- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
Noda10 #65581 üzenetére
Jobb oldalt és lent majdnem ki lehet vinni a kurzort egyébként is. A TV-n a fekete képre nem tudtad rányúzni a kurzort, gondolom. Ebből gondolom, hogy a TV-n úgy fekete, hogy nincs jel. Viszont a PC valahonnan kisz.pta, hogy ez egy LG TV, és akkor én csak arra tudok gondolni, hogy ez beállítási hiba vagy kábel.
A VGA tudja, hogy LG TV van rajta, de a TV nem kap jelet. Fent volt egy jó driver, ennek a dolognak a meglevővel mennie kell, ezt már 10 éve is tudták a kártyák. Bedugod, és megy.
Vagy valahol le van tiltva a kártyán a hdmi (windows, driver, bios), vagy rossz a kábel, vagy a TV-n nem jó helyen vagy. Samu-nál azt hiszem van olyan, hogy hdmi1, hdmi2, stb. Biztos, hogy azon vagy rajta, hol fogadnia kellene a képet a pc-rőlLacielvtars: Szerintem, leszedte a driver-t, és nem a szabványos VGA alap Windows driverrel állt fel újra a rendszer, hanem az alap AMD Radeon Windows driver-el, amin már falbontás és nem akad a kurzor, de nem az AMD drivere. Volt internet és be volt kapcsolva, hogy keressen az új hardver-hez, újraindítás után pedig új hardver volt a VGA.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65600 üzenetére
Pumma: +1
tartok tőle hogy a kolléga javaslata lesz a következő lépés, mert én sajnos kifogytam a lehetőségekből, ötletekből
a felbontás ok hogy megmaradt, mert hát egy drivert nem mindig lehet maradéktalanul eltávolítani
vagyis pontosan fogalmazva az uninstall nem minden esetben töröl minden összetevőt -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65597 üzenetére
értem, hát a bios beállítások tuti hogy az integráltra vonatkozik...
max azt majd tiltsd le, de a multi gpu disaebled az azt hiszem arra is vonatkozik.
a bios alapján most már csak a vga driverre tudok gyanakodni.
igazából egy win telepítést is mernék javasolni, de igazából annak nem volna szabad hogy köze legyen hozzá.
a driverrel majd kíváncsi leszek mire jutsz
remélem az megoldhatja a problémát
de láttam már karón varnyút...de a remény hal meg utoljára
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65593 üzenetére
így van... be kell jönnie a képnek...
legalább is nálam minden esetben bejött vagy a két képnek ugyanannak kell lennie és/vagy ki volt terjesztve vagy csak egyszerűen ugyan azt láttam mindkettőn...
de mint írtam is érdemes összekötve hagyni és úgy felrakni a drivert...annyi még hogy a másik monitor mivel van összekötve a géppel?
D-SUB kábel vagy DVI? vagy esetleg display?
mert ha a másik analóg, de abból a képből amit beszúrtál, abból arra következtetek hogy analóg módon van összekötve, és eztért D-SUB a tippem, akkor előfordulhat hogy a tévére fog átrakni mindent, és az analóg lesz a másod kijelző és a fő kijelző meg a tévé-d lesz és oda kerülnek az ikonok meg a start menü -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65590 üzenetére
értem, akkor marad a kábel hiba és/vagy driver hiba...
próbáld meg szerintem a driver újra telepítést és/vagy régebbi driverrel próbálkozni.
mondjuk én így első körben azzal kezdeném hogy driver unintsall, majd összedugom a gépet a tévével és úgy telepíteném fel a másik drivert...
mert driver nélkül is lennie kell képnek a tévén, csak ez esetben ugyanazt kell látnod mindkét kijelzőn.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65583 üzenetére
hát egy próbát megérhet, de azt is lehet első körben hogy a vga drivert újra telepíted mondjuk...
meg belenézel a biosba és mondjuk letiltod az alaplapi vga-t, vagy amelyiket nem használod.
de ha eddig nem tapasztaltál hibát akkor lehet a kábel az ami mókázik veled.
attól hogy egy kábel nem egy atom márka, de ha működik, akkor menni kellene...
a tévén van másik hdmi bemenet?
ott próbáltad átdugni másikba?
valamint a tv hdmi beállításai között nincsen valami olyan amivel lehet aktiválni és/vagy tiltani egy egy portot?milyen tévéről beszélünk most?megtaláltam az infót: 40LF630Vhitman: igen, csak hdd-re hajlandóak felvenni, pendrivére nem, legalább is én így tudom
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65581 üzenetére
értem, hát ez felettébb érdekes...
tehát akkor elvileg van alaplapid vga-d is meg PCI-e vgad is?
biosban nem lehet olyat hogy letíltod valamelyiket?
nem lehet hogy az kavarhat be?
milyen gép és/vagy laptop ez?
írj kérlek több infót, ha még nem írtál volna
nagyon furcsállom ezt a jelenséget...szerk: milyen vga?
melyik vga dirver?
windows mikor volt újra telepítve? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Noda10 #65577 üzenetére
milyen op rendszer van a gépeden?
win gomb + P gombra milyen vga beállítások jönnek elő?
igazából ha összekötöd a HDMI-vel akkor automatikusan érzékelnie kell a beállítást és kiadni a képet.
nálam a laptop esetének az alap beállítás hogy tükrözi a képet, és gondolom neked ki kell terjeszteni...
de érdekes jelenség amit írsz
anno régen nekem volt ilyen hogy nem akarta felismerni, majd kiderült hogy a hdmi alzat volt a ludas
másik hdmi eszköz és/vagy kábel nincs a közelben hogy ki tudd próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest