- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #45390 üzenetére
vezetékes mobil csatlakozási szabvány.
Ha nem megy a screen mirroring, vagy WIDI akkor egy MHL adapterrel, USB---> HDMI csatlakoztathatod a tabletet, vagy okos telót a tv-hez
itt megnézheted -
direwolf
őstag
-
ozzy711
őstag
válasz
Shingen #45205 üzenetére
Nem a technológiával van bajom, hanem azzal, hogy ez az edge led ( a direkt ledest nem ismerem ) egy visszalépés szerintem pl. a régi ledesekhez képest ( pl. nekem lw4500-am van - egy ideig volt La660s is
). Fentebb már kifejtettem miben.
Szvsz szerintem rossz irányba megy a fejlesztés. -
-
pit stop
addikt
válasz
Shingen #44962 üzenetére
Arra gondoltam...
Csak azzal az a gond, hogy az emeletre jön be a vonal - ott az elosztó és a modem is, router is. Ha routernek távol van, akkor gondolhatod hogy kábellel mennyire távol lenneDe köszönöm az ötletet!
Router elvileg erősebbik fajta két antennás, remélem majd sikerül elérni valami javulást úgy. -
makoss
veterán
válasz
Shingen #44900 üzenetére
Háát én 360 Ft-ért vettem azt a toldót amit belinkeltem, amit te tettél be az nagyon horror áron van, én olyan ársávban gondoltam, ami betettem
(#44902) pjen: Annyiért lehet is jó, el is várnám, de én már eddig több ezer forintot költöttem erre, bocs de egy toldóért ami csak egy olyan toldást végezne el aminek elején és végén egy ilyen 12-15ezer forintos jelerősítő van butaság lenne részemről!
Más alternatíva? -
Zsmester89
őstag
válasz
Shingen #44330 üzenetére
Ez a teszt kb olyan meg te és a két társad itt a fórumon
ti azért vagytok itt, hogy lehúzzátok a terméket, ebben a tesztben is lehúzzák, mellette van másik 10 amiben viszont nagyon jól szerepel (10/8 csillag legalább)
van itt 10-15 tulajdonos, akik szerint tökéletes, bár nem hibátlan - én is elmondtam, hogy a sarkoknál ott van a homályosabb rész, ami kiteszt 1cm-t az 55" tvn
És vagy te meg a 2 kollégád akik csak ültök a gép előtt és mindent jobban tudtok mert olvastátok, vagy láttatok 480p-s videót rajta a médijamárktban -
OldMike
őstag
válasz
Shingen #43645 üzenetére
Szerintem a linkelt házimozi szett hangzása (leszámítva a térhangzás lehetőségét) valószínűleg nincs olyan, mint a kétutas, fadobozos a Mode Com hangfalpáré, de...
A hangfalpár bemenete analóg, viszont az LG tévéken nem szokott analóg (RCA) kimenet lenni. Illetve a SCART-on kijöhet hang, de csak a tévé tunerének a hangja. USB-n, DLNA-n történő lejátszásnál nincs hang. Analóg hangkimenet még a fejhallgató csatlakozó, nem biztos hogy megfelelő hangminőséggel.
A tévé optikai kimenetének a jelét egy digitális/analóg átalakítóval át lehet vezetni a hangfalpárba. Ilyen átalakító néhány ezer forintos kínaitól akár 100K forintos németig bármilyen lehet, nehéz lenne megmondani, hogy melyik van pariban a tévéből jövő jel minőségével, valamint a hangfalpár képességeivel. -
apszi
őstag
válasz
Shingen #43640 üzenetére
Akkor megpróbálom összegezni.
Ha kizárólag tévé műsort szeretnél hallgatni rajta, akkor teljesen felesleges az 5.1. Ha többcsatornás mozit szeretnél hallgatni, akkor az élmény tekintetében mindenképp jobb az 5.1. DE...és félre ne érts, ezt most nem sértésnek, okoskodásnak szánom, egy 18nm-es szobába a linkelt, és a hozzájuk hasonló szettek csak, és bár ez teljesen szubjektív és itt az én fülem igényeit figyelembe véve írom ezt, csupán zajkeltésre alkalmasak. Én, ha a te helyedben lennék és ahogy anno 10-13 éve tettem, összegyüjtenék némi pénzmagot, és beruháznék egy "minőségi" 5.1-es hangszettre, ami bizony sacper valóban 200-300.000 kemény magyar forintba kerül, ami az audiofeel emberkének továbbra is bögreszett marad, viszont, számomra legalábbis, jelentősen minőségibb élményhez segít mint a linkelt hangszettek, és amik árát inkább egy normális cumóba ölném. Nem két hétre veszed, mint ahogy én azt fentebb is írtam, nálam tizenéves a szerkezet, és a mai napig remekül működik, és még fog is egy jó darabig. Tudom, hogy igazán nem ezt szeretted volna olvasni, de nem tudok jó szívvel mást mondani, ajánlani. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Shingen #43640 üzenetére
5.1 akkor célszerű ha a szoba olyan kialakítású, hogy a hangfalakat el tudod helyezni megfelelően térben. Plusz kell hozzá másik eszköz, hogy valóban szóljon is 5.1-ben(nem rémlik, hogy lenne bármilyen lejátszód amire ráköthetnéd). Így egyszerűbb lenne, meg olcsóbb is ha pl azt a 2.0-s hangfalpárt kötnéd rá a tv-re. Egész jó minőségű lehet.
Amúgy milyen tv-d van? -
eladogeppc
veterán
válasz
Shingen #43226 üzenetére
Köszönöm az építő hozzászólást, de ettől nem vagyok előlrébb....
Hozzáteszem, hogy érdekes módon a Sony TV-t orba szájba frissítettem, és nem voltak gondok.
- Moderálva! -De hogy egy APP-ot sem tudok törölni az már vicc.....
-------------------
Kérlek, ügyelj jobban a szavaidra!
[ Módosította: #40993792 ]
-
törölt tag
válasz
Shingen #42835 üzenetére
Ezekért: Az LG termékek regisztrálásával exkluzív ajánlatokat és promóciókat, hasznos tippeket és trükköket, extra biztonságot lopás és elvesztés ellen, termékletöltési és firmware-frissítési emlékeztetőket, hatékonyabb garanciális szervizszolgáltatást és még számos egyéb kedvezményt kaphat.
Saját magam intézhetem a garanciát, ha akarom, nem kell a boltra várni, bár az meg ingyen oda-visszaszállítást ajánlott, cserekészülékkel.
Javítás igénylése
Javítás nyomon követése
LG Cloud-ban 100GB-ig tárolhatok filmeket.( ezt is adta LG egy ideig a tv-khez)
Olvastam korábban, hogy voltak akik nem tudtak regisztrálni, így nekem ez nagyobb biztonságérzetet ad. -
-
Danika256
aktív tag
válasz
Shingen #40964 üzenetére
Nekem is volt ilyen, gondolom Win7-ed van. Az a baj, hogy nem tud neki betűt adni, hogy melyik meghajtó legyen, így kezelni sem tudja, formázni stb.
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/change-add-remove-drive-letter#1TC=windows-7
Manuálisan kell majd beállítanod, és utána működni fog rendesen.!
-
farkas-j
őstag
-
Watt25
veterán
válasz
Shingen #39005 üzenetére
"Leállás" attól lehetne, hogy a tévé nem tudja megtáplálni a vinyót, és valóban logikus, hogy általánosságban a 7200-eseknek nagyobb áram kell. Azonban éppen ezért a 7200-es 3,5"-es vinyók szinte mind külső táposok, azokkal ilyen gond nem lehet. (Ha esetleg mégsem az, akkor valóban valós lehet a veszély.)
-
farkas-j
őstag
válasz
Shingen #38689 üzenetére
A szatelit és a center sugárzója nagyon kicsi, és ezt még a subwoofer sem képes kompenzálni. Ezekből normális hang nem fog kijönni! Az elülső hangszórókon nem szabad spórolni, mert döntően ezek minősége határozza meg a rendszer hangját. Előre rendes méretű fadobozos hangfal dukál. Én a helyedben a használt piacon néznék körbe (Vatera, OLX, Jófogás, Zsibvásár stb.). Sokszor hihetetlen olcsón lehet hozzájutni minőségi eszközökhöz. Lehet, hogy akkor jársz a legjobban, ha elemenként vásárolod össze a rendszeredet.
-
athos79
tag
válasz
Shingen #38523 üzenetére
Nem csak a procinak kell Intelnek lennie, a wifi kártyának is (talán 1 féle broadcom van ami még működik). Az Intel oldalán meg tudod nézni, mely kártyák támogatják a widit, aztán ha közötte van a tiéd, akkor letöltöd a widi alkalmazást, elinditod, beirod a TV-n megjelenő kódot és nézed.
-
retesz147
addikt
válasz
Shingen #37696 üzenetére
jobb a békesség.....bolti garival nincsenek jó tapasztalataim
(vagyis egy mobil telóval kapcsolatban volt ez, az üzletes nem akar a saját szakállára megjavítani a készüléket, míg a márkaszerviznek sztem tök mind1, de persze erre vannak pro-kontra érvek és ez csak saját vélemény)egyébként más üzletben bolti garival is épp ennyi volt...
-
baaka
tag
válasz
Shingen #37441 üzenetére
Ez engem is érdekelne.
Érdemes-e felrakni? tudom, hogy a frissítések arra szolgálnak, hogy hibákat javítsanak és még élvezhetőbbé tegyék a tv használatát, de kicsit visszaolvasgatva a fórumban láttam, hogy van aki megbánta, hogy frissített, ezért bizonytalanodtam el egy kicsit.
Illetve van-e valami amire oda kell figyelni frissítésnél(nem csak erre a modellre gondolok, hanem úgy általánosságban lg tv-nél)? A wifi-n való frissítés nem probléma/instabil? Mert ha lehetne én inkább ezt a módját választanám a folyamatnak.
Nézzétek el nekem,ha butaságot kérdeztem, de most lettem a tulajdonosa egy la690s tv-nek és még soha nem frissítettem lg smart tv-t, beüzemelésnél egyből felajánlotta, a frissítést,de inkább hanyagoltam és úgy gondoltam, megkérdezlek titeket, mielőtt valami butaságot csinálnék.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Shingen #36048 üzenetére
Áh, itt még soha senki nem hozta fel a témát
Kereső használatával minden kérdésefre kapsz választ.
DLNA lejátszáshoz kell Egy Pc, vag NAS, kell egy DLNA kliens progi, pl: serviio, universalmediaserver, nero home mediaserver, xbmc, stb.
Kell még egy router is, ami egy közös hálóra fűzi a tv-t ésa pc/nas kombót.
Ezután a szeerver kliensben meg kell osztani a kívánt tartalmat, majd, el kell indítani
Ezután a tv-n a bemenetek között megjelenik a DLNA opció, kiválasztod, majd betallózod a kívánt fájlt, és lejátszod. -
MR!!
aktív tag
válasz
Shingen #36024 üzenetére
Hétfőig marad nálam a tv. Tesztelés, próba alatt van itt. Jövőhéten tudok majd írni róla pontosabban nálam, hogy muzsikált a készülék.
Eddig elég meggyőző. Nekem régebbi Samsung LE32 van (aszem 2006-os) . Hozzá képest ég és föld a különbség.
De a plazmánkhoz képset is jobbnak bizonyul (50PS3000).
Amúgy a kereteinél látok pici felhősödést, de nem olyan zavaró mértékben. kb 60-80 cm-ről nézem, mivel monitorként használom.
Negatívum egyenlőre pl a távirányító (AN-MR400G) Magic amit nem tudtam hozzá párosítani. Gombjaira reagál, egérmutatót nem vezérli.
Egyéb panasz: állítólag nagyobb youtube filmeknél belassul beszaggat.
-
plaszy
őstag
válasz
Shingen #35877 üzenetére
Nem-nem-nem.
Lehet, hogy nem 1értelmű...de ez a SmartShare-el van.
Ez csak PC - TV között van, WIFI hálózaton. Semmi USB, semmi külső vinyó, semmi hálózati adattároló nincsen ebben a történetben.
Csak a PC-re telepített SmartShare --> PC-n lévő filmek mappa megosztva --> XYZ nevű film TV-re küldése.
Ilyenkor akad ki a TV a Full HD-s .mkv-nál.
-
Colka79
tag
válasz
Shingen #35820 üzenetére
Szia!
Hivatalosan nem is tudja az USB-ről való lejátszást és nincs benne DVB-C Tuner se!!
AZ USB-s dolgot meglehet csinálni,itt van,hogy hogyan kell pontosan ,nekem is sikerült!!!A DVB-C tunert meg úgy tudtam előhozni,hogy az Országot Finn vagy Svédre kell állítani!!!
Innen tudod letölteni a 3.55 fw a tévéhez!!
Remélem tudtam neked segíteni!!
Most Értem haza a MM-ből és megnéztem mind a két TV-t!!
Nekem így ránézésre jobban tetszett a la640,valahogy szebb volt a képe,de ez szubjektív és csak 8000 FT-vel drágább,szerintem annyi pluszt igazán megér!!
De még mindig nem tudok dűlőre jutni ez ügyben!!
Nagyon nehéz szülés lesz!!! -
Tamás34
senior tag
válasz
Shingen #35818 üzenetére
Nekem ilyen TV-m van! Megvagyok vele elégedve, bár viszonyítási alapom nincs, mert ez az első "lapos" TV-m!
A hangja iszonyat jó, nagyon hangos, beállítás kérdése!
Felhősödés minimális, 3D nagyon jó!
Ha valaki nagyon brutál, tökéletes TV-t akar, akkor 200.000Ft alatt nem fog kapni, bár ez szubjektív, mindenkinek más a tökéletes kifejezés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest