- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszeske
tag
válasz
bugizozi #111721 üzenetére
Köszönöm ! Azóta nézegettem és képbe került a LG50 nano763qa és a nagyobb 55nano 763qa . Tudom többen kritizálták és lehúzták már a fórumon a nano tévéket, de miután alaposan utána olvastam / pedig nem akartam ennyire belemerülni / nem tűnnek olyan rossznak. Az 50-es VA paneles az 55-ös IPS. Van aki az egyikre van aki a másikra esküszik... Nem tudom miért csak a 43 és 50 -es kapta meg a VA panelt? A gyártó sem nagyon publikálja sehol.Vannak tesztek ahol kifejezetten A VA panelt ajánlják pedig ugye az IPS elvileg jobb.Vajon az LG miért csak a kisebb készülékekbe szereli..?Túl drága vagy pont azért mert olcsó? Mindenesetre most ezen vacillálok . A méret nem is annyira izgat inkább a panel fajtája. Kinek mi a tapasztalata. Esetleg valami komolyabb műszaki megközelítés ?
-
TRob1
veterán
válasz
bugizozi #68150 üzenetére
Jónak kell lennie, mert a konzol és a tv is 200x200 Vesa szabvány szerinti. És masszívnak is tűnik.
(#68151) MrBazsi:
Uhh, pont a 90 gigás 5. elemnél olvastam pár cifra hsz-t."Lehet hogy a felbontás UHD, de a mintaképek minősége meg sem közelíti azokat a felvételekét, amivel a boltokban az UHD-s TV-k megvételére ösztönzik a "parasztokat"! "
"Kizárt, hogy ezek a régi filmek ilyen felbontásúak. Vagy talán újraforgatták a filmet 4K-ban? A régit feljavítani, az egyszerű digitális pixelsokszorozás(olyan mint fényképezőknél a digtális zoom, aminek köze nincs az optikai zoomhoz). Vagyis van 1 pixel maiből csinálnak két ugyanolyat. Vagyis a kép nem lesz jobb minőségű, csak több pixel lesz benne."
"érdekes ha előkapok egy természet filmet 720p-be vagy 1080p-be akkor tűéles a kép nincs szemcse.Nem úgy mint a filmeknél.Érdekes azt látni,hogy amikor kijött a dvd,mg BD akkor azzal demóztak a gyártók hogy sokkal jobb hang és képélmény.Na ez csak ritkán igaz"
"Ha lenne egy 2-3 méteres 4k-s tv-m, akkor elgondolkodnék rajta hogy letöltsem. De még 102cm-es 4k-s tv-ken sem látszik a a FHD és UHD különbség, hacsak nem ülsz tőle fél méterre...
Nagyon sok idő míg a 4k-nak lesz értelme."
"Képek alapján elég gyenge mínőség! (sajna az eredeti blueray is szemcsés)
Szerintem az ilyen szemcsés filmeknek bőven elég 1080p.
Természetesen saját vélemény!
Vannak olyan jó mínőségű filmek 1080p-be amik szinte lemásznak a vászonról! Ha minden filmet jó mínőségbe adnának ki 1080p-be nem lenne ez a 4k örület. "Mondjuk tényleg igaz hogy még sok DVD is xar vhs minőségű, a blu-ray-nél szintén van bőven ilyen a kisebb felhozatalból
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
amtibacsi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Baldur's Gate 3
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 1 / 2
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest