- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
direwolf #61129 üzenetére
Megoldódott a kérdés:
Egyik tv-m: 32LA620S-ZA.BEEYLJP - Ez ugye IPS- (dobozra is rá van írva)
Az új: 42LF652V-ZA.BEEDLJP - Ez meg ugye nem az, hanem AU Optronics Corp.. (A-MVA).bebizonyosodott a sejtésem...de lehet hogy hagyom.. majd megszokom, hogy fehérebb oldalról.
Előröl viszont gyönyörű.. meg a fekete elszürkesedése a 2-3m es nézési távolságból a 42-es panelen biztos zavarna. Ráadásul a 42-est töbnyire nappal nézem, .. az extra kontraszt jól jön. Mellesleg szerintem jobb a színe mint a 32-nek (most a 42-es ECO módban van) -
olasz69
senior tag
válasz
direwolf #61010 üzenetére
Ha ez DLNA akkor,bocsánat,ha nem, akkor más!
Ha elindítom a filmet megjelenik a menüsávban a wireless display piktogramja és ha rákattintok akkor az eszközök közül,ki tudom választani az lg tv-m ott játszom le a tv lejátszójával,miközben a laptop kijelzője is aktív,csak a film nem látszik rajta,csak a lejátszó fut.Hasonló mint a tablet/tv párosítás a youtube-ban!
(a két asus-pc a 2 pdvd verzió miatt van a másik laptopon.) -
olasz69
senior tag
válasz
direwolf #61003 üzenetére
Ne haragudj,hogy véletlenül írtam arra amit nem nekem írtál
,de témába vágott az én tapasztalatom :ha elolvassa valaki,nem az jön le neki,hogy Te nem értesz hozzá,hanem,hogy nálam a win10-en ,hogy megy a lejátszás ........
Még-egyszer elnézést,ha kellemetlen helyzetbe hoztalak a mondatommal!
-
leroyclub
senior tag
válasz
direwolf #60992 üzenetére
Megpróbáltam megcsinálni ez a link alapján de nem dobja ki a TV-t pedig ugyanazon a wifin vannak, illetve még próbáltam a TV beállításaiban Wifi directet is de ott sem történt semmi. Mit rontok el? Miért nem látja a TV-t?
-
leroyclub
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz
direwolf #60911 üzenetére
3x
az infót,ennyivel is többet tudok, valóban evvel az újabb szoftverrel valami gyorsulás érezhető.
Azért még mindig nem értem, hogy tudna ugyan úgy kiszolgálni egy hardver-szoftver verzió 9" és 55" képernyőt.(nem tudom a pontos méretét az iPad2 -nek)
van egy régi samu3 clónom 512 rammal dual procival és pörög. -
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #60542 üzenetére
Egyet kell, hogy értsek kedves kolléga
2-3 m-ről egy 55"-os Tv esetében sem kell a fejet mozgatni, ahogy mondtad is kb mint a mozi hátsó, max hátsó-középső sor. Ezen mezsgyén tovább haladva a "gyereknek fárasztó" című történet is valóságtartalmát veszti.
Ugyanez persze más lenne, ha 1 m távolságról beszélnénk, de itt ugyebár 2-3 m-ről van szó, szóval szerintem a valóság valahol ott van, hogy a 49-50" is jó lesz (érezhető lesz nem kicsit 42" után, én is anno 42-ről váltottam), de a legalább 55" lenne az ideális, fej forgatás és hasonló okosságok nélkül.
(#60555) aram01: " legalább 55" "
-
*H*
aktív tag
válasz
direwolf #60453 üzenetére
Erre már lehet mondani, hogy érezhetően gyorsult. Bekapcsolás után hamarabb elérhetőek az "intelligens szolgáltatások" is. Nem mondom, hogy azonnal reagál a gombnyomásra, de több helyen nem csak placebo a gyorsulás. Általánosságban tényleg gyorsabb ez kijelenthető. Ahogy írták már, DLNA-n működik a hangsáv váltás és a felirat gomb is. Itt voltak néha gondok eddig. Kiszürkült és csak a film indításakor nyomogatva lehetett elkapni egy pillanatra, hogy előjöjjön a menü. A megfelelő kódolás beállításával az ékezetekkel sincsen gond.
Még nem volt olyan formátum eddig amit próbáltam és nem játszott volna le, így nem tudom, hogy változott-e a támogatás. Ami ment eddig és most is próbáltam, azokkal nem volt gond. -
meke11
aktív tag
válasz
direwolf #60453 üzenetére
Én feltettem a LB671V-re az új firmware-t, első benyomások:
- hangsáv váltás DLNA-n keresztül
- szerintem gyorsabb
- kurzor jobb oldalra kihúzva csatornaváltó/felvétel menü
- gyorsbeállító menü
- TV csatorna váltáskor kiírja, aktuális programot, rákattintva a tartalom is megjelenik
- myprogram fül
- átszerkesztett beállítások menüÍgy első nekifutásra ennyi, ha felfedezek még valami újat azt majd megírom.
Nekem tetszik!
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #57246 üzenetére
"Azt mondták régen, hogy ha plazma akkor csak Pana, szóval lehet."
Ez nagyjából tényleg igaz, a Samu plazmáihoz képest is, az LG-hez képest még inkább.
Egyébként a részletezett beállításoktól függetlenül szerintem simán lehet ennyire távol egymástól a két modell, emlékszem amikor próbáltam a beállításaidat és még beszéltünk is róla anno, hogy nekem teljesen fals képet adott a 671v ahhoz képest amit adnia kellett volna az elvárások szerint. Persze ez lehet, hogy ízlés kérdése is volt de nálam ugyanazon beállításokkal mint nálad, eszméletlen szürke volt pl a fekete, ami nálad elvileg jó volt.
Ha pedig a jelenlegihez (50-es szintén AUO panellel szerelt Samu) viszonyítom a "régi" 671v-t, egészen markáns különbségek alapból is a kettő között és úgy ahogy beállítva is. Igaz más gyártó, más vezérlés de nagyon nagyok a különbségek.
-
blakey
titán
válasz
direwolf #57243 üzenetére
És a többi sem a legjobb. Nem akartam írni, mert ugye mindenki mást szeret, de ha kalibrálásra adja a fejét akkor az legyen jól beállítva. a háttérfény magas, szerintem a fényerő is, bár a kontraszt 100%-a miatt lehet, hogy jó, színtelítettség is magasnak tűnik és még sorolhatnám. Én a Mozi módból indulnék ki és azt finomítanám.
-
aram01
nagyúr
válasz
direwolf #56657 üzenetére
Értem, akkor megmarad a média lejátszó
más: hétfőn hozzák a beltérit (upc) kíváncsi vagyok milyen lesz analóg után a hd digitális téma. Kikerestessem a csatornákat előre? vagy majd akkor ha itt van a holmi?
Az analóg csatornákat hogy tudom kimenteni pen-re? mert törölném addig azokat -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
direwolf #56645 üzenetére
értem a kiigazítást...
lehet rosszul használtam a Remux szót, viszont most ez esetben a méretre utaltam, hogy kezeli a nagy méretű filéket is a tévé-maram01: no akkor tudod mi a válasz a "kérdésedre"
bár ha nem kenyérre kell a pénz akkor nem adnám el, a helyedben, de ez az én véleményem -
-
lukgab
tag
válasz
direwolf #56193 üzenetére
Nem rémlik már, hogy mi alapból a bemenetnek a típusa, de azzal ilyen so-so érzésem volt játék közben. PC módra váltva ahogy írtam, érzésre nagyon jó lett, de ha konzol módra váltottunk, akkor emlékeim szerint olyan érzésem volt, mintha kimaradt volna minden második vagy harmadik képkocka.
Összehasonlítva itt a 55UB850V -n PC módban és 3D ben bár folyamatos volt a kép, de ahogy írtam késett a kép az egér mozgáshoz képest, itt a konzol módba mintha valahogy akadt volna a kép és ha bekapcsoltam a 3D-t akkor már egy teljes körbe fordulást sem akartam véghez vinni annyira élvezhetetlen volt.
Az biztos, hogy ha lesz egyszer ps4/xboxom, akkor Game Mode ba teszem majd a TVt, nem pedig konzol módba.
-
-
iBoli
tag
válasz
direwolf #55717 üzenetére
Nem tudtam, hogy korábban volt ilyenre példe, de a Matávnál (azaz most T-Home) én már nem csodálkozom semmin. Januárban találkoztam ezel a bekötéssel. A fekete Cat5 STP kábel, sárga törésgátlóval egy LG Smart TV-re volt kötve, ahol a tulajnak (hogy is mondjam) kisebb-nagyobb teljesítményproblémája volt az amúgy kábel Internet szolgáltatásával.
Komolyan azt hittem, hogy ez egy vicc és kerestem a kandi kamerát. De a T-Homeos "szakember" megmagyarázta, hogy ezzel a bekötéssel semmi probléma nincs, csak elfogyott a kábelük.....
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55634 üzenetére
671-et tudnék csak sajnos mondani, ez ráadásul IPS. Szerintem valószínűbb, hogy jutott ide IPS és VA is vegyesen. Az, hogy prémium az IPS vagy sem azt mindenki döntse el maga, mindegyiknek meg van a maga előnye és hátránya is. Most készülök az Őrsre, ha gondolod beugorhatok az MM-be egy két kiállított példány kódjáért
Az összefoglalóval szerintem eljutottam egy publikálható vagy a közeli állapotba, a 2015-ös modelleket majd sorban frissíteni fogom ahogy jönnek a pontos infók. Az alábbi Linken meg tudjátok nézni, továbbra is örülnék neki, ha minél többen segítenének a hibajavításokban és az ötletekkel, hogy mi kerüljön még bele vagy mi az amivel nem értetek egyet, bár eddig sem volt nagy tülekedés a témában.
Cidalain kollégának ezúton is köszönöm a segítséget és várom a többiek segítségét is. Minél előbb rábólint a társaság annál hamarabb lehet aktívvá tenni a topicban
-
ilyenezalaci
tag
-
cidalain
veterán
válasz
direwolf #55617 üzenetére
Ahogy neztem az 50" is kikopott a kinalatbol egyebkent, mindossze 1 db 2015-os 50-es modell lesz. Ha lenne sajat 50-es ips paneljuk akkor minek hagynak abba a gyartast hogy helyette 49-eseket kezdjenek gyartani.
Ha ez alapjan kozelitem meg akkor eselyes lehet a kulso gyartos 50-es panel...
De persze mindez csak feltetelezes.Es perzse ahogy multkor beszeltuk, a forras is lehet hibas.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55611 üzenetére
Hmm... még egy kérdés, doboza megvan esetleg? Van rajta IPS felirat? Csak kíváncsiságból, sanszos, hogy az első árulkodó jel maga doboz. Az enyémen külön rajta is van batár nagy betűkkel, hogy IPS. Gondolom a tiéden akkor nincs.. abból kiindulva, hogy ha rá lenne írva és mégsem IPS panel van benne az már lehet, hogy kimerítené a vásárló tudatos megtévesztése kategóriát.
-
huncutka1029
addikt
válasz
direwolf #55506 üzenetére
Sajna az előző évi modelleket letojják nagy ívben, majd 1 esetleg 2 frissítést még kapnak, és vége.
2011-óta ez van, elhúzzák a mézesmadzagot, és utána semmi.
akkoriban a Flash 9, 10,11 támogatással, utána a FUSO-val játszották ezt.
Bár az idei modellek némelyikét "elavulás mentes" nek hirdetik, kíváncsi lennék mit takar....A Samunak volt hasonló ötlete az evo-kit,
mondjuk, egy ilyennel az Lg is előállhatna.... -
direwolf
őstag
válasz
direwolf #55486 üzenetére
Megkérdeztem a supportot a WebOS frissítésről:
"Sajnos jelenleg nincs információnk arról, várható-e a 2014-es televíziókra a WebOS frissítés. Természetesen, amint megjelenik, elérhetővé válik a készülékeken, illetve mi is közzé tesszük hivatalos fórumainkon."És ez így is fog maradni az idők végezetéig
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55481 üzenetére
Ez így van!
Szerintem kicsit el beszélünk egymás mellett
Ugyanarról beszélünk csak másik oldaláról fogjuk meg
Persze, hogy nem kevés két a mag de mint láthatjuk nincs megoldva OS szinten rendesen és ha már nem lett megoldva mert idő előtt ki kellett adni ezzel az új készülékeket akkor legalább.... Ez persze tűz oltás lett volna de melyik a jobb megoldás, a tűzoltás vagy, hogy ha még az sincs?
Az ígéretek szerint ugye WebOS 2 már egy ilyen szempontból is befelyezett OS látszatát kelti, na majd kiderül...
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #55474 üzenetére
Amiben nem teljesen értünk egyet az igazából az, hogy egy adott hardware magában se nem erős, se nem gyenge egészen addig amíg nincs egy viszonyítási alap amihez méred az adott hardware képességeit.
A viszonyítási alap lehet sok minden, egy másik hardware amivel összehasonlítod (pl Rasberry Pi) vagy, mint esetünkben is egy OS (vagy egy software, stb, stb..).
Pont emiatt szerintem megállja a helyét az az állítás, hogy gyenge a hardware alatta. Persze nincs hangsúlyozva, hogy ez alá az OS alá kevés, de ez talán megengedhető és egyben logikus is.
Abban viszont maximálisan egyet értünk, hogy nagy valószínűséggel nem jutott elég erőforrás és / vagy idő a WebOS megfelelő optimalizálására (meg aztán azt sem szabad elfelejteni, hogy eredetileg mire szánták és azóta azért elég nagy koncepcióváltáson ment át), és ennek eredményeképpen működik olyan sebességgel amilyennel. Ezen szokás szerint két módon lehet hathatósan változtatni, ha jóval erősebb hardware-t tolsz alá és megpróbálod erőből megoldani (aztán majd az OS hibái és az optimalizálatlanság mértékéből kiderül, hogy segített-e vagy sem illetőleg, ha segített milyen mértékben sikerült kompenzálni az alapvető problémákat), vagy jöhet a hibajavítás és az optimalizálás mint ahogy az elvileg történt is a WebOS 2.0 esetében. Ergo tényleg nyílt bétateszt gyanús a dolog és ez sajnos idő hiányában egyre gyakoribb több gyártó egyre több termékénél.
Azért az látszik a táblázatból, hogy az UHD TV-k alatt pláne kevésnek érezték a történetet még úgy is, hogy a WebOS 2.0 elvileg már optimalizáltabb lett / lesz és oda már jóval combosabb SOC került idén.
UI.: azért anno 2011 táján hiába voltak Cortex A9 magokkal ellátott SOC-k a csúcskészülékekben, képesek voltak android alatt is dadogni szépen. Gondoljunk csak az SGS III-ra anno milyen lassulásokra volt képes a négy magos Exynos 4412 Prime ellenére is. Valamint azért azt se felejtsük el, hogy 3-4 év szinte mindenben ami az IT-hoz köthető igen is sok idő
Sry, egy kicsit hosszú lett...
-
törölt tag
válasz
direwolf #55371 üzenetére
Ez egy jó téma, melyik film alkalmas a feladatra? Én is láttam a filmet angolul felirattal, de megfogom nézni szinkronosan is. Kiváló és nem csak a látvány miatt. Mondjuk én nem keresek hibát a készülékben. Az a gond, hogyha valamit nagyon keres az ember, előfordul, hogy véletlenül megtalálja.
-
luckyman
aktív tag
válasz
direwolf #55123 üzenetére
Fel kéne hajtanod okosan egy boltot, ahol még kötnek ennyi idősen is biztosítást...
De ha ez nem megy, nekem genertelnél van a lakás biztosításom. Nemrég hívtak, hogy kössek hozzá egy kiegészítő biztosítást, ami a műszaki cuccok garanciáját kiterjeszti 5 évre, egyben biztosítja is mindenfajta káreseményre. Pont, mint a MM gold. Csak ez mindet. Vagy próbálj meg kiszállni belőle. -
farkas-j
őstag
válasz
direwolf #55104 üzenetére
A Miracast-ot azért nem írtam, mert állítólag csak Win 8-al működik, de amíg ezt nem látom a saját szememmel működni, addig számomra csak urban legenda, így nem ajánlom senkinek.
Nálunk a családban 3db különböző gyártmányú Miracast/DLNA stick van, de a Win 8.1-es Dell Inspiron 17 egyikhez sem tudott még Miracast-tal kapcsolódni. (Nem lehetetlen, hogy csak egyedi probléma!) Ezért sem írtam a felsorolásba
Egyedül az EZCast adapterrel jött össze a képtükrözés, amihez természetesen a laptopra egy EZCast szoftvert kellett telepíteni.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
direwolf #55055 üzenetére
azt mondod érdemes megnézni a Gravitációt 3d-ben?
maga a film nekem nem jött be a látvány miatt érdemes szerinted?Pumma: akkor én is bohóckodom esténként...
bár én imádom már ezt is.
tény hogy sokkal jobb a látvány mint anno a kék piros szemcsikkel
én meg vagyok vele elégedve, járkálni meg amúgy sem szeretek film közben -
tami_
csendes tag
-
cidalain
veterán
válasz
direwolf #54720 üzenetére
A 39-esnél stimmel a D, és az AUO panelja. Ráadásul ez a te forrásoddal is egyezik ott.
Kicsit homály azért néhol ez a bolgár fórumbejegyzés is, szóval lehet probléma. De az mindenképpen érdekes, hogy a te tévéden is D a panel betűjele, és az enyémen is. Ha ezt nézzük akkor lehetséges, hogy az mégsem a panel betűjele (ekkor az egész bolgár fórumos táblázat szar ugye), vagy a különböző átmérőjű paneleknél különböző értelme van a betűjelnek. -
cidalain
veterán
válasz
direwolf #54717 üzenetére
itt néztem
nekem a 39-es beeDljp, ott is D van, és a fennti link szerint a D az AUO panelt jelent. Biztos hogy D van neked ott, és nem P(persze a fennti linken lévő infó sem készpénz)
-
törölt tag
válasz
direwolf #54529 üzenetére
Nem írnád meg inkább a gyártóknak a kultúrált véleményedet?
A fekáliáidat meg hagyd inkább a wc-ben. Nem egy fórumba való, és még tilos is.
OldMike Nincs itt gond, mert az 5610-es T/C-s tuneres tv. Az 561V pedig T/C/S.
direwolf Nyitnod kéne egy LB650V topikot, és ott szórakozhatnál magad. -
ilyenezalaci
tag
válasz
direwolf #54521 üzenetére
Az általad megadott beállításokkal kikapcsolt a dimming, ez az előbb kimaradt. De fentieket produkálta. NEM minden LG tv működik így, pl. a másik szobában lévő tv-m sem ilyen, néztem párezer órányi, tv-re köthető mindenféle eszközről HDMI-n küldött tartalmat rajta az elmúlt 4 évben. Egy 2014-es tv kezeljen már normálisan egy HDMI-n jövő RGB jelet. Majd kiderül, hogy mit mond a szervíz, pozitívan álltak a dologhoz. Az azért vicces volt, mikor a szerelő tátott szájjal nézte, hogy a távirányító hangerő gombjának megnyomására jött a fényerő, majd 2 mp múlva dimming.
-
ilyenezalaci
tag
válasz
direwolf #54516 üzenetére
Igen, kipróbáltam. Megtaláltam a táblázatot is, amit feltettél. Nekem iszonyatosan mosottnak tűnik úgy. Próbáltam a youtube-on lévő műszeres kalibrálás szerinti beállítást is, de nem tetszett a végeredmény. A tiéd is hasonló képet eredményez, de nekem valahogy sohasem tetszettek a mindenféle "valósághű" beállítások. Mint ahogy a mindenféle dinamikus kontraszt + dinamikus szín túltolások sem. A fekete szintet magasra állítva egyszerűen semmilyen elfogadható beállítást nem tudtam összehozni. Próbáltam az YCbCr beállítást is, ami ugye alapvetően filmekhez való, mosottabb feketét kaptam. IPS paneles tv-t választottam, csodás, mély feketékre nem is számítottam, de magasra állítva nekem nem üti meg az elfogadható szintet sem. Egy hónapja állítgatom, volt már jónéhány tv-m, mindegyik kicsit más volt, meg kellett szokni, stb. Semmi más gondom nincs a tv-vel, a menü sebességét is megszoktam. Kb. olyan fekete szintet azonban elvárnék tőle, mint amit a szintén IPS paneles, de edge ledes 2011-es 42LV5590-em tud. Azért köszönöm a segítséget.
-
kivlov
aktív tag
válasz
direwolf #54475 üzenetére
Ez mind szép és jó de egy valamit elfelejtünk megemlíteni, mégpedig , hogy az emberi szem és agy érzékenyebb a vízszintes polarizációra mint a függőlegesre ezért van hogy jobbnak érzékeljük a az SBS filmet mint az OU-t mert a szemünk kevésbé veszi észre a vertikális skálázást mint a horizontális...
Ettől még technológiailag a másik jobb de hiába ha az emberi érzékelés nem tud vele mit kezdeni erről is van egy cikk de nem találtam még meg... -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
értem amit írsz...
és köszönöm a részletezést...
viszont ezek fényben nem tudom megérteni magam
hogy lehet ez? kancsal lennék?
de mint írtam ki fogom próbálni, és logikus is amit írsz, de akkor pont az OU-nek kéne hogy "jobb" legyen, ha jól értem amit írsz...
viszont azt alapvetően nem értem miért van ebből két féle típus? -
Stevenstyle
senior tag
válasz
Na ez tényleg szemléletes lett
Nekem ehhez tuti nem lett volna türelmem de tényleg nagyon jó
Minden tiszteletem
Igen azt a nézetet amit Farkasj kolléga linkelt és magát a cikket kezeljük azért a helyén. Mondjuk azt, hogy oké összerakja a két fél képet váltott soronként, de egyrészt kb hasonló a szitu mint interlanced esetén. Innentől kezdve nincs kérdésem
Nézd valóban összerakja de ettől még az interlanced sem lesz SOHA progresszív és soha nem fogja pontosan azt a minőséget nyújtani (kizárólag felbontásbeli minőségről beszélek persze). A felvetés jó, de szakmai körökben ugyanúgy nem elfogadott és nem is lehet elfogadható mint az anno sokat boncolgatott 720p vas 1080i téma amiből anno sokan ugyanezen a mesgyén megpróbáltak hitvitát csinálni.
Rakj egymás mellé egy passzív 3D-s full HD Tv-t egy aktív 3D-s Tv-t és menjen mellé még a teljesség kedvéért egy passzív 3D-s UHD is. Optimális távolságra üljél be (ne 1,5 méterrel távolabb mert akkor adtál a szarnak egy pofont) és látható lesz a különbség. És lehet védeni a mondér becsületét akár butaságokkal is, de ha megfelelő távolságról nézed akkor látható a passzív esetében, hogy az élek recésebbek pont a váltott sorok vagyis a felbontás csökkenése miatt! Persze mindhárom Tv-n ugyanaz az a Blu-Ray 3D tartalom megy egyszerre. Aztán ezek utána át lehet skubizni a passzív UHD-ra (még mindig ugyanaz a forrás) és láss csodát a passzív technológia ez esetben a szerintem egyetlen komoly negatívumát is elvesztette. Na vajon miért?
Hál Istennek ezek egyrészt mind mind tények, másrészt egyértelműen bizonyítható dolgok (bár ha ezt bizonygatni kell akkor már régen rossz!
Egyébként nem neked szántam, az alábbi hozzászólásod alapján neked pont nem kell magyaráznom csupán te hoztad fel a Farkasj kolléga által linkelt cikket. Már vártam, hogy mikor kerül elő megint
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
direwolf #54467 üzenetére
nem kell elnézést kérni...
ha te sem sértődtél meg akkor nincsen baj, azért nekem is több kell hogy berágjak
és igen, teljesen normális volt a hangvétel, nincs itt semmi baj részemről sem...
Stevenstyle: érdekes, de akkor viszont az érdekelne engem ha ez így van ahogy mondjátok, akkor én hogy lehet hogy mást tapasztaltok?
ma este meg fogok nézni egy OU-t is, ugyanis felhajtotok egy minőségi munkát OU-ból is utána majd írok véleményt, ok?
furcsa amit tapasztaltam, de most már kíváncsi vagyok, nagyon -
Stevenstyle
senior tag
válasz
direwolf #54458 üzenetére
Én sem szítani szeretném az indulatokat, de engedjétek meg, hogy reflektáljak a történtekre.
Az ezoterikus résszel sajnos teljesen egyet kell, hogy értsek kedves kolléga. Most olvastam csak vissza kicsit jobban, hát mit ne mondjak. Half-OU-ra vegyünk mede8er-t mert az Asus nem tud 3D-t és egyéb gyöngyszemek. (tévedés ne essék egy iszonyat jó player, de Half-OU-ra NE vegyen mede8ert! aki ilyet tanácsol annak halvány lila gőze sincs arról, hogy miről beszél!) Sokszor az ember vesz egy mély levegőt és vissza sem ír inkább a sok butaságra és reméli, hogy vavalaki majd veszi a fáradságot és kijavítja.
A személyeskedést és a szitkozódást viszont tényleg nem ártana kerülni. Főleg úgy, hogy mostanra heti rendszerességgel megtörténik.
Lacielvtárs: értem én, hogy szubjektív véleményt alkottál az sbs mint 3D formátum általad érzékelt térhatásáról, a probléma ott volt, hogy ha visszaolvasod amit írtál azt tényként kijelentetted és tanácsoltad, h ne az out, hanem a az sbs-t nézze. Ez így ebben a formában tényleg javítandó mivel az állításod valótlan. Lehet példálozni másnak is, hogy nem így van, ehelyett inkább az alaposabb és hiteles forrásból történő informálódást javasolnám. Nem kötekedni akarok, de épp elég butaság hangzik el itt mostanában, ne írjunk feleslegesen még többet.
-
cidalain
veterán
válasz
direwolf #54458 üzenetére
Nem akarom a vitat gerjeszteni, de a TV nincs polarizalva sehogyan sem.
Maximum optimalizalva lehet a TV valamelyik tipusra, de hogy az LG hivatalosan a vertikalis polarizaciot tamogatja, arra forrast kerek.Egyebkent meg mivel ugyanaz a ket technologia alapja, ezert ugyanazzal a szemuveggel mindketto tipusu film megnezheto, raadasul ugyanaz a teve mindketto tipust ugyanugy lejatsza. A szemed nem fog azzal foglalkozni hogy most vizszintesen, vagy fuggolegesen van polarizalva, ugyanolyan a vegeredmeny.
Igy egyebkent nem lehetne egyik tipust szebbnek latni a masiknal, ha igen akkor a szarabbiknak rosszabb a minosege. Minosegbeli kulonbseg lehetett a ket verzio kozott.
Szerintem legalabbis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest