- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #27042 üzenetére
Hogy Te miket tudsz.... Csak nem szervizes vagy?
-
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #27040 üzenetére
Köszönöm ez nagyon hasznos lenne!Miért nem lehet ilyen fontos dolgot alapból használni?Ki is fogom próbálni.
-
tom570
aktív tag
válasz
huncutka1029 #27030 üzenetére
Köszönöm ezt így még nem próbáltam, de ha a leírtak alapján csinálom akkor nem fog törlődni az analóg beállítás! Tehát a már beállított húszon pár csatorna marad az eddigi beállított helyen? Mert bosszantó lenne újra keresgélni és a már megszokott sorrendbe rakni és ismét elnevezni a csatornákat.
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #27034 üzenetére
nem,ez helyi szolgáltato..de a digi kábelcsatornái vannak..onnan veszik,csak a leosztás más..
szerintem neki is ez probléma..ezeket a beállitásokat kellene megtudnia..vagy probálkozni..
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #27030 üzenetére
sajnos ez nem mindig igy van..van amikor kézzel kell beállitani egyes dolgokat,mivel nem biztos,hogy az automata keresés is ugy van beállitva mint a szolgáltatodnál a modulácio meg a többi..
ez tapasztalat,mert nekem is ugy van..a kezdö freki más,a symbol is,és a modulácio is..
nálam ez..freki:8000-ként keres,symbol:6951,modulácio:256 -
tome.jr
addikt
válasz
huncutka1029 #27016 üzenetére
Önmagában az hogy top katagóriás egy tv még nem jelenti azt, hogy alacsony az input lag. Most vettem tv-t, kb 10-15 készülék összes netes tesztjét végigbújtam és sokszor a drágább modelleknek nagyobb volt az input lagja mint az olcsóbbnak. Pl Samu F7000 sorozatnak magasabb mint az F6500-nek, de LG-nél is voltak felsőbb kategóriás darabok amik a magas input lag miatt nem jöhettek számításba, pl LM670 (100 ms) emiatt esett ki.
Végül LM620-at vettem, annak 33 ms körül alakul.
-
OldMike
őstag
válasz
huncutka1029 #27008 üzenetére
Szia!
Van-e valamilyen különbség a HDD-ről illetve a pendrive-ról történő lejátszás között? Azon túl persze, hogy a HDD-re több film fér, és így akár folyamatosan többet is meg lehet nézni egymás után.
-
tome.jr
addikt
válasz
huncutka1029 #27009 üzenetére
Rosszul emlékeztem, 66 ms az input lag [link]. Ezt a 30-as értéket hol olvastad?
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #26978 üzenetére
Az úgy érdekes, de akkor ki fogom próbálni. Köszönöm a tippet.
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #26976 üzenetére
Maga a megosztás megy, csak éppen a full HD videókat nem játssza le normálisan, akadozik. 720p-vel nincs gond (illetve csak annyi, hogy nem tudok hangsávot váltani). Egyébként a router tűzfalának kikapcsolását miért írjátok?
Ha helyi hálózaton folyik a forgalom, akkor nem szűri meg. Nekem sem kellett kikapcsolnom, csak azon laptopon kellett kikapcsolnom a tűzfalat, amiről a megosztás ment.
-
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26966 üzenetére
Oké Köszi! Majd megpróbálom. Üdv!
-
tturai17
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26683 üzenetére
Döntöttem: 55"-osat veszek. Szerintetek ér az 55LA790 ~50 eFt-tal többet, mint az 55LA740/690...
Melyiket javasolnátok inkább?
-
Bandesz18
tag
válasz
huncutka1029 #26865 üzenetére
Tegnap este volt egy kis időm és megpróbálkoztam a kézi beállítással, sajnos eredménytelenül mert a szolgáltató által adott frekvencián stb. nem talál semmit a tv (nincs jel, ezt írja). Megnéztem a másik üzemben levő tv-n (panasonic) az adatokat amik ugyanazok mint amit a szolgáltató is ír és ott van is m1 hd és m2 hd.
-
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26944 üzenetére
Ez szuper nálam az usb3-on van,de most ide az usb stick van bedugva. Akkor szerinted az usb stick-et melyikbe dugjam hogy jól működjön? Az usb hub (4-es) már be van dugva. Az usb HDD az is foglalt.
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26866 üzenetére
Sok 1920x1080 felbontású van, ennek ellenére nem teljes képernyősek! "Szuper felbontás" beállítási lehetőséget pedig sehol nem találtam!
-
Bandesz18
tag
válasz
huncutka1029 #26877 üzenetére
Leírom gondolatom, de javítsatok ki ha valamit rosszul írtam/tudok! Ugye a dvb-t a földfelszíni a dvb-c a kábelen érkező digitális sugárzást jelenti! Elvileg egy dvb-c tuner nélküli tv-vel kábelesen nem lehetne fogni digitális adást csak a földfelszíni szabad hozzáférésűeket?
-
válasz
huncutka1029 #26858 üzenetére
Értem köszi, ha meg lesz a TV majd eljátszok vele hogy a legjobb.
-
Watt25
veterán
válasz
huncutka1029 #26877 üzenetére
Azért szerintem a mérvadó az, amit az LG honlapján van.
-
Bandesz18
tag
válasz
huncutka1029 #26865 üzenetére
Azon már sajnos nem tudom megnézni, de majd utána nézek a szolgáltatómnál vagy a másik tv-n!
-
válasz
huncutka1029 #26841 üzenetére
Ez jól hangzik.
Szerinted melyik a jobb megoldás már a képminőséget tekintve ez a routeres, vagy a PC-vel összekötve HDMI-n keresztül?
-
HoReSz1975
őstag
válasz
huncutka1029 #26851 üzenetére
A felhősödés mit takar, én ilyen szellemképes-utánhúzásra gondoltam
Nálam semmi ilyen nincsen, folyamatos a kép, a sport adásoknál is.
-
SG3rg0
őstag
válasz
huncutka1029 #26851 üzenetére
Nekem az ablakok oldalt vannak a szobában. Az ablaktól 3 mre lenne a falon. Tehát a fény, ha szembe állok a tv-vel akkor a bal oldala felől fog jönni. Akkor ez ideális?
-
dead88
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26829 üzenetére
Hm az jo
es szerinted 575s ami 2013 as modell es abba wifi is benne van nem csak elokeszites az megeri hogy 10e ft dragabb ? Es nfc is mar elo van benne keszitve.
-
válasz
huncutka1029 #26829 üzenetére
Ez amúgy hogy működik? Routeren keresztül a pc-ről le lehet játszani filmeket? Vagy marad a direkt pc-re kötés HDMI-vel?
Hamarosan esedékes lesz a vásárlás és valszeg a lg 42la660s mellett teszem le a voksomat.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #26813 üzenetére
Csak attól félek,nehogy Mindig TV HD kat hiányoljon.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz
huncutka1029 #26792 üzenetére
Köszi, megoldódott a probléma. Mégis volt pc mód, csak nagyon el volt dugva. Most is csak véletlenül jöttem rá hogy hol van.
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #26780 üzenetére
Lejárt az idő, de találtam az ebay-en olyat ami jó az La 620-hoz is
Szóval ilyen a dobozos ami neked is kell -
gycs02
tag
válasz
huncutka1029 #26777 üzenetére
Pont ezt szeretném kideríteni, hátha valaki már használja.
Az LG-n ennyit írnak: "Magic Remote Voice - Mozgásérzékelős távirányító (Előkészítés)" -
Tékozló
tag
válasz
huncutka1029 #26771 üzenetére
Nem tudom, hogy van-e benne, nem néztem, de majd otthon megnézem. Azt mondod, hogy lehet, hogy van a tv-ben megfelelő rögzítő csavar? Jó lenne. Kösz!
-
rubico
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26764 üzenetére
Korábbi fórumokon azt olvastam hogy az LM szériának már azért használható a smart része is,persze többet tud ilyen szempontból az idei viszont amit láttam az üzletben elég kiábrándító volt.
Más nem tapasztalt hasonlót az LA-knál esetleg? -
rubico
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26760 üzenetére
Végül is ez egy tv nem számítógépet keresek,az már van.
-
rubico
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26760 üzenetére
Nekem azért nem ennyire egyértelmű mert pl.az LA-hoz nincs normál távirányító ami zavaró lehet és az üzletben összehasonlítva az LA-s tévék közt volt egy LM is és bizony az LA-knak bizonyos szögből rózsaszínes lett a képe míg az LM-nek nem.
Na meg mindenki azt mondja itt hogy pl.a tavalyi 620 az idei 640 megfelelője akkor a 660-nál nem így van? -
dreim76
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26750 üzenetére
Akkor még egy picit gyűjtök a 660-ra, meg remélem megy lejjebb az ára is
Apropó, mennyit számít hangban a beépített mélynyomója a 660-nak? -
Peat76
őstag
válasz
huncutka1029 #26713 üzenetére
Egy kis kiegészités, mert nekem 740s van...
LA690s mci:400 - VS - LA740s mci:800Real Refresh Rate LG Motion Clarity Index (MCI)
50 Hz ----------------------------------50
100
200
100 Hz ---------------------------------400
200 Hz ---------------------------------800 -
HIJ
őstag
válasz
huncutka1029 #26716 üzenetére
Ohh. Köszi. akkor mindenképpen jobb választásnak tűnik mint a tavalyi...
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #26699 üzenetére
Köszönöm a felvilágosítást!
Még így is többet tud a TV, mint amire számítottam. Ezt a DLNA-t mindenképp össze fogom hozni!
-
tturai17
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26700 üzenetére
Eddig Panasonic-os voltam, azokat ismertem - megjelenés, árak kb. -, ezért kérdeztem!
Köszi a választ!
-
tturai17
csendes tag
válasz
Mikorra várhatóak jövőre az új modellek? S az 55" kb. milyen árban lesz szerinted?
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #26694 üzenetére
Köszönöm szépen a választ! Igazából itt van egy szobában a tv meg a router is, tehát simán jó az UTP kábel is, csak most csak nagyon rövid van itthon, ezért nem tudtam kipróbálni. Sajnos nem tudom hogy működik ez a DLNA-hálózat. Lehetséges, hogy megosztok egy mappát a gépen és azt elérem a tv-n? Mert az nagyon jó lenne, ha nem kéne mindig hdmi-vel rákötnöm a laptopra.
Mielőtt megvettem ezt, az LN5400-at nézegettem, és olvastam, hogy tud pendrive-ra rögzíteni, pedig szintén nem smart tv. Képes esetleg ez is ilyesmire? Néztem a menüt, de nem találtam.
-
tturai17
csendes tag
válasz
Ajjjajj! Lehet, h igazad van... Jól átgondolom megint! A méretet tartottam szem előtt, lehet, h az 55" is "elég" lenne... (?)
-
kmarci25
veterán
válasz
huncutka1029 #26685 üzenetére
Olyannal már találkoztam, hogy mkv konténerben a videóanyag mellett felirat is volt, és nem külön fájlban volt a film mellett, mégis kikapcsolható volt, azaz nem volt "beleégetve". Az viszont tényleg igaz, hogy ez nem függ a felbontástól.
-
B.i.L
senior tag
válasz
huncutka1029 #26633 üzenetére
Én 1599.-Ft ért vettem
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26647 üzenetére
Tudom ilyen van, csak a tuner összehasonlítás végett írtam!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26644 üzenetére
Akkor ez olyan, mint LM620S, csak az R a sat tuner jele :-o. Annyira műszaki analfabéták.
Még net sincsen. Max. a +tuner egy esetleges kábel tévé csere után lehet jó és nem kell STB.
32 LN 570R csak 5k-val drágább az 5400-nál. -
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #26633 üzenetére
Köszönöm!Korábban már írtad, hogy esetleg Conax kártyaolvasóval kiváltható a set-up box is (tré-home), ezért gondolkodom egy ilyen beszerzésén.Most ment el a szerelő, lecseréltettem a set top boxomat, minőségben nem javultak az adások a mindig tv-éshez képest, de felvilágosított a szakember, hogy ennél a fajta kábeles vételnél a csatornákba a jel tömörítve van és hiába digitális olyan minőséget mint a mindig tv-ék sd adása (ami tömörítetlen), sem hdmi (jelenleg euroscartos a boxból a tv-be), se a kártyás megoldással nem fogok elérni.Mindegy, azért ha nem hivatolasan is, de ez így működik, akkor érdemes szerintem a top-boxot kihagyni a buliból, már csak az ekkor a tv-én elérhető menűrendszer miatt is.7.400 Ft.-ot megér ez.Már csak azt nem tudom, hogy van-e különbség a Strong Conax Modul kártyaolvasó és a Wayteq Conax CAM kártyaolvasó között, vagy ez a kettő egy és ugyanaz?
-
attrax
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26588 üzenetére
Hát a menüben bármit nyomok minden marad a régiben.Egyébként digi tv fiber kábeles.A szoft upgradetől kicsit parázok amúgy is downgradelnem kellene 3.51-re először hiszen nem látja az usb-t
De kösz a helpet. Most szedem a 3.51-et lefelé de iszonyat vánszorog -
Yogibear974
senior tag
válasz
huncutka1029 #26534 üzenetére
...hát ez az, ez itt a nagy probléma! Nem mellesleg az új fw-vel jól szétb@rmoltak egy csomó mindent.
Többek között a Social Centert is. IMHO nem lesz "hivatalosan" csatornalista (LM) mentés soha -
Elydan
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26583 üzenetére
Magic motion az mit jelent itt, hogy kell használni?
-
Laca0
addikt
válasz
huncutka1029 #26552 üzenetére
A settings-ben video és audio beállítások vannak. Az audio alatt meg csak üzemmód, meg balance stb.
A qmenüben még hasonló sincs.
A qmenüben a multifeed micsoda? Az mintha nem lett volna eddig ott. -
Laca0
addikt
válasz
huncutka1029 #26550 üzenetére
Saját felvétel lejátszása alatt nem találtam ezt az opciót, de azért még nézegetem.
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #26540 üzenetére
lejárt a szerk idő.
Most csekkoltam anyósom LN750R tévéjén a dolgot,
Működik, usb clone menü alatt lehet kimenteni, és importálni is.a csatornalistát
A csatorna lista másolásánál egyébként automatikusan lement egy global clone.tll fájlt is
notepadon megnyitható. Az összes beállítá, a csatorna, kép infók minden benne van.
Az egészet nem másolom be, mert nagyon hosszú de így néz ki:
[OFF]<TLLDATA>
<ModelInfo>
<ModelName type="0">32LN570R-ZA</ModelName>
<CloneVersion type="1">
<MajorVersion>001</MajorVersion>
<MinorVersion>000</MinorVersion>
<SatelliteDBVersion>300</SatelliteDBVersion>
</CloneVersion>
<DTVInfo type="0">DTV_DVB</DTVInfo>
<country type="0">EU</country>
</ModelInfo>
<SatelliteDB>
<SATDBInfo>
<SatHdrInfo>
<MagicNo type="0">0</MagicNo>
<SatSlotStatusTable>
<slot0 type="0">255</slot0>
<slot1 type="0">255</slot1>
<slot2 type="0">255</slot2>
<slot3 type="0">255</slot3>
<slot4 type="0">63</slot4>
<slot5 type="0">0</slot5>
<slot6 type="0">0</slot6>
<slot7 type="0">0</slot7>
</SatSlotStatusTable>
<Reserved type="0">0</Reserved>
<CurrEndIndex type="0">38</CurrEndIndex>
<NavIndex>
</audio_srs_tsxt>
<audio_balance type="0">0</audio_balance>
<audio_clear_voice_level type="0">2</audio_clear_voice_level>
<audio_description_volume type="0">0</audio_description_volume>
<audio_ez_soundrite type="0">1</audio_ez_soundrite>
<voice_language type="0">1</voice_language>
<audio_bbe type="0">0</audio_bbe>
<audio_tv_speaker type="0">1</audio_tv_speaker>
<audio_description type="0">0</audio_description>
<audio_description_beep type="0">0</audio_description_beep>
<audio_mode_digital_out type="0">1</audio_mode_digital_out>
<audio_clear_voice type="0">1</audio_clear_voice>
<audio_auto_mode type="0">1</audio_auto_mode>
<audio_sound_bar type="0">0</audio_sound_bar>
<audio_arc type="0">0</audio_arc>
<audio_sound_type type="0">0</audio_sound_type>
<audio_eq_band1 type="0">9</audio_eq_band1>
<audio_eq_band2 type="0">9</audio_eq_band2>
<audio_eq_band3 type="0">4294967289</audio_eq_band3>
<audio_eq_band4 type="0">4294967291</audio_eq_band4>
<audio_eq_band5 type="0">9</audio_eq_band5>
<volume_control type="0">2</volume_control>
<dynamic_equalizer type="0">1</dynamic_equalizer>
<bass_booster type="0">1</bass_booster>
<audio_delay_bypass type="0">1</audio_delay_bypass>
<audio_lipsync_speaker type="1"> -
gahor72
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26534 üzenetére
Talán ha rákattintanál a linkre........
-
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #26525 üzenetére
LA620S-en nekem is hasonló a tapasztalatom evvel kapcsolatban.
-
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #26521 üzenetére
LN5400-ban mint írtam nincs Tru Motion.
Dinamikus kontrasztot én meg kapásból kapcsolom is ki, még alacsony fokozaton is zavaró lehet.
Fényerőt meg azért inkább a saját körülményeinek megfelelően állítsa be(mennyire világos a szoba), de tény, hogy bőven lehet visszavenni belőle. -
Pacee87
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26474 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet. Sejtettem, hogy nem fogom megúszni!
-
kmarci25
veterán
válasz
huncutka1029 #26463 üzenetére
LA 620 ban nincs local dimming, míg a LM 620 ban volt tavaly asszem.
Csak szerviz menüből hozható elő, ha egyáltalán. A szerviz menü meg ir-hancking-gel, ha egyáltalán.
Szóval LM620 alapjáraton nem tudja. -
válasz
huncutka1029 #26460 üzenetére
akkor tenyleg van fogalmi zavar, mi az amikor szellemkepesen latom a 3d-t? Nem akartam szet offolni, csak ara voltam kivancsi mi a kulonbseg az la es lm 620 kozott, volt 5-6 lg tvm es 1 samu
de az meggyozott. Csak ar ertekben nem mind1 mikor hasznaltan latok jo aron.
-
válasz
huncutka1029 #26458 üzenetére
hat a crosstalkrol annyit hogy az lm620 nal volt meg a samunal nem lattam, alitgattam de akkor is jobb volt a samu feketeje es meg a szin is tetszett, a felhosodes eros a samuban de pont az ami legkevesbe szamit, lathato/ foleg allo kepnel/
-
kmarci25
veterán
válasz
huncutka1029 #26429 üzenetére
A kábel elromlik? Az hogyan?
Szerk.: nem írtam, igazad van, a 15 méteres HDMI kábelre gondoltam.
Ha meg elromlik, amit vettem, akkor gariba viszem vissza.Jótállás/garancia vs. indokolás nélküli elállás: nem ugyanaz.
Az első mondat igaz, annyi kiegészítéssel, hogy én bp-i vagyok, így személyesen veszem át a rendelt cuccot (a 8 nap elállás akkor is él), és személyesen is viszem vissza. Azt elismerem, hogy ha utaznom kéne 40-50 km-t, akkor már macerásabb a dolog.
-
Ravenloft
tag
válasz
huncutka1029 #26399 üzenetére
Na majd kipróbálom. De ha azután is ezt csinálja, akkor nagyon morcos leszek. Valahogy nagyon nem lenne kedvem csereberélni a TV-t.
De azért thx a tippet!
-
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26412 üzenetére
Oké Köszi.Úgy látszik nem sokan használják a műholdas vételi lehetőséget! Üdv!
-
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26400 üzenetére
Találtam valamit: OTA = Over The Air (műholdról automatikusan letölthető szoftver)
Hogy tudom az lm tv-vel letölteni?
Valaki csinált már ilyet a tv-vel ? Üdv! -
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26405 üzenetére
Még annyit hogy próbáltam a csatornák rendezést, kezelést de sajnos úgy van hogy 1,2,4,5,6,8,10 csatornák.
Nem lehet hozzáférni a 3,7,9,csatornák hoz sehogy.Ha a műhold (ASTRA) nélkül telepítem újra, akkor meg jól működnek a csatornák! Üdv! -
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26400 üzenetére
Neked milyen a tv-d(műholdas is),mert nekem van egy kicsi gondom az lm tv-vel. "Most hangoltam újra az lm620s tv-t,be jött 3 helyen az OTA szolgáltatás,ez nem volt a régi csatornák között.A 3,7,9,csatornákon van,és nem tudok tőle megszabadulni,Mi ez "OTA" ? Hogy lehet ettől megszabadulni,mert így a 3,7,9,csatornákon OTA szolgáltatás van. Nem tudom használni semmire.(műholdról jön be) Köszi!
-
huncutka1029
addikt
válasz
huncutka1029 #26404 üzenetére
LW nél a pythonnal elérhető az install menü, ebben lehet jelszót módosítani. itt nem kér régi jelszót, csak meg kell adni a kívántat, és megerősíteni.
Ez a hotel mode kezdőképernyőjéről is elérhető.
sajna az LM sorozatnál a gyári távirányítóval már nem elérhető.
mellicony fully 8 távirányítóval úgy tudom működik.
Úgy rémlik, ehhez is van waw fájl valahol, mint az IR hack-hez.
itt volt róla szó párszor -
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #26397 üzenetére
Köszi! Üdv! lm620s-nél is jó?
-
benvolio
őstag
válasz
huncutka1029 #26375 üzenetére
Köszi, lehet befrissítem én még a gyárit használom.
-
tigipuf
senior tag
válasz
huncutka1029 #26313 üzenetére
Én is érdeklődnék,mostanság nem figyelem a témát,de 42"lw4500-t cserélném esetleg nagyobbra,újabbra.
A lényeg,hogy hasonló szinvilágú IPS panelú Lg-nél maradnák(sőt ragaszkodnék hozzá).Remélem megmaradtak az ips-nél,mert 47" méretben kellene.A tnt-s samukat hanyagolnám köszönöm,nem azért mert nem jók de nekem jobban bejön az ips panel. -
Papa18
tag
válasz
huncutka1029 #26313 üzenetére
Akkor nem hiszem hogy rosszabb lesz mint a mostani tn-es.
-
Papa18
tag
válasz
huncutka1029 #26310 üzenetére
Ahogy nézem olyan 130 körül vannak ugyanekkora monitorok, TN panellel, amit ígyis nehezen viselek 22 inchen.
Ez a smart funkció a képjavítókat takarja?
Akkor nekem nem kell smart?
Illetve samsung vagy Lg? -
kmarci25
veterán
válasz
huncutka1029 #26181 üzenetére
Jó, jó, ezt értem. Nem is ezzel akarok szembeszállni, csak az általam idézett megállapítást egy kicsit túlzónak találtam. Az oké, hogy elcseszik a frissítéseket, meg persze, hogy ez felháborító, de azért az túlzás, hogy "az általa használt funkciók mind használhatatlanná váltak". Eddig minden fw frissítés után működött a kijelző.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #26174 üzenetére
LM.
-
pecel23
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26159 üzenetére
Az energia miatt nem kezeli a 2Tb kat??? Mert a 3.5" nek külön táp kábelük van! Így az energia probléma megoldva!?
-
gyorgy1961
csendes tag
válasz
huncutka1029 #26139 üzenetére
kÖSZÖNÖM VÁLASZODAT
-
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #26149 üzenetére
Basszus, ettől féltem, pedig mkv-és kiterjesztésű, 3D half-OU-nak jelölt, de úgy látszik valamit belebuzeráltak.Kösz a választ!
-
tomiee85
senior tag
válasz
huncutka1029 #26132 üzenetére
Fuso-t csak a 2012 és 2013-as modellek kapták most meg. Ergó LM és LA sorozat. A honlap is írja.
-
Ravenloft
tag
válasz
huncutka1029 #26091 üzenetére
Hmm....nem rossz! Sőt! De azért az ára "kicsit" húzós. Nemde?
Bár az is igaz, hogy ha valaki kényelmes, akkor azt fizesse is meg.
De azért thx a tippet!
-
Ravenloft
tag
válasz
huncutka1029 #26025 üzenetére
Hogy miért kellene NAS? Mert mint írtam laptopot használok, és nem szándékozom nap mint nap "X" órán keresztül csak azért üzemben tartani, hogy fusson a torrent rajta. A másik fele meg az, hogy többek között backup-nak is nagyon jó lenne (illetve már igen csak szűkében vagyok a laptop vinyóján). De ettől függetlenül az Egreat jó választásnak tűnik, viszont akkor ahhoz elég lenne egy pendrive is, nem kellene HDD. Valahogy nem igazán szimpatikus ez a "átmásolom majd lejátszom" effekt. Ennél kicsit kényelmesebb vagyok.
-
menyoronc
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26040 üzenetére
És sima 2D-s gyors mozgásnál is bőven elég a 100Hz?
Amit linkeltem típust mi a véleményed? Esetleg onnan tudnál ajánlani mást?
Főleg tv műsorra, full hd mozira lenne. -
menyoronc
aktív tag
válasz
huncutka1029 #26038 üzenetére
Kösz!
és ha csak 100 Hz-t tud mint pl ez [link] -
ZaXXoN
tag
válasz
huncutka1029 #26034 üzenetére
Kösz, erre vágytam
-
ZaXXoN
tag
válasz
huncutka1029 #26032 üzenetére
LS széria? Ez mit tud, vagy melyik évjárat? Van erről egy összefoglaló, hogy melyik betűnek mi a jellemzője.
-
sch_a
addikt
válasz
huncutka1029 #26027 üzenetére
Köszönöm a választ. Közben már én is letettem róla. Ez az új versenyző: [link]. Ami jól jöhet, hogy alacsony az input lagja. Később nem kizárt, hogy lenne egy Xbox One is véve. Azon gondolkodom, hogy egy olcsó 40-est, vagy egy jobb 32-est vegyek-e ezen az áron. Csak annyi igényem van, hogy Full HD legyen. TV-kkel nem nagyon vagyok képben jelenleg.
-
ftamas0201
senior tag
válasz
huncutka1029 #26028 üzenetére
Csak és kizárólag úgy lenne használva hogy a tv-be van dugva, semmi más közbeiktatott eszköz nem játszik, csak notebookról filmeket rá és utána be a tv-be, ezért is kérdem. Viszont most látom hogy a Samsung M3-as sorozatú külső hdd-k elviekben külső tápellátásúak és az 20-25 ezer ft szoval az még szóba jöhet.
Köszönöm a sok segítséget! -
ftamas0201
senior tag
válasz
huncutka1029 #26024 üzenetére
Köszönöm a válaszod, a külső tápos hdd-k elég drágának látszanak WD téren (30-40ezer ft) ez azért kicsit sok
És az 5400RPM, 1TB és nincs külső áramellátás akkor a tv nem tud elegendő áramot biztosítani a hdd-nek? Csak mert igazából én erre a megoldásra gondoltam hogy egy usb és azzal annyi persze így laikusan
-
eladogeppc
veterán
válasz
huncutka1029 #26001 üzenetére
Milyen input lag lesz ?
Szakadozni fog a kép ?Hardveresen Battlefield 3 támogatja a 3D üzemmódot ?
-
Land
veterán
válasz
huncutka1029 #25911 üzenetére
Nem jó sehogy sem. Film.avi lett a sorozat és Film.srt a felirat és nem látja. A beállításokban szürke a felirat rész, nem lehet bekapcsolni.
-
Hege1234
addikt
válasz
huncutka1029 #25872 üzenetére
sajna az nem tudja nullára rakni a lagot
-
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #25867 üzenetére
De ezek csak BD25/50 vannak és általában angol, egy két kivétel van csak hogy magyar, meg én a 100000 ft-os keresetem-el nem tehetem meg hogy kb 1millás hangcuccot vegyek, csak azért hogy plusz hang csengjen.
Van most egy H/K avr255-ös erősítőm két db sony hifi hangfal van rákötve, és egyszerűen nem tudom etetni ezt a szart. -
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #25850 üzenetére
Természetesen optikán minden forrás hangja kimegy.
Erre írtam azt hogy sajnos a Dolby TrueHD és a DTS-HD optikán se coaxial-on nem megy ki, csak kizárólag hdmi-n ezek a hangok általában BD25/50-en vannak.
A HD hangokhoz hdmi-s erősítő is kell ami nem olcsó, meg olyan 500000 ft-os értékben 7.1-es hangfalak is.
Ezt egy másik kolléga írta a milyen házimozi rendszert vegyek fórumon:HD és normál hang különbsége, idézet:: nem olyasmire kell számítani, hogy a HD-n egyszer csak meghallok egy pacsirtát a fa tetejéről,vagy egy új hangszert amit eddig nem hallottam. Inkább úgy lehet elképzelni, hogy az egész hangtér/hangkép még finomabb, kisimultabb, teljesebb lesz,méghozzá mindkettő egyszerre.Szebben szól és ha jól hallgatod akkor nem egyszerűen a hangfalakat hallod több irányból, hanem egy teret hallasz és képet képzelsz magad elé.
-
LSL1337
őstag
válasz
huncutka1029 #25850 üzenetére
szerintem HD Audio-ra gondolt.
DTS-HD, DD Plus, ilyesmi. ezek csak hdmi-n közlekednek. eléggé messze voltak még, amikor a sima optikait kitalálták
szerintem egy 1500-as DTS épp eléggé jó, én beérem annyival -
Dave567
addikt
válasz
huncutka1029 #25801 üzenetére
Ha nem haragszól meg akkor ki javítanálak, hogy sajnos a HD az nem megy ki optikán, csak Hdmi-n de ez drágább mulatság, meg kevés is a magyar hd vàltozat.
-
válasz
huncutka1029 #25844 üzenetére
nem virágboltból vettem
-
sbalu1
senior tag
válasz
huncutka1029 #25841 üzenetére
Köszönöm, valószínűleg megfogadom, jelenleg csupán annyi hiányosságot tapasztalok, hogy DLNA szerverről való mp4-es lejátszás esetén gyakran megakad a lejátszás töltögetés-cachingelés ürügyén.Érdekes módon ugyanekkor avi formátumot akadásmentesen simán viszi.A TV-nél pedig időnként hosszú másodpercekre le tud fagyni a smart zónában.Ha tudnám konkrétan, hogy ezeken javítanak, akkor frissítenék.
-
törölt tag
válasz
huncutka1029 #25835 üzenetére
És én sem érzem jól magam!
Jó a 3d, én bírom, de olyan kitartóan folytatta a média a 3d ellenességet a mozi kapcsán, illetve olyan hatékonyan tolta/tolja az aktív gyártói tábor a passzív 3d ellenkampányát, és ugyanezt viszont a másik tábor, hogy mára a felhasználók fejében szitokszóvá korcsosult a technológia. Ha ma megkérdezek bárkit, laikusokat, regényeket tudnak mondani teljes inkompetenciával a hátuk mögött, hogy mik a 3d hátrányai, de egyet sem az előnyökből. A smart pedig ki sem tudott törni ebből a megítélésből tévén, ami valljuk be, tökéletesen érthető is.
-
kazmerr
aktív tag
válasz
huncutka1029 #25831 üzenetére
A hang nem gond, mert a pc csak erősítőre megy ki.
A kérdés az lett volna hogy két külön inputot tud-e így söszerakni, de akkor a válasz nem.
(De mondjuk ha 3d formátumra bekonvertálok a gépen 2 streamet, egyiket jobbra, másikat balra akkor ezzel elvileg még mehet.. Nah mindegy, ha egyszer lesz tuner kártáym, akkor lehet kipróbálom)Az MCI és a natív képfrissítés közötti különbséget vágom, és tudom hogy natívban csak 100hz-es.
Köszi az infókat. Jelentkezem a tapasztalatokkal
-
Zirowe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #25817 üzenetére
Ok, kösz, majd megnézem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
huncutka1029 #25815 üzenetére
Nem lehet vmi programmal "átfésülni" a filmet?
Mert gondolom a tv-nek sem tesz jót a sok ki-be kapcsolás.
-
joco52
tag
válasz
huncutka1029 #25807 üzenetére
A simplink mindegyiken működik nekem is,a HDMI1-en jön ki a digitális hang,ha az ARC-ét bekapcsolod,nem?
Az Audio Return Channel HDMI 1.4 lehetővé teszi, hogy a TV-n keresztül egyetlen HDMI-kábel, küldje ki a digitális audiót. PL:házi mozi erősítőjébe. -
BloodRay
veterán
válasz
huncutka1029 #25807 üzenetére
Én nem úgy tapasztaltam, hogy csak az egyes hdmi-n működne. Hol írtak ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Jelszókezelők
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Videós, mozgóképes topik
- Lexus, Toyota topik
- Opel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest