- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
Ha idővel nem jelentenek be még új típusokat a kategóriában és FullHD-ban gondolkozol, akkor egyetlen egy lehetőséged lesz az LF650V széria lesz. FullHD, WebOS 2.0 és 3D. Nem valószínű, hogy sok variáns lesz még FullHD-ban mivel a 2015-ös paletta zöme UHD készülék lesz. Nem csak LG-nél, úgy tűnik a többi gyártónál is hasonló a tendencia.
direwolf: igazán nincs mit, pont arra jártam. Az LG promóter nézett is, hogy mi az Istent csinálok, de végül jó fej volt, a 60-as mögé ő mászott be, hogy lefotózza nekem
-
törölt tag
Itt az oldalon van egy teszt a 730V-ről [link] ami ugyanaz a kategória és felszereltség, minimális eltéréssel. Összehasonlítás: [link] Nem kell tőle félni, szerintem szép színei vannak, és a kontrasztjával sincs semmi probléma. És még a Youtube is megy rajta mindennap.
hadogabi1 Nemrég vette bprubin az LG 55UB850V-t, és nagyon elégedett vele, őt is kérdezhetnéd a tapasztalatairól. Passzív 3D a legjobb szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest