- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbszt
tag
válasz
tobizol #21809 üzenetére
Helló
Én is upcdirektet lg42lm640S használok felvétek közben tudsz bemeneti listára váltani.
---Ott felvétel megszakítása nélkül HDMI-kre tudsz váltani (dvd lejátszó, pc, ps, xbox,) és a korában felvet műsorokat tudod nézni.
---A többi lehetőségeknél feljön egy ablak, hogy a felvétel leáll igen nem : DLNA, youtube fuso, másik usb eszköz, másik antenna bemenet és persze a csatorna váltás.ötlet megveszed a tvt és kipróbálod, aztán azután adod vissza a beltérit.
szerintem erre voltál kíváncsi nem.
-
Watt25
veterán
válasz
tobizol #21822 üzenetére
A rögzítés nem igényel nagy teljesítményt (stream-ból megfelelő PID-eket le kell menteni a vinyóra). Bár elképzelhető, hogy az LV, LW sorozatnál még ez volt a gond. (Mert ezért mégsem 0 a plusz terhelés.) Szerintem újabb tévéknél csak egyszerűen nem akarják megoldani.
Én sajnos a tipikus buta felhasználót hibáztatom emiatt, hiszen a gyártók őket szolgálják ki. Márpedig a legtöbb ember nem értené meg, hogy felvétel közben milyen szabályok szerint lehet elkapcsolni. (Másik tuner, másik mux, stb. Ha mindent figyelembe veszünk, azért elég bonyolult a szabályrendszer, ami alapján el lehet kapcsolni a rögzítendő csatornáról. Márpedig ezt az egység sugarú user nem érti meg, inkább azt mondják neki, hogy nem kapcsolhatsz el, azt kész...) -
törölt tag
válasz
tobizol #21809 üzenetére
UPCD nél nem létezik mediacard,csak CI slot+irdeto (ICE ) dekoderrel használható direktkártya. Amúgy épp most butították le FHD-ról 1440X1080-ra jópár HD csatornát,valamint a bitrátát is csökkentették.Haladnak erősen a tömegigények kiszolgálása felé a minőség rovására.
A többi általad említett funkció megy felvétellel együtt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest