- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#94529552 #47815 üzenetére
Ezt mondom, nem neveztük át
Üzleti mód ki, mert különben semmit nem engedett állítani, játék mód be, de a helyzet gyakorlatilag nem javult.
MHL-en keresztül próbáltam telefonnal. Az LG-n sokkal durvábban jelentkeztek a képhibák (1 pixel széles kék csík gyakorlatilag szürke), mint az otthoni Panasonicon. Típus? LG 42LB670V volt talán. Vagy a 679. Nem tudom, miután megláttam, mit művel, gyorsan elfelejtettemMindenesetre ha találok egy FullHD monitort HDMI bemenettel, azon is letesztelem, mert ha úgy sem jó, jöhet a lapitopi HDMI kimenettel.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
#94529552 #47795 üzenetére
Igen, játék módot kiválasztottuk, amit találtam a menüben "képjavítást", azt kikapcsoltattam, mégis katasztrófa volt a képminőség számítógépes szemmel.
lgtv
Vannak olyan tv-k, ahol a bemenetet bizonyos szabályok szerint kell elnevezni, hogy monitorként üzemeljen.
Ezt minden tv-nél meg lehet tenni, és pl ezt fogod látni a listán, amikor bemenetet váltasz: HDMI3 [PC]
Ha még mindig nem érted, javaslom, hogy először olvasd el a tv-d használati utasításátpetya2012
Ez a hang dolog kicsit érdekes.
Régi laptopomba (melós) bedugtam egy DisplayPort-DVI átalakítót, abba egy DVI-HDMI kábelt. Majd ugrottam egyet, mikor a tv-ből rám üvöltött egy jelzőhang, amit amúgy a laptop hangszóróiból vártam
-
razzorr
őstag
válasz
#94529552 #47705 üzenetére
Köszi. Én is úgy nézem a mostani kínálatot,hogy ez a gép ennyiért nagyon is rendben van. A 3D nem is nagyon izgat,valahogy zavarja a szememet,de más típus meg gyengébb vétel ettől,Úgyhogy felőlem maradhat benne
A lényeg hogy alapból úgy is működjön mint egy normál nem 3D-s.
-
D.CS.
csendes tag
válasz
#94529552 #47713 üzenetére
Más gyártó ilyen tévéje fogalmam sincs milyen gyorsaságú, ezen kívül más márkában csak egy 7 éves Sharp tv-m van. Nem smart, sima fullhd lcd tv ott a gombnyomásokra nincs semmi késlekedés. De ezzel nyilván nem hasonlítható össze, más kategória. Viszont van egy régebbi LG Smart tv-m (LN570R), ahhoz képest is lényegesen lassabb.
Az LB650V-n ha nyomsz pl. lefele nyilat azt érzed, hogy a tv nem érzékelte ezért még egyszer rányomsz erre kettőt lép lefelé a menüben... Ezt én minden más gyártó ismerete nélkül is lassúnak nevezném.
Persze meg lehet szokni és ezzel együtt is megérte megvenni szerintem.
-
gabaly
tag
válasz
#94529552 #47705 üzenetére
Elhiszem, csakhogy én mindent túl biztosítok ezért erre a bútorlapra mindkét végére tettem 1-1db 2,5 cm széles műanyag "lécet" (műanyag ablak beépítésénél marad ki és jól néz ki) amelyet a lap oldalára (végére) fogattam és így a TV 2 széle éppen passzol a 2 léc belső széléhez, a teljes méret 100 cm meg így jött ki.
Így földrengés esetén nem tud oldalra lecsúszni. -
DaliBaba
csendes tag
válasz
#94529552 #47616 üzenetére
Köszönöm Pumma!!
Nekem az álmennyezeten végigfutó 28méternyi ledszalag hangulatfénynek bőven elég, így is annyi lámpám és hangulatfényem van az egész házban, hogy szerintem az űrből is látnak tetőn keresztűl
Amúgy csak úgy csendben megjegyzem, hogy elgondolkodtam már én is azon, hogy a tvre vagy akár a falra a tv mögé körbe felragasztani egy váltakozó színű ledszalagot és azt egy kis kapcsolóval megoldani amire még fényerő szabályzót is lehetne kötni és akkor úgy játszol a színekkel és a fényerővel ahogy csak szeretnél
Tervek mindig vannak
-
razzorr
őstag
válasz
#94529552 #47563 üzenetére
Na akkor ez megbonyolítja kissé a dolgokat. Vagy csak engem zavar ez a távirányító bibi? Vesz az ember egy szép tv-t,hozzá van egy ugyancsak szépen formatervezett kütyü és jön ez a vacak beltéri egység az undorító kinézetével. Grrrr. Valahogy ez engem nagyon irritál.
Szóval akkor a megoldás: Blútúsz kell a tv-be és vehetek még egy 10esért egy Magicet is?! Nekem ez a fétisem,nem mintha annyit néznénk tv-t,de akkor is. -
huncutka1029
addikt
válasz
#94529552 #47551 üzenetére
oh igen, pont itt olvastam kb egy éve, valaki "madaras tescoban" vette a tv-t, és aztán mikor meghibásodott, kiderült, hogy a hivatalos gyári gari papír, amit adtak a boltban hozzá, lepkefing, mert a tv valami lengyel nagykerből került be az üzletláncba, mivel 2-3 forrásból szerezték be.És Ők arra presszionálták avevőt, hogy ő maga vigye szervízbe, mert túl van a 72 órán, és ők 60 napos szervízt garantálnak...
CSak az idén szeptembertől van az, hogya magyar LG szervízhálózat elfogadja az UE garis tv-ket is itthon.
Szal +1 neked, azért, mert elismerted, hogy a nagy üzletekkel is lehet baj. -
petya2012
őstag
válasz
#94529552 #47535 üzenetére
helló
nem tudtam,hogy az LG beváltja,egyébként gondolom,hogy a extreme,euronics,media markt és expertnél lehetne levásárolni ahol a tv-k nem kicsit drágábbak mint a webshopos tv-k és rá kéne fizetni azt a plusz pénzt amit megspórolsz az olcsóbb webshopban(bár legalább amit kifizettél nem bukod)
Viszont ha az embereknek nem számítana ez a többletpénz ami a 2 lehetőség között van(webshop-hivatalos viszonteladó),akkor mindenki elmenne egy media-ba és megvenné ott a tv-t
DE SAJNA NAGYON IS SZÁMÍT!!!(bár neked lehet,hogy nem
)
Amúgy én a marketworldtől vettem(ahol eredeti garijegy van)és azt írták,hogy nekik kell jeleznem ha csereutalványt állítanak ki és náluk is tudom levásárolni vagy pénz vissza
-
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #47535 üzenetére
Nem akarok beleszólni, de a csereutalványra én is rákérdeztem és abban az esetben ha az üzlet nem tőlük vásárolt akkor bebuktam. Persze csak akkor ha nem váltja be az üzlet. Javítani javítja. Vöröskő kft-vel kapcsolatban áll tehát elvileg a webshopok is beváltják, de erre konkrétat nem tudott mondani az online ügyfélszolgálat.
-
kew
senior tag
válasz
#94529552 #47444 üzenetére
Na megjött a digitalkós tv, egy szimpla számlát kaptam hozzá csak. Felhívtam az LG-t, de azt mondták az úgy rendben van, már nem szórakoznak pecsétes garanciajeggyel, a számla a garancia náluk, úgyhogy azt őrizzem meg.
A tv-t be is regeltem az lg oldalán. Reméljük ez tényleg így működik
-
TaylorPro
addikt
válasz
#94529552 #47452 üzenetére
Írásban is ugyan ezeket a választ kaptam, ami nem volt egy értelmű. A digitalko honlapján leírtak egyértelműek voltak, az ügyintéző pedig maximálisan képben volt. Korrekten, türelmesen elmagyarázott mindent és rögzítette is a rendelést. Ez miatt döntöttem az utóbbi mellett. Picit drágább, de nyugodtabb vagyok. Remélem nem lesz gond.
-
kew
senior tag
válasz
#94529552 #47444 üzenetére
Igen, valami olyasmit írnak, hogy ha írásban állsz el a vásárlástól, akkor 14 nap, de valóban az a helyes
Mind a három évben az LG márkaszervizhez lehet fordulni gondolom, mivel ők állják a garit. De ha megjön végre, akkor megnézem a papírokat
Dobok egy mailt a digitalkonak, hogy most mire várunk.
-
Pubszon
veterán
válasz
#94529552 #47357 üzenetére
Vissza állítottam a képbeállítást a gyárira, de az energiagazdálkodást nem állította vissza, mindegyik mellett ott van, hogy Felhasználói. De az ehhez kapcsolódó beállításokat nem is lehet változtatni, ki vannak szürkítve.
Hogy lehet ezeket is visszaállítani gyárira? -
DaliBaba
csendes tag
válasz
#94529552 #47003 üzenetére
Emag-nál lesz csak én úgy tudom, az Extreme azt mondta h náluk nem lesz most pénteken, valamelyik nap hívtam őket... aztán ki tudja!
A 730V és a 731V alatt van egy soundbar ami mint tudjuk igazából annyi h csináltak oda egy darab lemezt vagy műanyagot és a hangszóróktól leirányították a tv alá a hangot logikusan nem ott vannak a hangszórók azon az 1 centis kis "soundbar" nevezetű részen!
Én így tudom, de ha nem így lenne javítsatok ki nyugodtan, hisz azért vagyunk itt!
-
HellGábor
csendes tag
válasz
#94529552 #46950 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ,
és e három közül konzolhoz szerinted melyik a jobb?
ue40h5000 v a két LG http://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:lg-42lb5610-p227175290,lg-42lb5700-p226841252/a samsungnak itt 28 ms az input laggja, az megfelelő nem?
: http://www.displaylag.com/lg-samsung-sony-input-lag-results-4k/ -
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #46935 üzenetére
Hát inkább attól tartok, ha megvan egy bolt és akkor állít ki csereutalványt. Bolt elvileg nem hivatalos forgalmazó és alapból nem is gyári garit ad hanem boltit, de az lg javítja kedvességből. Eddig nincs is gond csak lg márkaszervíz megállapítja, hogy cserés ezért csereutalványt állít ki, arra pedig a bolt nem hajlandó cserélni mivel ő nem hivatalos forgalmazó és különben is a hibával miért nem hozzá fordultam. Ha pedig hivatalos forgalmazótól vásároltál akkor a gyártó hamarabb besegíthet megszűnés esetén. Ez szigorúan csak elmélet, tapasztalat nélkül. Jó az LG hozzáállása mindenképpen csak ilyen esetben rosszul sülhet el(aminek örülök is). Persze abban teljesen igazad van, hogy 100% biztonság nincs.
-
Gork
tag
válasz
#94529552 #46884 üzenetére
@pumma: a hdmi az ki van zárva, mert 2 külön helyen van a tv és a pc sajnos. Jól értelmezem, hogy ez a progi összerakja a feliratot és mondjuk az mp4-et egy mkv-ba? (amúgy mindkét linked ugyanaz. Ez szándékos?
)
@Trobi1: A Serviio-t azért nem próbáltam, mert ha sleepbe tettem a gépet majd újra felélesztettem, a szerver nem akart észhez térni a háttérben hiába futott. Ha viszont elindítottam a konzolt, akkor azt írta, hogy már fut a háttérben... Szóval macerás volt.
Amúgy jelenleg az a konklúzió, ha a Mezzmo-n a felirat nyeléhez beállítom, hogy az angol (hiába magyar), akkor 10-ből 9-et tökéletesen megjelenít. Furcsa...
-
keljoe1970
csendes tag
válasz
#94529552 #46793 üzenetére
Ma hoztam el a CI+ kártyamodult, tényleg 2.500 volt, akcióban adja a szolgáltató, ha jól emlékszem (nincs előttem épp) Neoton márkájú. Közben pedig az MM is vette a fáradtságot, hogy megerősítse a vásárlást, szóval várom a készüléket 1-3 napos szállítást ígértek.
Közben rájöttem, az ember sosem tud felkészülni mindenre, bármennyire is próbál. Most konstatáltam Watt25 linkjéből (46796), hogy nem fogok tudni egy HDD-re felvenni a tv-ről filmet, illetve lejátszani letöltött fájlokat. Kérdésem, hogy a felvételhez elegendő lenne-e esetleg egy pendrive is, mert nem szívesen vennék még egy vinyót, annyi felvételt nem igazán akarok, csak "végszükség" esetére gondoltam.
-
-
keljoe1970
csendes tag
válasz
#94529552 #46785 üzenetére
TARR Kft. felénk ez szolgáltat és 2500,- forintba kerül egyszeri díj, ennyiért jobb mint bérleni, szerintem
Nimfas: úgy gondolom, hogy december elején úgyis kiderül, lesz-e promója az LG-nek, tehát kézhezvételtől számított 14 nap az cca. dec. 10. Tovább úgysem várnék, karácsonyra be akarom üzemelni és megismerni (CI, net, DLNA, stb.). Vagy ha egyéb okból nem válik be a tv, akkor visszaviszem a legközelebbi MM-be.
-
nimfas
addikt
válasz
#94529552 #46750 üzenetére
Köszi neked is Technoman....
Akkor a legjobban úgy járok, ha neten megrendelem az euronics.hu-n a készüléket és bolti átvételt kérek, mert szeretnék rá +3 év garit is kötni.... aztán ha valami csoda folytán sokkal olcsóbb lenne akkor pofátlanul visszaviszem (ha lehet a siófoki üzletbe...) és megveszem az olcsóbb áron. Ez így elég "korrekt" ?
Mert ha jól értettem, ha boltban rendelem meg, hiába nincs nekik, hiába nem láttam a készüléket az nem minősül netes rendelésnek, ergó a 14 nap sem vonatkozik rá. A fenti esetben viszont tudok élni a 14 napos elállási jogommal.
(Mivel nincs itt Siófokon ilyen tv... így kb. szerda körül jönne meg...max ki sem bontom péntekig... ha kibírom egyáltalán
) Aztán pénteken kiderül hol mekkora (lófas*nyi) kedvezmény lesz a Black Friday-en. (nálunk inkább szürke az EDigital leállását elnézve
)
-
nimfas
addikt
válasz
#94529552 #46747 üzenetére
Na igen, de akkor ha én bemegyek a boltba személyes, de nekik nincs ilyen tv-jük raktáron. Ők rendelik meg a saját raktárukból, attól én még nem láttam a készüléket, csak akkor ha ott lesz és megyek érte.
Értitek a problémát? Ha megrendelem a tv-t neten akkor postaktg van, a kérdés az ha a bolti átvételét lehet kérni akkor mi van?De legegyszerűbb ha bemegyek a boltba és személyesen megkérdezem?
Példa... Pénteken 170 volt egy tv, 160-ra lealkudtam, még jó hogy nem vettem meg, szombaton akció 157 lett... Mivel ez a tv sem volt raktáron buktam volna 13ezret, mivel elvileg nem neten vettem.
-
dufi71
újonc
válasz
#94529552 #46571 üzenetére
Kösz a választ,de sajna nem vagyok járatos a témába. Mi az fw? Még nem is regisztráltam az lg honlapjára. Igy is le tudom szedni valahonnét ezt az fw-t? Lehet hogy a router sem engedi rendesen át a filmeket? Bár kiprobáltam vezetékkel is és ugyanaz volt a problémám! Router közvetlen a tv-be csatlakoztatva is akad a film! A 3D-s szinte folyamatosan tölt,kb 10-20 másodpercet tud lejátszani! Már tényleg csak egy külsö vinyo segit hogy a számomra megfelelö,tetszö tv-n ne csak játszani,tvzni,meg rádiot hallgatni tudjak? Ez a smart share program pedig elég jól müködött egy 2 éves lg-nél ami vezetékkel volt összekötve és mindent lejátszott!
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46571 üzenetére
hmm ebbe majd még belemélyedek jobban
hát e táblázat szerint állítottam be és a képe az jó lett
tényleg csak néha-néha akad nagyon ritkán
a trumotion nálam itt azt hiszem, hogy szürke nem lehet állítani rajta és a hz értéket sem tudom, hogy hol kellene állítani a pcm amúgy a hdim3 ra van kötve
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46566 üzenetére
hát igen, a frissítés megvolt az első alkalommal picit lassúcska volt, de most már jó -azt vettem észre, hogy menüpontokra rámutatva kihoz ilyen kis segédleteket hozzá.... kb ennyi volt a frissítés
3d-t még nem próbálta, böngészés megy vele, dzsátube is megy rajta rendesen
igazából annyi lenne a kérdésem: a MMben teljesen frankón "akadásmentes" volt a lassú mozgókép, no nálam nagyon nagyon ritkán nem az.... ilyesmi, hogy hz állítás van külön menüpont, vagy azt a tv saját maga lövi be?
igazából prohardver -másik lg, de ugyan az a panel ill. beállítások- teszt alapján lőttem be a képet és tök frankó is, csak néha ezek a kis beakadások zavarnak, de azok is nagyon nagyon ritkán vannak csak jelen és nem is mindig, most pl megnéztem a transformers legújabb részét, no ott nem is volt, de pl egy másik filmben pedig igen.... vagy ez filmfüggő és nem is tudok mit tenni ellene? vagy gondoltam még a hdmi kábel milyenségére.... végül is egy alap high speed enthernet kábelem van, ezzel van összekötve a laposom ami egy lenovo y570, amiben választható a külső ill az igp -hogy melyik menjen- de sajnos a kmplayer-t nem engedi hozzáadni a külső geforce gt 555höz.... ezzel jobb lenne a videólejátszás, ha valamilyen lejátszóprogit hozzá tudnék adatni vele, vagy a beépített igp is elbánik vele megfelelően?
-
nemurea
aktív tag
válasz
#94529552 #46555 üzenetére
Köszönöm az infót! Nekem 2013-as tévém van (LN577S), azon kicsit mások a menüpontok, mint amiket leírtál. A nyelvvel foglalkozó pontban (Opciók) nincs olyan, hogy billentyűzet nyelve. Olyan van, hogy Irányítóeszköz-lista, és ott fel is hozza a billentyűzetet, de nem lehet vele semmit sem csinálni. Az Ország beállítása Magyarország, a nyelv mindenhol magyar. Nem veszettül nagy gond, csak ha a Youtube-on keresek, akkor jönne jól - de eddig szerencsém volt.
Amúgy nem azért Logitech, mert az trendi, hanem mert egyben bill+touchpad, és használtan csak 2000 Ft volt
Nem volt szabad otthagyni.
-
gabaly
tag
válasz
#94529552 #46358 üzenetére
Szia.
Köszönöm a tanácsaid a TV készülék vásárlásától a csatornák szerkesztésén át mindenben. Nagyon jó volt a lista főleg az összes adataival. Most már nézhetem a tv-t világba. A LG- 42 lb671v-ben nem csalódtam mint írtad is az SD adásokkal sincs már problémám vagy fenntartásom igaz, ehhez szolgáltatót váltottam azt hiszem amelyiknél te is vagy.
Üdv, I.Sholom!
Én a helyedben meg gondolnám a lapos távirányítód eladását csak hadd porosodjon valami fiókban. Kb 10 napos a Tv-m és mint tudjuk eleinte rengeteget használjuk a távirányítókat. Én általában a m.r.-val lőttem be a készüléket majd tegnap délelőtt letettem szépen egy szekrénykére és amikor este elővettem a gyors menüje nem működött, egészen ma délutánig, csak a léptető, hangerő és a ki-be kapcs. De ott volt a másik és azzal meg tudtam csinálni amit még akartam, volt még mit állitgatnom, csatornákat keresnem stb. Most képzeld, ha nem lett volna hova fordulok, hogy minél hamarabb tudjam használni?! Elteszed, tudod azt szokták mondani nem kér enni. -
sz.z.csicsi
tag
válasz
#94529552 #46332 üzenetére
Igazad van Átfogóan akartam írni.Már az LW sorozatok óta olvasgatom a fórumot,de inkább az LM-nél voltam jobban benne és lehet csak úgy kellet volna írnom,hogy a nagy általánosságban a 6-os sorozatok egy kategória a 7-es már egy lépcső és így tovább.Sorozaton belül eddig a külső vagy egyébb extra különbözött(volt magic vagy csak előkészítés, wifi vagy csak elők)..De lehet rosszul tudom én csak felhasználó vagyok.
Tehát nekem csak a lépcsőnél történő hasonlat vagy azonosság keltette fel a figyelmem.Mondjuk én soha nem visszafele logikáztam,mindig felfele akrtam ezt úgy értem pl.mint jelen esetekben a 670 mivel tud kevesebbet mint a 730?(És ezt nem itélem el)Azért is kacsingattam feljebb a 8-as sorozatra mert fillérek volt a különbség.Régebben meg 100 ezres nagyság rendek. -
mitoman
tag
válasz
#94529552 #46214 üzenetére
Szerintem egy ilyen tv-nél ami a fél milla nyitóárról most is 350 (megbízható boltban) nem az az első dolga az embernek hogy tudná feltuningolni. Szerintem ez olyan mintha vennék egy autót de max 20-al tudna menni, igaz a bemutató auto az nagyon ment. A szalonba azt mondják próbálkozzak chiptuningal a fórumon megmondják hogy kell.
Ezt azért írtam, mert a menüje szerint a legfrissebb a software, más módszerrel meg nem akarom módosítgatni. -
mitoman
tag
válasz
#94529552 #46214 üzenetére
Szia. tudok mondani példát méghozzá házon belül. Az Lg 27MA43 tv-monitorom távirányítóján dedikált fényerő gomb van.
Az 5 éves sharp tv-men mp3 lejátszáskor egy gombnyomás kikapcsolni a képet. 55Lb700-al az a gondom hogy ha automatába rakom a fényt akkor mp3 vagy webrádiónál ugyanez a menüben kapcsolhatod ki a képernyőt,
amúgy meg az automata beállításnak az a hibája, hogy sötétben túl leveszi a fényt, és nem lehet belenyúlni a szabályozási tartományba.Bocsi, de nem vagyok sharp fan, csak nem tudok elmenni az összehasonlítás mellet. Az 5 éves sharp-ban például be lehet állítani az automata fényerő alsó és felső tartományát, arról nem beszélve hogy a hangerő beállítást az összes bemenethez külön jegyzi meg.
Ez a WebOs egy gyémánt csak még a csiszolásra nem gondoltak, hát lesz rajta mit.
-
pit stop
addikt
válasz
#94529552 #46140 üzenetére
Az első felére reagálnék, a második felét valóban személyesen tapasztalnom kéne.
Mint írtam nemrég vettük, és a Mediamarkt-ban (és több helyen is néztem őket) is feltűnt például - ahogy többen is írták már itt is - hogy a mostani LG-k sarkai egy hajszállal sötétebbek; míg ezt a többi tv-nél én nem láttam (ami nevesebb gyártó normális árkategóriájú terméke). Nyilván nincs tökéletes, csak akkor ha fizetsz még többet - és akkor se kapod meg egyik gyártótól sem a teljes tökéletességet.
Ha annyit kibír legalább, mint az előző akkoriban hasonlóan kategorizált Samsung tv (10+ év), akkor visszaszívom ami rosszat mondtam LG-ről. De még nem győztek meg. -
watador600
senior tag
válasz
#94529552 #46118 üzenetére
Köszi, akkor valószínű, hogy ő lesz.
Több hete nézegetem amúgy ezt a modelt, nagyon tetszik, meg a válasz időt is nézegettem, csak fater teljesen elbizonytalanított, hogy a válaszidő milyen lesz, meg hogy szellemképes lesz... Monitor fele valahogy nem húz a szivem, ezva tv tetszik nagyon, ezért nem ilyen egyszerü ez.
-
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46118 üzenetére
okés megfogom kérdezni mindenképpen pl. tőlük megvenném a "kisebbet" akkor itt kiterjesztett garival 160ba megállna a dolog -ez úgy egész jól hangzik a pénztárcámnak is- namármost: ez gyári gari? vagy maga a bolt ad kiterjesztett garit és csak az első 2 év rendes Lg gari, vagy még az sem, az is bolti?
azért a kérdés, mert olvastam hsz-eket az árukereső kérdez-felelkjében, és ott az volt, hogy csak az mm, edigital és még egy üzlet kap közvetlenül Lg terméket, a másikok nem tudnak Lg garit adni, mivel nem ad nekik az Lg.... most ez butaság? vagy tényleg így van?
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46112 üzenetére
Zsmester89: a blokkokat mondta az eladó is, és a lekapcsolhatóságot is
jéé egyszer egy korrekt eladóval találkoztam zsír
Pumma: olyan 2.5m nél lenne a szemem a tv-től, erre megfelelően elég a 106cm tv is? picit sok a nagyobb tv ára, de ha ilyen távolsághoz már az "dukál" akkor átcsoportosítok rá és megveszem a nagyobbat
amennyiben a kisebbre esik a választás, látom ahhoz valahol jelölik az ajándék hangprojektort, valahol pedig nem.... gondolom ha az LG oldalán írva van, hogy most úgy van promotálva, akkor kötelező hozzá adnia minden egyes LG oldalon megjelölt áruháznak ugye? mert pl egyedül az edigi oldalán látom, hogy írják hozzá, se az euronics se az mm nem írja hozzá, hogy lenne ajándékba
-
zsolt19900
őstag
válasz
#94529552 #46107 üzenetére
egyáltalán nem ragaszkodom a bolthoz, max olyan szempontból, hogy mmben edigitálban tudok hozzá venni kiterjesztett garit, és most az edigitálban a kisebbhez kapni ajándékba hangprojektor -lehet, hogy értelme nincs, de ajándék-
de szívem szerint a nagyobbat venném, csak annyit hirtelen nem költené rá
a nagyobbon törvényszerű, hogy elmosottabb lesz picit a dvdrip film, mint a kisebben? vagy ez hülyeség, hasonló lesz a minősége 42 és 47 colon is, mivel dvdrip és nem HD?
-
huncutka1029
addikt
válasz
#94529552 #45998 üzenetére
Igen, sajna 2 éves bejegyzés, már törölték a linket.
erről volt szó benne.Már kifutott tipus.
Köszi
a jelzést. -
bozsozso
őstag
válasz
#94529552 #45904 üzenetére
Na az meg benne van. Bár soha nem értettem a upc-t, de most még annyira sem. Kicsit nagyon ködösítenek minden kérdésemre. Arra sem kaptam pontos választ, hogy automatikusan frissül-e a támogatott tv-knél a frekvencia ha változik.
Ha valakinek lenne esetleg személyes tapasztalata azt megköszönném. Akár fenti lg vagy bármilyen támogatott listában lévő tv-vel.
-
trane08
tag
válasz
#94529552 #45769 üzenetére
Koszonom a tippet. Az a baj, hogy ezek smartosak, ami elvileg nem tesz jot az input lagnak, bar en csak a netes olvasmanyokbol meritek infot, mert nem ertek hozza
lg lb5500? Se nem 3d, se nem smart, es az altalam kivalasztott uzletekben is egesz jo aron van. Sot tescoba most csak egy 100as. Mit gondolsz arrol?
-
mitoman
tag
válasz
#94529552 #45583 üzenetére
Az okát nem találtam meg, másik TV-n csak ahol vettem MM tudnám kipróbálni, de az meg nem arról híres hogy ott ilyet engednek, software frissítésre nem talál újabbat (04.30.16 van rajta), marad a szerviz, de annyit meg nem ér a történet.
Ui: (nem ide vonatkozó csak elektronikailag, de két utolsó tapasztalat: tintasugarast nem javítunk - pedig egy prémium típus volt, a leginnovatívabbnak kikiáltott gázkazánt megvéve pedig nem találtam szervizt aki értene hozzá.) -
watador600
senior tag
válasz
#94529552 #45591 üzenetére
Köszönöm szépen!
Már csak annyi kérdésem lenne, hogy láttam, hogy az egyik 500 Hz a másik meg 100 Hz meg ilyen javító funkció, olyan javító funkció... na most. Ha PC-vel használom, és be van kapcsolva ez a játék mód, akkor végülis ezek feleslegesek, mert úgy is kikapcsolja, nem?
-
gery2123
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest