- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
válasz
Lacielvtárs #70243 üzenetére
Ritkán szoktam TV-t venni.
Fiaimnál mai napig működik a 72-es Pana búboskemence, amit valamikor 2003-ban vettünk, de ennyiért, ha még lesz, lehet 2-t veszek.
1-et kb. 1 hónap múlva, 1-et meg 2 múlva. -
Black Dragon
addikt
válasz
Lacielvtárs #70086 üzenetére
Igazán nincs mit, nem a te hibád, én se szívesen rágom magamat át a hsz tengeren.
-
Black Dragon
addikt
válasz
Lacielvtárs #70078 üzenetére
Többen is írtak már véleményt erről a frissítésről kicsivel korábban, nagyjából annyi változott amit te is írtál, gyorsabb lett minden egy kicsivel.
misimagaki: LF652V a Direct ledes, bizonyára azt akartad írni, az LF630V pedig az Edge Ledes. Különböző hitvallások terjednek itt a fórumon melyik a jobb, mindenkinek szubjektív véleménye van róla, de én azt mondanám neked, hogy a Direct Ledes talán jobb, vagy számomra az. A különség inkább a technikai paraméterkben rejlik, mint PMI érték, és egyéb "apróság".
Döntsd el te, hogy megéri-e várni x hónapot rájuk, ha sürgős a tv vásárlás akkor ne várd meg, ha van időd, akkor kivárhatod, de 20%-30%-nál szerintem nem esik lejjebb az ára.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Lacielvtárs #68541 üzenetére
először is nem mindegy milyen képbeállítást használsz.
másodszor a helyi sötétítést, és a dinamikus kontrasztot vedd minimálisra, vagy kapcsold ki, ha ilyet tapasztalsz.Fényerő /háttérfény érték ne legyen 55 felett.
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #66725 üzenetére
+1
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #66385 üzenetére
Jó lenne már lesni
Kösz a progit rámegyek majd.
Más valamin megakadt a szemem az oled tv-s cikknél [link], filmeket ha tehetem 3D-ben nézem, létezik hogy lenne jobb minőségű passzív szemcsi? rá kéne menni a témára, ez a kérdés mindenkinek szól, mert mondtad hogy te annyira nem vagy rajta a dolgon. -
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #66369 üzenetére
ha eszedben lesz a neve azt megköszönném, nem kell sietni ráérek a tesztelgetéssel
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #66324 üzenetére
felmész az LG oldalára készülék reg: megadod az adataidat regelsz mint felhasználó és utána tudod megadnia tv sorozat számát, ha elfogadja máris megjelenik a lehetőség a netten a hiba bejelentés.
-
Henker2
addikt
válasz
Lacielvtárs #66321 üzenetére
Húú.. Most akkor mi van? Egy jack aljzatos pc hangfalszettet akkor nyugodtan rácsatlakoztathatom a tv-re?
Fog úgy szólni mint egy egyszerűbb soundbar? -
Black Dragon
addikt
válasz
Lacielvtárs #66324 üzenetére
Nem szükséges, de ha probléma adódik, könnyebb az ügyintézés neked, látják a szériaszámot, látják mikor vetted(és azt is hogy hol?), utána pedig megmondják mi a teendő. Nem tudom pontosan milyen egyéb funkciók tartoznak a beregisztrálás alá(után), de veszíteni nem veszítesz vele, és kb 10 percedbe telik.
De ahogy most megnéztem, kérhetsz javítás(szervízelést), ha ugye valami gebasz lenne a tv-vel, és nyomon követheted pl a szervízelési folyamatot, éppen hol tart a dolog.
Mi kell hozzá: Soroatszám(IMEI), vásrálás helye, ideje.
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #66258 üzenetére
Az a "baj" hogy tavasszal bővítenem kell asszony üzletét, ezért nem vettem másikat. Na de majd utána. Csak itt a dilemma hogy 4k vagy oled? mert ha mindkettő akkor itt válás lesz
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #66003 üzenetére
közben bekapcsolt kb 10 után, hétfőn felhívom a szervizt.kíváncsi leszek mit szól az afro menühöz
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #65999 üzenetére
megint alíg akart bekapcsolni ez az ócska sz@r, kihívom a szervízt, ha assig nem dobom ki az ablakon
-
PioDVD
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65997 üzenetére
Részemről sem támogatott ez a fajta "kereskedelem".
De mindenkinekmás a neveltetésemáshol van az ingerküszöbe. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65977 üzenetére
Sok beteg állat. Inkább megveszem rendes áron....
-
Watt25
veterán
válasz
Lacielvtárs #65988 üzenetére
De miért is?
Üzlet. Valamit megveszel olcsón, eladod drágábban. Mi ezzel a baj? -
negyedes
addikt
válasz
-
TaylorPro
addikt
válasz
Undorító! Igazából a Tesco használja ki az embereket
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65943 üzenetére
Nekem az LG után az tűnt fel, hogy nincs elég kontraszt.Elkezdtem állítgatni és amikor azt mondtam ok, akkor szóltak, hogy nekik így nem tetszik mert túl kontrasztos. Felálltam és középről is megnéztem és igazuk volt
Én a kanapén ülve állítgattam, kicsit oldalról. Az LG-men ha oldalról állítom, ha szemből, ugyanazt látom.
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #65923 üzenetére
Na most beröffent, azt hiszem márciusban vagy a környékén vettem majd megnézem a garipapírt. Közben beszéltem a supportal azt mondják küldenek szervizest ha kérem és helyben megcsinálják.Magabiztosak ezek
Lehet még kijelző is van (ha kellene) a kocsijukban?
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #65919 üzenetére
Semmi változás, csak villog alul a piros led
-
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #65919 üzenetére
nekem is LG-m van
Nemsokára hazaérek és megnézem, gondolom nem gáz hogy egy fél órát nem kap naftát -
aram01
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #65917 üzenetére
szerintem mióta megvan nem volt kihúzva, mindjárt tesztelem. 15 elég neki gondolom, aztán írok
-
negyedes
addikt
válasz
Lacielvtárs #65753 üzenetére
ahogy neztem ehhez nincs mely, szoval egy jobb 2 csatornas hangszoro. nalam a hifi lesz nemsokara rakotve a tv-re(csak legyen mar dec 10.
)
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65660 üzenetére
Természetesen az lett ugyan Ő készítette Ndruu Mester mint neked!
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65634 üzenetére
Még jó,hogy lehet kapni!
-
rongylab
tag
válasz
Lacielvtárs #65636 üzenetére
csak az szidja akinek nincs..az ips vita meg kb mint az audi vs bmw.. és ez a topik már kezd szánalmas lenni. 100 hsz-ból 90 szerver beállítások, meg pc,
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65599 üzenetére
Megvolt a Driver uninstall ezt a leírást pontosan követve: Leírás
(Furcsa volt hogy a végén ugye a rossz felbontással fejeződött be a folyamat, de restart után megint jó felbontású windows jött be anélkül, hogy az új driver felkerült volna.)
Ezután felraktam a legújabb drivert (ez volt eddig is), de semmi változás... Továbbra is a Control Panel Display szekciója és a Catalyst Control Center is látja, hogy LG TV csatlakoztatva van, csak a TV nem lát jelet.
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65596 üzenetére
Ránéztem azért még előtte a BIOSra, hátha. Ott az integrált videókártyára vonatkozó beállítások között 2 van.
Az egyik az Initiate Graphic Adapter, amelynek PEG és IGD állásai vannak. Jelenleg PEG-en van. A másik az IGD Multi-Monitor, aminek Enabled és Disabled állásai vannak és jelenleg Disableden van. Ez utóbbi lehet a kulcs? (Bár ez szerintem csak az integráltra vonatkozik.)Épp ki van húzva a kábel.
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65594 üzenetére
Utóbbira nem tudok válaszolni, ennyire sajna nem értek hozzá.
De azt már felfedeztem, hogy meg lehet adni, melyik legyen az elsődleges. Remélem az derül ki valahogy, hogy nem a TV szar. Csinálom, később jelentkezem. Köszi az eddigi útmutatást is.
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65592 üzenetére
Akkor megpróbálom a driver újrainstallt. A kábel hibát szerinted kizártam azzal, hogy józan paraszti ésszel megcseréltem a két végét, és ami eddig a tévében volt, azt dugtam a gépbe, és ekkor is tökéletesen felismerte, hogy LG TV van rádugva?
Szóval driver uninstall után is be kéne jönni a puritán windows asztal képének a tévén?
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65585 üzenetére
Igen, eddig nem volt semmi hiba.
TV HDMI beállítások nem igazán vannak, amik most relevánsak lennének, és már végigdugdostam az összesbe.
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65582 üzenetére
MSI B75MA-E33 alaplap
MSI Radeon R7 260X 2GD5 OCV1 2GB videokártya
Legfrissebb Catalyst 15.20.1062.1004
A gép februári, akkor lett feltelepítve a Windows, és azóta kifogástalanul működik.Az reális igény, hogy a kábelt visszavigyem a boltba, és megkérjem őket, hogy teszteljék le? Kössenek össze vele valamit, hogy legalább biztosan kiderüljön, hogy nem az hibás.
-
Noda10
tag
válasz
Lacielvtárs #65580 üzenetére
Nagyszerű dolgok történnek...
Próbáltam egy olyat, hogy a korábban mellékelt képek által tükrözött állapotban elsődleges képernyővé tettem a TV-t. Nem hatott. Különben a Dupicate módot akartam választani, de gondoltam próbálom az Extendedet is. Ami érdekes, hogy a kurzort le tudtam vinni a képernyőről, aminek vélhetően a TV-n kellett volna megjelennie.
Aztán megnéztem még egyszer a gépet, rendesen bedugtam-e. Ekkor láttam, hogy van az alaplapon is HDMI csatlakozó, gondoltam, próba szerencse. Mikor oda dugtam át a Display Settingsnél nem is érzékelt más képernyőket, szóval legalább az kiderült, hogy elsőre jó helyre dugtam a kábelt. Igen ám, csak mióta visszadugtam, már nem ismerte fel a TV-t. Ha a Detectre kattintok, akkor elfeketedik a képernyő, és annyi. Ráadásul, ha mindkét vége be van dugva a kábelnek, és újrainítom a gépet, akkor az előbb említett fekete képernyő fogad.
Különben Windows 7.
Érdekesség, hogy a HDMi kábel valami noname fos. Bestbyte-ban kaptam. Online kinéztem a Sector vagy milyen márkájút, az nem volt, ezt adták helyette. Simán egy átlátszó fólióban, mindenféle márkajelzés nélkül. Mikor rákérdeztem mi ez, akkor mondták, hogy nemtom melyik vizuális cég forgalmazza itthon, és hogy jobb mint a Sectro vagy mi. 500 forinttal drágább is volt.
Win gomb+P most értelemszerűen nem kipróbálható.
-
csab2
veterán
válasz
Lacielvtárs #65483 üzenetére
Fel van téve a falra.
Még szerencse, mert ha állványon lenne, már lehet, hogy leborítottam volna. -
Medical
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65419 üzenetére
Igen, nálam is wi-fis router és kábeles kapcsolatom is van. Hiába nyomkodom a search, mindég alábbi hibaüzenetet dobja ki. No TV Fund. Retry or enter the IP directly below Lefordítva,nincs TV Alap. Próbálja újra, vagy adja meg az IP közvetlenül alatta.
-
Medical
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65398 üzenetére
Szia.
Letöltöttem az általad jelzett, LG webOS TV Remote-t. A mobilom, Lumia 640 XL LTE, szeretnélek megkérni, hogyan tudom beélesíteni? Nem értek hozzá. Ezért szájbarágósan írd már le a menetét. Előre is köszönöm. -
foxymaci
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65396 üzenetére
igen ez kifejezetten jó app
én is ezt használom egy ideje
-
bugizozi
őstag
válasz
Lacielvtárs #65204 üzenetére
Sziasztok!
Értem, hát kipróbálom, ha nem megy akkor behuzok egy kábelt. Telefon fog még csatlakozni wifire de azon kb 0 forgalom lesz.
Amúgy a kisebbik tv mennyire ajánlott? Mind2 tv-ről tudok majd mkv fájlt lejátszani? Mind2-n webos 2.0 fut ergo mind2 beállításai ugyanazok?!
Köszi mindkettőtöknek!
-
djnyakesz
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #65145 üzenetére
Nagyon köszi!
-
eddienhl999
tag
válasz
Lacielvtárs #65158 üzenetére
nem, szerencsére anyósom 120 kilóméterre lakik tőlünk. legfeljebb Ő kísérthetne.
mindenesetre csinálok egy frissítést. azért köszi a válaszokat!
-
Sify
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65148 üzenetére
Ezt ha beállitom akkor a filmek jók lesznek a nahgjai.Elméletileg. De mi van ha mondjuk játékkal játszom? Mert a winfos beállitásánál az eszköznél csak stereo hang választható. Vagy ez igy jó? Sajnos ebben a témában nem vagyok jártas.
-
eddienhl999
tag
válasz
Lacielvtárs #65155 üzenetére
kihúzom a konektorból. de nem akkor jelentkezik a probléma. amikor vissza dugom van mindig minden. amikor nézzük a tv-ét akkor egyszer csak gondol egyet és eltűnik. majd kapcsolgatni kezdek és látom hogy szépen tűnnek el. kb úgy 8-10 szokott eltűnni. és ami még érdekes hogy legtöbbször este történik ez a dolog.
-
eddienhl999
tag
válasz
Lacielvtárs #65153 üzenetére
Köszi a gyors választ! Gyakorlatilag minden este áramtalanítva van és igen, valóban kábelen jön.
-
Sify
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65148 üzenetére
Köszi....este megnézem mert én is melóban vagyok.
-
Sify
senior tag
válasz
Lacielvtárs #65146 üzenetére
szia....ez a TV-m van. [link]
viszont a beállitásoknál nem lehet állitani a hangot. van automata vagy lpcm. de egyiken sem adja ki az erősitőre. -
Watt25
veterán
válasz
Lacielvtárs #65103 üzenetére
Oké, contaxg-nak akartam írni...
-
Watt25
veterán
válasz
Lacielvtárs #65099 üzenetére
Tisztázzuk tehát!
Tudsz rögzíteni a HDD-re, amennyiben be van kapcsolva a tévé, és megnyomod a REC gombot a távirányítón?
Ha igen, de kikapcsolt tévé esetén az időzített felvételt még sem csinálja meg, akkor mégis az lesz a baj, amit írtam. Mármint nem veszi időben észre a vinyót. Lehet, ennek más az oka, nem az, hogy tele van, de ez a probléma kiváltó oka. Próbáld ki: kapcsold be a tévét és mérd le, hogy mennyi idő kell ahhoz, hogy átválthass a HDD-re, hogy megnézz egy felvételt... -
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65050 üzenetére
Én is tippelem hisz a táblázatodban is van egy modell amiről írják legalsó sorban hogy az ub820T-t váltotta.. (A T-s verzió ment Indiába,műholdas tuner nélkül..)
Szóval az idei verzió 4 magos,de mivel a tavalyi Netcastos,nem Webos fut rajta,így inkább 2 magot tippelnék én is..
Elvileg Szerda vagy csütörtök lesz a napja hogy megjön,direkt a munkahelyemre kértem hisz nehogymár a szabim alatt várjam egész nap a futárt..
Majd jövök élménybeszámolóval.. -
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65047 üzenetére
Igen tudom,hisz google az én barátom is,de én már mindenféle keresőszóval próbáltam több tucat oldalt átfutottam hiába..
-
Nightman1
tag
válasz
Lacielvtárs #65038 üzenetére
Igen,ilyen táblázatra gondoltam a 4k-t el is találtad,csak épp engem a tavalyi kiadás érdekelne.
Amit megrendeltem sok teszt,fórum olvasgatás után az a tavalyi LG 42UB820v.
Tudom,Netcast,tudom kevés 4k tartalom,de pár évig nem is tervezek ujra tévét venni.
Igazából ott voltam bajban a kiválasztásnál amit itt is írtak páran és nemhogy a webáruházakban,vagy mm edigital online felületén olvastam,de még az lg oldalán is eltérő infót találni arról hogy egyes tipusok ips panelesek e,vagy sem!
Amikor meg egy-egy kiválasztott tipus után több olyan véleényt is olvastam a Dledes modellekről hogy "nagy képrészletet betöltő fehér színnél látszanak a ledek..
Na akkor választottam inkább olyat,ami 100% hogy ips paneles.
Igen,most le leszek huzva hogy ez kamu,meg hogy a kiválasztottam így szar meg úgy,ezért is olvastam inkább olyan külföldi véleményeket,teszteket,amikről nagyobb eséllyel tippelhető hogy a cikkírók tán nem voltak lefizetve..(talán)
Egy hete nézegettem sd adás képét boltban hasonló tévén,engem meggyőzött..
Első led tévém egy samu ue32eh4000-res volt pár éve,az akkori belépőszint legalja.
De műholdas hd,full hd csatik gyönyörűek voltak rajta,attól meg ez csak jobb lehet. -
roomi
tag
válasz
Lacielvtárs #64988 üzenetére
Megtörtént. Du án szebben akarom nézni ahogy Rossi lealázza a két spanyokt az utolsó helyről. Lenne egy link. Vagy majd funkciónálisan tapasztalom?
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #64918 üzenetére
Szia!jó az avatárod!
-
TRob1
veterán
válasz
Lacielvtárs #64751 üzenetére
Ezért le is maradsz sok minden földi jóról sokszor akár hónapokon keresztül is.
-
TRob1
veterán
válasz
Lacielvtárs #64746 üzenetére
20-as beta, 15-ös hivatalos.
-
xy2003
tag
válasz
Lacielvtárs #64555 üzenetére
-
vigyori78
őstag
válasz
Most már én is kíváncsi voltam 10 külföldi oldalból 9 azt írja az LF-re ,hogy Dual core processor ,az UF-re pedig Quad core
-
Ano
senior tag
válasz
Középszint ... szerkesztettem az előző hsz-emet és beletettem a TV linkjét az LG oldalon
-
Ano
senior tag
válasz
Lacielvtárs #64553 üzenetére
-
Ano
senior tag
válasz
Lacielvtárs #64551 üzenetére
Na de ez (42LF652) tudtommal 2015-ös modell ........
És lassúúúú
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #64413 üzenetére
Sajnos úgy néz ki, hogy tényleg nincs LG-re
(#64414) Beni2360:
Van Telekom előfizetésem is, szóval tudom.Nexus 7-en is használom
(#64420) Teaway: Akkor mutasd meg
-
*H*
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #64390 üzenetére
Érdemes. A 05.00.04-et visszavonták, a 05.00.15 a javított verzió. DLNA-n a hangsávot ezzel is tudod váltani.
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #64097 üzenetére
Igen szélesebb, illetve ott több volt a hungarocell.
(#64099) Beni2360 Egy korábbi posztomból:
A szolgáltatók jelentős része, nem is lenne képes egy minőségi bitrátájú (BR) Streamet átnyomni a jelenlegi legelterjedtebb kapcsolatokon, pláne nem gazdaságosan. Ha már megnevezted a T-t, az ügyfelek jelentős része xDSL-en lóg, jó esetben VDSL2-őn, de ott van még az egységesítési mánia, hogy azt is 30-vagy 50-es csomagba kényszerítik VDSL2-nél, akinek 100+-ot bírna a vonala (Telekom topicban van rá példa szép számmal). A fentebbi képen 85 Mb/s van, egy családban meg kellene 2-3 FHD Stream... az IPTV, pedig a DKTV-vel szemben a sávszélességből eszik. A T-nél 8-10 Mbps-ból kell kijönnie egy 1080i-s Streamnek, ADSL2-re egyet sem adnak. VDSL2-nél 1 HD Stream lehet vagy 2 max.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #63579 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy mit szeretnétek nézni a TV-GO-ban amit a különben nincs meg máshol?
Én mint családi+ HD előfizető sem vagyok jogosult minden előfizetett csatorna nézésére, ez röhej.
Egy telefon megy egy laptopom van jelenleg és egyiket sem támogatja mert náluk vettem, meg rootolt.
Pedig mondják, hogy egy régebbi verzióval nézhető de nekem még nem sikerült. -
Rico45
őstag
válasz
Lacielvtárs #63584 üzenetére
Nagyon sajnálom én is.Mivel csak az egyik szobában van t-box,azt gondoltam telepítem a soreból mint a telónál vagy tabletnál de nem.Webes felületen meg ugye kéne kiegészítőt tölteni amit megint nem enged a tv :-( Így hát nem müxik.
Viszont az rtlmost az müxik szépen! -
Rico45
őstag
válasz
Lacielvtárs #63579 üzenetére
Igen jól gondolod! Samu tv-k támogatják asszem.
-
TRob1
veterán
válasz
Lacielvtárs #62614 üzenetére
Há' a szervijjjó tud mádzsárul is.
A Nas meg persze nem csak erre van... megy a torrent rajta (akár kukutyinból is indíthatok rá), családi képek+videók tárolása (és tükrözése másik hhd-re ha vmi gebasz ütne be)... De persze csak a filmezésre is megérné nekem.
Nem beszélve arról hogy ha nem megy a gép, akkor is elérem a dolgokat pl. laposról, tabról, telefonról, mindkét tv-ről... És azért a fogyasztása is jóval kisebb mint egy PC-é
(#62616) Gtaati:
Természetesen tudom hogy sokan használják, és biztos nincs is vele különösebb gond. (Csak biztos azért kell beszüntetniük me' xar.)
-
TRob1
veterán
válasz
Lacielvtárs #62611 üzenetére
Miér legyen meg? Te használod?!?
Valaki egyáltalán használja?!?
Vannak sokkal jobbak is. Mondjuk én semmi ilyesmit nem használok, megy a Nas oszt csók... de régebben használtam kis ideig a serviio-t. Na az pl. jó. -
Sholom
tag
válasz
Lacielvtárs #62606 üzenetére
Nem a DLNA fog megszunni ... Csak az LG Smartshare pc program. Ha megszunik egyaltalan. Ott van a Mezzmo, Plex, Serviio helyette, ugyanugy tudsz hangsavot valtani, stb. Azt nem a pc program tudja hanem a tv szoftvere.
Ezek a programok belso halozatot csinalnak ami osszekoti a tvt a geppel. Attol hogy lelovi az LG az appot meg menni fog, mert semmi szuksege netre. A Plexhez meg amugy se kellett semmi eddig sem, nekem pl. soha fel sem volt telepitve semmi az LG-tol.
-
TRob1
veterán
válasz
Lacielvtárs #62606 üzenetére
Az bebaxna ha ilyesmi nem működne akármikor is... Akkor a fejükbe húzom a tv-t és duplán fizettetem ki velük.
Egyébként ez tuti nem fog megszűnni.
(Max pl. a pc-s meg telós progi - amiket úgysem használtam soha)
-
kelepce
tag
válasz
Lacielvtárs #62602 üzenetére
A SmartShare is megszűnik decemberben a telefonos programja szerint.
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #62558 üzenetére
Átdugtam a HDMI kábelt, mindenféle verziót kipróbáltam, sajnos ez nem segített.
Elvileg - elnézést, elég laikus felhasználó vagyok... - a drivert is sikerült az illesztőprogramoknál frissíteni, és azt írja ki, hogy megfelelően működik, bár a dátumnál nem a mai szerepel. Viszont semmi változás...ebben az esetben mi a javaslat? Hívjak valami tudort aki ránéz..?
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #62553 üzenetére
Másik HDMI aljzatba nem dugtam még át egyelőre, mert azt hittem, a TV a ludas, tekintve, hogy tegnap még tökéletesen működött. A PC-n - a kábel kihúzásakor is követve az eseményeket - látszik az elsődleges/másodlagos képernyőnél a monitor, illetve a tv is. Windows 7, 64 bites rendszer van fent a gépen, igaz nem volt egy ideje újratelepítve, de nem sokat van használva és nem hardcore felhasználói szinten működtetjük, azért is nem telepítettük újra mert gyors mint a villám. ATI Radeon HD4200-as kártya van benne. Egyébként, amikor a tv-t és a gépet is bekapcsoljuk, akkor a pc képernyőn meg is jelenik a kis ablak, hogy HDMI csatlakozást észlelt a tv tekintetében.
-
yvsmad
őstag
válasz
Lacielvtárs #62399 üzenetére
Ezt az enyém is tudja, mert magasabb a verziószáma.
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #62395 üzenetére
Köszi! Ezt használom már 19 napja!
-
yvsmad
őstag
válasz
Lacielvtárs #62395 üzenetére
Én is a 05.10.02-vel
-
*H*
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #62343 üzenetére
09.21-től ígérték, azaz mától elérhető. Ez ugyanaz az utolsó verzió ami 3 hete elérhető nem publikusan, tapasztalatok már vannak vele. Itt a fórumban is többen használják az elérhetősége óta. Ahogy írták, akinek nem volt telepítve ma már felajánlotta.
(#62344) Gtaati
Szerintem jobban jársz, ha nyomsz egy downgrade-et. A verziószám nem biztos, hogy akkorát ugrik majd, tehát akár várhatsz vele sokáig is és nem lesz magasabb amit simán telepíthetsz. De persze előre nem tudni mikor és milyen számú jön majd ki. A 05.10.02 fejlesztői változat nem települt online engineer módban sem, a 05.00.04- viszont igen.(#62346) Rico45
Az az utolsó publikus webOS 1.3 volt, arra biztosan fel tudod telepíteni. -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #61195 üzenetére
Bízom benne, hogy csak pontatlan/hiányos/elhanyagolt a leírás, elegem van már a tv keresgélésből. Ha még xvid-et is vinne akkor nemzőképes maradnék.
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #61180 üzenetére
Egyetértek! Tapasztaltam is!
Más !
A linkek! nem akartam külön hsz-tAz LB széria frissítése: [2502-05.10.02.]
Az UB széria frissítése: [2302-05.10.02.]
-
olasz69
senior tag
válasz
Lacielvtárs #61175 üzenetére
Ez természetesen így van !
de a 3D blu-ray filmre gondoltam...csak nem mondtam/írtam....Sőt vannak filmjeim anaglif-ben ezek ,abban az időben nagyon tetszettek !
-
vigyori78
őstag
válasz
Lacielvtárs #60227 üzenetére
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #60073 üzenetére
MEG VAN A MEGOLDÁS!!!
Felhívtam az LG ügyfélszolgálatát és elsírtam a gondomat.
Azonnal jött a megoldás: Csak a TV hangszóró menüből lehet fejhallgatóra csatlakozni.
Vagyis az optikai kimenetről előbb át kell váltani TV hang kimenetre, aztán lehet fülest kapcsolni.
Még valami ha már be van dugva a hosszabbító, akkor már vált az optikáról is.
Hangerő a fülesen elég halk de valószínű a fűl védelme miatt van.
Ha optikán megy a hang 25, és a fülesen 50 és visszakapcsolom nem tartja meg a magasabb hangot hanem vissza áll az előzőleg be állított 25 hangerőre, tényleg okos.
Nem semmi megoldás de legalább megy. -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #60077 üzenetére
Köszi még 1x , a csati beálítás az el van mentve inkább a kép beállítást sajnálnám mert 1 hónap után végre meg vagyok elégedve, 4.5 hétig buzeráltam. Szerintem lefényképezem minden oldalt az a leggyorsabb.
Még mielőtt hozzá nyúlok felhívom az LG. -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #60073 üzenetére
Előre is köszönöm fáradozásodat:
Kérdésem netán egy gyári vissza állítás vagy valami hasonló segítene. Frissítettem a gépet de most próbáltam először a fülest.
-
dokee78
félisten
válasz
Lacielvtárs #59866 üzenetére
Havernak valami 47-es LG pár napja frissült webos 2.0-ra.
-
dokee78
félisten
válasz
Lacielvtárs #59859 üzenetére
Mennyi idős?
Felhősödés?
Mkv,mov fileokat játssza?
WebOS 2.0? -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #59788 üzenetére
Hát tegnap volt 3 hetes a gépem de még mindig állítgatok rajta.
Más beállítás kell az SD-re mag más a HD-re más a TV2 sd-re meg ás az RTL K sd-re, gatyafingató. -
direwolf
őstag
válasz
Lacielvtárs #59592 üzenetére
"lejáCCa a tévé az átlagosnál nagyobb méretű mkv filéket is"
Ennyi! így perfekt -
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #59358 üzenetére
Szerinte te magad megírtad a válasz:
érdekes a jelenség meg azt látom hogy sok kis filében rögzít és tök olyan volt az érzésem, mintha a file váltás közben akadozna a lejátszás.
érdekes se film, sem sorozatnál nem akadozott, -mert egybe van a film-csak a felvétel visszajátszásánál.
ki érti ezt -
feca89
csendes tag
válasz
Lacielvtárs #59235 üzenetére
A pendrive rendben van, tablet, pc a telefonom is szépen viszi azzal nincs gond.
-
sly54
tag
válasz
Lacielvtárs #59079 üzenetére
Egy külső hifi tornyot kötnék rá,de nem jön át hang az optikán,így a UPC boxról veszem le a hangot rca-n,(aux)de így ha más megjelenítőt használok(pl.dvd)akkor csak a tv saját hangja szól,vagy dugdosnom kell a kábeleket
-
MR!!
aktív tag
válasz
Lacielvtárs #59021 üzenetére
Csak annyit fűznék hozzá, hogy minél jobban megdolgoztatjuk a procit (pl a tv médialejátszójával pendrive-ról /ez is melegszik közben/ jó minőségű -full hd , magas bitrátájú hosszú-nagy méretű videót nézve) melegszik (forrósodhat) fel. De általánosságban simán "csak" tv-adást nézünk és akkor nem dolgozik annyira a proci , ezért nem is melegszik úgy.
A hátlap valóban "hűtőbordaként" is szolgál. A proci elektromosan el van szigetelve a hátlaptól egy "világos szürke színű - gumis- anyaggal (pontosan én sem tudom mi az) " , ami viszont a hőt jól vezeti így átadja a hátlapnak ami segít a hűtésben...
Viszont a használati útmutatóban, azért felhívják a figyelmet (tudom a kutya nem olvassa végig, sőt többnyire ki sem csomagolják) a következőkre:
-
törölt tag
válasz
Lacielvtárs #59016 üzenetére
Alig van hőtermelése ezeknek a tévéknek, ezért nem kell rá 1000 db rács, és így porral se megy tele legalább.
-
vigyori78
őstag
válasz
-
aram01
nagyúr
válasz
egy vízhűtést verjél bele
-
vigyori78
őstag
válasz
Lacielvtárs #59014 üzenetére
Fém
1 lemezből van préselve mintára.
Amúgy pont a proci van azon a részen amit bekarikáztál "kép" , hsz_45001-45050 itt lefele találsz pár érdekes képet.
-
vigyori78
őstag
válasz
Lacielvtárs #59012 üzenetére
Szintén ez a tv-m van este majd tesztelem bár eddig nem tűnt fel ,hogy melegedne nagyon.
Amúgy az egész készülékház egy fém hűtőborda azért nincs lyuk
-
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #59010 üzenetére
Esetleg felhívhatod az LG ügyfélszolgálatot,hátha mondanak valami okosat.
-
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #59001 üzenetére
Ott valóban szellőzhetne.Nekem egy 32" LB van és a hátulján van egy sor szellőző furat.Érdekes hátulja van a Tiédnek.Azért nézd meg alaposan hátha mégis szellőzik valahol.
-
Beni2360
félisten
válasz
Lacielvtárs #59003 üzenetére
Nagyobb érvágás volna egy gyártónak ha szidnák egy vacak táp miatt.
A csati elhelyezés a kényelem,praktikusság. A táp meg ahol hely van. Vezetékek elférnek.
Ne legyetek olyan pesszimisták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest