik csatornáról rögzítsen, csak az éppen a tuneren lejövő av adatfolyamot rögzíti, de lehet tévedek. Talán vannak akik már próbálták ezt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest