Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Diamond500 #53256 üzenetére
köszi az infót...
jelenleg egy régebbi van fenn a 14.4-es, mert ezzel eddig nem volt bajom...
de akkor jól gondolom hogy ez nem "normális" jelenség? -
Shingen
addikt
válasz
Diamond500 #53050 üzenetére
Jól el vagy!
-
Shingen
addikt
válasz
Diamond500 #53047 üzenetére
Tudod a közmondást!
Mindenki magából indul ki!
peace -
OldMike
őstag
válasz
Diamond500 #52584 üzenetére
A mostanában kommentelők nagy része - persze érthető módon - 2014-es évjáratú (LB) tévével rendelkezik, és őket ez a dolog nem fogja érinteni. Ebből a szempontból szerintem még a 2013-as (LA) tulajok sincsenek veszélyben.
A hozzám hasonló 2012-es őskövületeknek viszont annyi
Igaz, hogy én eddig is jobban szerettem a böngészőn belüli YouTube-ot használni, egyszerűen többet tud, és könnyebb használni. Sajnos azonban gyorsabban elfogyott a tévé memóriája, mint az alkalmazás használatakor, és a 4K-s videókkal sem bírt úgy, mint az alkalmazás.
Ezután már nem lesz választási lehetőség, hacsak az LG nagy kegyesen elérhetővé nem teszi az újabb változatot nekünk is. Nem hinném hogy ennek szoftveres akadálya lenne, hiszen az LA sorozaton is a NetCast rendszer van, bár lehet annak egy olyan újabb verziója, ami visszafelé nem kompatibilis. Erre eléggé baljós előjel a 2015-ös tévéken megjelenő WebOS 2-es verzió, amit a jelek szerint a 2014-es tévék már nem fognak megkapni
. (azzal pedig a most fellángolt lassúsági vita is megoldást nyerhetne)
-
OldMike
őstag
válasz
Diamond500 #52488 üzenetére
A 32-es és a 42-től felfelé lévő paneleket az LG gyártja, és IPS típusúak (talán még az 50-esek közt lehet még kivétel), a 37-est és a 39-est viszont nem. Utóbbiak leginkább az AUO gyártmányai, és x-MVA típusok.
-
embe
nagyúr
válasz
Diamond500 #52253 üzenetére
Valóban. Közben rájöttem, mert feltűnt a kisebb web OS verzió szám.
Na az észnélküli frissítés eredménye.
Megy vissza az előző. -
Harkovz
aktív tag
válasz
Diamond500 #51703 üzenetére
Át lehet helyezni őket!Csak az Lg Store marad az első,a további sorrend változtatható,a feleslegesek törölhetők!(Index,Videa stb.)Smart menü gomb,aztán a lista végére ugrasz,az áthelyezni kívánt alkalmazásra viszed a kurzort,ok nyomva tart és elhúzod ahová szeretnéd!
-
cidalain
veterán
válasz
Diamond500 #51698 üzenetére
Ertem.
Annyira nem zavar, most hogy tudom mit jelent
Viszont a gyorsabb menu csabito lehet. Egy ismerosnek is ilyen 650-ese van, azt mondja mediacarddal kicsit lassu a csatornavaltas.
Nekem meg boxom van, de tervezem kartyara cserelni, hogy a felvetel opciot is kihasznalhassam, meg hogy eltuntessek egy felesleges eszkozt. Bar az analog kabelt bekotottem a tv-be arrol tudnek adast felvenni.
Szerintetek erdemes kartyara valtani? Mit jelent a lassu csatornavaltas? Csak egy kicsit lassu vagy idegesitoen? -
cidalain
veterán
válasz
Diamond500 #51694 üzenetére
Es erdemes arra frissiteni?
Mert itt olvasom, hogy eleg rendesen be lehet szopni egy-egy update-et.Lehet az uj frisitesek kozul valogatni, vagy ha ranyomok a frissitesre akkor automatikusan a leheto legfrissebb megy ra? Ertem ezt ugy ha az en verziom utan megjelent mondjuk 3 frissito csomag, akkor egyesevel kell feltenni egymas utan, vahy egyszerre ramegy mind?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Diamond500 #51647 üzenetére
Köszöntem! Este kipróbálom!
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Diamond500 #51645 üzenetére
Saját hibájából tanul az ember, le fogom fordíttatni a downgrade leírást szerintem valakivel... Hátha.
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #51473 üzenetére
Az LG TV Remote a régebbi tévékhez van, a tiéd a Remote webOs-os, ami tökéletesen működik. Az NFC-nek van valami hibája a 2014-es tévékkel.
Robertó79 Hálózat menüben az LG Connect Apps. -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #51473 üzenetére
vagyis az lb650 széria nem tamogatott..
-
pomk
őstag
válasz
Diamond500 #51282 üzenetére
Szuper, köszi!
Végre valami intelligens megoldás és nem kell trükközni vele... -
mickemoto
őstag
válasz
Diamond500 #50942 üzenetére
Igen?
Nem tudom más márkáknál milyen böngészők vannak a tv-ken, de végül is általánosságban egyikre sem lehet új böngészőt feltenni?
Mondjuk nincs olyan mint telefonoknál a módosított rom, hogy feltöltöm mondjuk szervíz menüből? -
huncutka1029
addikt
válasz
Diamond500 #50942 üzenetére
Mickemoto HSZ-ét mindenképpen be kell tenni az 1HSZ-be, amit terveznek itt!
Hogylehetazhogymásmárkánálisgondvanasamrttal???
Ezek szerint mégis megdől, hogy csak az LG-"szar" -
huncutka1029
addikt
válasz
Diamond500 #50877 üzenetére
sajna a gyári beállítás nem fogja visszaállítani az előző FW-t, csak a mostani frissítettet teszi gyári alapértékekre.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Diamond500 #50877 üzenetére
Még nem próbáltam, de lehet rászánom magam, végülis sok egyedi beállításom nincs azt hiszem.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #50842 üzenetére
Emberi hülyeség ellen a mérnökök se tudnak mit tenni
-
juhasz406
tag
válasz
Diamond500 #50740 üzenetére
Mert átkonvertál sok marhaságot hol a cpu-t eszi hol a hdd teker 100%-on mert valami ffdmovi-t konvertál.
Meg nem támogatja a formátumot.
Nekem csak központi tároló kéne ami egy külön meghajtóként lát mind a tv és a pc is.
És akkor tudnám pc-ről a filmeket rátölteni a tv meg lejátszani.
USB-ről lejátszva semmi probléma csak ezeken a médiaszervereken. -
josi9682
csendes tag
válasz
Diamond500 #50612 üzenetére
A linkelt honlap szerint a 04.62.40. tényleg béta verzió,de pld. bétaként tüntetik fel a 04.41.32.-t is,ami már a magyar LG honlapon is fennt van,tehát nem hiszem hogy béta.
Itt egyébként az van,hogy ezt az ausztrál régióra adták ki. De ilyen volt a 04.35.30. is,amit meg Tajwanra adtak ki,mégis működött nálunk is....
http://webos-forums.ru/topic3130.html
-
The.Bali
aktív tag
válasz
Diamond500 #50603 üzenetére
Ez akkor megnyugtató
Nincs valami changelog árról mik az újdonságok? -
luckyman
aktív tag
válasz
Diamond500 #50524 üzenetére
Na ott sem a hivatalos oldalon volt.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Diamond500 #50440 üzenetére
AMit tudok és időm engedi igyekszek én is hozzátenni valamit a kolléga által közzétett linken. Lehet, hogy nem lesz sok/nagy segítség de talán sok kicsi sokra megy
Lexus sc: színben és elérhető méretben 679-nél nincs 50"
A-l-i-e-N: Azt se felejtsük el, hogy ezek az MKV kontérnbe helyezett állományok már azért erősen tömöríttettek egy eredeti BD-hez képest és a minőségük is erősen függ a készítő csapattól. Ugyanazon film két, három csapattól még 2D-ben is erős különbséget tud mutatni minőség terén.
-
Robertó79
tag
válasz
Diamond500 #50255 üzenetére
Van
-
huncutka1029
addikt
válasz
Diamond500 #50186 üzenetére
megcsinálhatod sima koax elosztó /közösítővel is, de interferencia lesz a vége, mert a mindig tv és a kábel tv bizonyos frekvenciákon üti egymást, így olyan lesz a kép, mint amikor légvédelmi radar dolgozik a közvetlen szomszédodban, zajos lesz a kép, "hangyás" és csíkos, ráadásul nem minden adót fogsz tudni megtalálni...
A megoldás ,ha nem akarsz kapcsolgatni, jóval drágább, mert kell egy STB a mindig tv-nek.
Ha szerencséd van, olyat találsz, amit távirányíthatsz a tv távpiszkájával. -
@Jocó@
tag
válasz
Diamond500 #50186 üzenetére
Nekem ilyenem volt itthon.
Esetleg ez érdekelhet még.
-
@Jocó@
tag
válasz
Diamond500 #50182 üzenetére
Valami ilyesmi antenna splitterre gondolsz?
Nekem így van megoldva.
Egyik állásban a UPC analóg csatornákat fogja, másik állásban a szobaantenna jelét.Szükséged lesz még egy pendrive-ra, és a korábban linkelt chansort alkalmazásra.
Összedugod a rendszert, megkeresteted az analóg csatornákat, lemented pendrive-ra, átmásolod gépre.
Megkeresteted a digitális csatornákat, lemented, átmásolod gépre.Gépen szerkeszted, átnevezed a csatornákat, tetszésed szerint.
Nálam az lett a végeredmény, hogy első 22-24 helyre beraktam az analógokat, elnevezve (5 karakter max / csatorna), majd a digitálisakat.
A splitter átváltásával pedig hol az egyiknek van jele, hol a másiknak.
-
luckyman
aktív tag
válasz
Diamond500 #49900 üzenetére
Állítólag csak néhány funkciója szűnik meg, a szerver része megy tovább, az free.
-
rwu
tag
válasz
Az nem a Pro verzió?
szerk. 15 nap a próbaidő, letelte után néhány funkció nem lesz elérhető
szerk2. megelőztél -
ricardo78
újonc
válasz
Sajna nem!!!
Ma vettem én is észre. Holnap reggel kiderül mit használ dátum felismerésre. Ha szerencsénk van akkor a gép dátumát használja, és ekkor privátba küldöm a megoldást. Reggel kiderül fogy e az a fránya nap vagy sem. -
luckyman
aktív tag
válasz
Diamond500 #49875 üzenetére
Szerintem nem. A haverom 60" 650-e is felhős, foltos, már így vette. A fater régi 32" (tehát nem is nagy!) ledes samuja is felhős, fekete háttérnél. Pedig az nem IPS. A Sony fórumban sem ismeretlen jelenség. Ez sajnos a ledes háttérvilágítás nagy hátránya. A régebbi 42-es neoncsöves Philipsem full homogén volt. Ezért is ragaszkodtak/nak néhányan a plazmához.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Diamond500 #49863 üzenetére
Amit linkeltem, tesztek, és felhasználók szerint nincsen! 2014-es új modell, és pont a probléma megszűntetésére, a Sony új panel beszállítót keresett. Van LG tv-m, van felhő is. Ha zavar, már pedig egy igényes vásárlót zavar, akkor ez a márka, a Samuval együtt , nem ajánlott.
-
csalafinta65
senior tag
válasz
Diamond500 #49863 üzenetére
A felhősödés az LCD tv-k 90%-nál jelentkezik. Az LG különösen hajlamos rá. Egy általam hosszasan keresett jó tv:[link] Pana, Philips, és LG kiesett. Holnap nézem meg. De már meg is rendeltem. ( 2+3 =5 év gari +15 ezerért)
-
DaliBaba
csendes tag
válasz
Diamond500 #49763 üzenetére
Ez egy jó elgondolás!
Sokaknak segítene az biztos!
-
rwu
tag
válasz
Múltkor is írta, h kellene
Jövőre megcsináljuk? -
roomi
tag
válasz
. Majd egy fanatikus, őstag ha nagyon szépen megkérjuk. Oda legfelülre.
Mindenkinek B.U.É.K
-
luckyman
aktív tag
válasz
Diamond500 #49737 üzenetére
Köszi.
Igen, kihúztam és kiírta a tv is. Ez a csatornarendező progi kiír valamit az LG-ről az elején, valami figyelmeztetés szerűséget. Kell vele foglalkozni? -
huncutka1029
addikt
válasz
Diamond500 #49732 üzenetére
nem vitázok, de olvass utána, a tapasztalatoknak.
Én webshopban vásároltam, javíttatni is kellett, hétfőn vitték, csütörtökön visszakaptam javítva.De írj az LG-nek ha nem hiszel azoknak, akik már megtették, és kérdezd meg tőlük is mi az Eu garis termékek javításának a menete.... A bolti garival ugyanis a szürke EU Gari papírt kapod.
-
huncutka1029
addikt
válasz
Diamond500 #49724 üzenetére
semmi rizikó nincs benne!
Beregisztrálod az LG honlapján vásárlás után, és ha valami baja lesz, a számlával együtt viszi az LG és javítja.
Ha nem akarsz a bolttal tökölni...Ezerszer leírtuk a különbséget bolti és gyári gari között:
Gyártói gari:
elromlik hívod az LG ÜSZ-t megmondják melyik az illetékes szervíz, hívod őket, jönnek javítják, vagy viszik és hozzák javítva.Bolti gari:
elromlik, hívod a boltot, jön a futár, viszi, javítva hozza.
Ennyi
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #49556 üzenetére
Nálam egy 2 méteres koax kábel, a végén pár centiméteres részen lecsupaszított réz kábellel fogja a mindig tv szabadon vehető adásait, tökéletes minőségben.
Biga123 Az analógot nagyon nem szeretik ezek a tévék, nem ártana inkább valamilyen digitális tv műsorokkal táplálni. Tudomásom szerint 2015-ben kezdve folyamatosan megszüntetik az analóg jeltovábbítást.
Tehát mindenképpen digitális adást nézz. Legalább a fent leírt módon. -
huncutka1029
addikt
válasz
bizony, antenna nékül nem igen fog be semmit. azt pedig a coax ant-in csatlakozóba kell dugni.
Használhatsz koax közösítőt is, az egyikre a mindig tv antennáját, a másikra pedig a kábelszolgáltató koax kábelét kösd.
Óva intenélek a sima elosztó közösítő használatától, mindenképpen switcheset vegyél, különben a két jel iszonyat interferenciát generál majd.
ilyeneket keress -
@Jocó@
tag
válasz
Nekem (50LB671) ilyesmivel van a TV "antenna / cable in" bemenetére kötve a UPC koax, és egy beltéri szobaantenna.
Valószínűleg a koax antennaként funkcionál, vagy a kábelszolgáltatód is közvetít digitális tartalmat és azt látja.
Nálunk UPC analóg van, de ugye a digitális is bejön a dróton, csak kódolva.Én úgy oldottam meg, hogy először behangoltam az analóg adásokat, kimentettem őket pendrive-ra, majd a digitálisakat is, LG Chansort-al beállítottam, és visszaimportáltam a TV-be.
Első 20-24? csatorna az analóg, azután pedig a pár darab (8?) szabadon fogható Mindig TV. -
szaszalino
csendes tag
válasz
Diamond500 #49515 üzenetére
Valószínű, az ünnepek miatt többet megy a Tv, és több hibára ébred rá az ember - én a létező forumokról - tesztekből minden beállítást próbáltam - üzleteket végigjártam - 22.-én LG szerelőt küldött, az eredmény pedig az, hogy nem tetszik amit vettem. Gyakorlatilag, majdnem az a helyzet, mikor veszel egy új autót, csak a fényezés szar - bár hiába mondogatom én magamnak is, hogy jó a motor, meg szépen fogyaszt, meg ha nem napsütésben nézek rá, zavar a megjelenése, és az elég gáz, ha egy világcég ezt a minőséget adja ki a piacra a minden hiper-szuper minőségbiztosítási hátterével, akkor ez elég nagy átbaszás, és ártatlan arcal annyit közölnek veled: "ez a technológiából fakad, ezt tudja"
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Diamond500 #49385 üzenetére
Pl. a HDMI2 forrásnak a nevét akartam módosítani, de beírtam egy betűt, akkor kimerevedett minden, és egy 10mp múlva, visszaírta az eredeti nevet, nem lehetett sehogy átírni. Aztán véletlen megnyomtam a távirányítón a a Subtitles gombot, és amikor megnyomtam mégegyszer, akkor újraindult a TV. Meg nekem az egész WebOS olyan lassúnak tűnt, a 04.34.23 nekem jobban bevált.
De lehet holnap felrakom mégegyszer a próba kedvéért.
-
embe
nagyúr
válasz
Diamond500 #49372 üzenetére
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Diamond500 #49347 üzenetére
Az biztos, de nem feltétlenül fogja decryptelni az egész 650 MB -ot ahoz, hogy megállapitsa a verziot.
De lehetséges...
Ha meg igen akkor szívás mert csak privat kulcsal lehet decryptelni a V3-at
Ahogy olvasgattam, még senki nem csinálta meg. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Diamond500 #49291 üzenetére
A lényeg, hogy egy hálózaton legyenek, az mindegy, hogy a gép kábelen lóg nem wifin. Serviio, Plex, SmartShare... ezek mind jók.
-
Linkh
tag
válasz
Diamond500 #49278 üzenetére
Köszöntem a választ!
Még egy olyan kérdésem van, hogy a régebbi LG-n egy gombnyomással vissza lehetett menni HDMI-ről(játékkonzol van rákötve) a rendes TV adásra. Az új szerzeményen (LB730) ezt meg lehet csinálni? Mert csak úgy tudok visszamenni, hogy input gombot megnyomom és ott rákattintok a tv adásra.
-
vigyori78
őstag
válasz
Diamond500 #49266 üzenetére
05.99.99 erre mondtam.
De most nézem amit (#49228) xboxmod linkelt :
Az nsu mit takar ?starfish-dvb-secured-m14tv-32.arches-3220-05.99.99-prodkey_nsu_V3_SECURED
Amit én felraktam az LG oldaláról:
starfish-dvb-secured-m14tv-32.arches-3220-04.32.20-prodkey_usb_V3_SECURED -
vigyori78
őstag
válasz
Diamond500 #49260 üzenetére
Igen ez a 04.32.20 amúgy.
A menü része meg a smart cuccok gyorsabbak. -
HwAdokVeszek
aktív tag
válasz
Diamond500 #49260 üzenetére
Igen, jó.
LB630-LB870-ig működik. -
Szokratesz83
újonc
válasz
Diamond500 #49258 üzenetére
04.30.16-ra.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Diamond500 #49096 üzenetére
Abban már javítva van a jpdo hiba, és szerintem gyorsabb is mint az előzőek.
Elvileg béta, de én még nem találkoztam semmi hibával. Ugyanúgy lehet frissíteni később, mint bármelyik másik firmware-t. Sőt már lehet ezeket a 2014-es LG TV-ket is downgradelni.@Jocó@:: És ha HDMI-n kap valami jelet a TV? Pl. egy PS3-ról?
-
rwu
tag
válasz
Diamond500 #49061 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom.
Egy 5 let: mivel napi szinten előfordul ugyan az a kérdés (akár naponta többször is), nem kellene csinálni egy "1.hsz-t"?
Vagy megcsinálni az első hszt-t (bár sok tv van, de nagyjából, LA, LB, LW, stb szerint) vagy valaki egy logout-os írás formájában közkincsé tenné.
Beleírnánk mit-miért, stb, úgy ahogy kell
Szerintetek?(#49063) olasz69 köszi, nem arra van formázva
Holnap megírom mi lett .
-
rwu
tag
válasz
Diamond500 #49059 üzenetére
Mappában vagy anélkül?
Ki-be kapcsnál a pen be legyen dugva? -
olasz69
senior tag
válasz
Diamond500 #49056 üzenetére
Persze 04.35.30
. Mivel írtam,nem másoltam!
Köszi csak tabról vagyok -
olasz69
senior tag
válasz
Diamond500 #49035 üzenetére
Tudomásom szerint bármelyikre de "2009-ben a HDMI 1.4 szabvánnyal együtt érkezett a HDMI ARC, amelynek lényege, hogy az ilyen típusú csatlakozóval szerelt televíziók képesek a HDMI kábelen keresztül visszafelé, a külső erősítő vagy házi mozi rendszer irányába is képesek a hangsávot továbbítani. Azaz nincs szükség arra, hogy a felhasználó külön audiokábelekkel (analóg vagy S/PDIF) vacakoljon, ha a tévéadás vagy a tévébe épített médialejátszó hangját szeretné külső audioeszközre továbbítani, ami gazdaságosabb és kényelmesebb használatot biztosít."
-
törölt tag
válasz
Diamond500 #48960 üzenetére
Most írtam, hogy a legtöbb honlapon régi verziók vannak fent, csak pár kivétel van. Egyébként is alapból a tv automatikusan tud frissíteni, és ez sem a magyar honlaptól függ. ??
hm15 Majd LB650-es tulajok megmondják, de itt egy video, és van benne mindkettő: [link] -
törölt tag
válasz
Diamond500 #48958 üzenetére
Na. ez nem igaz, ezek a frissítések más fórumokról valók. Csak 2-3 másik honlapon vannak újabb hivatalos verziók, pl. a hongkongi és az usa honlapokon.
-
*H*
aktív tag
válasz
Diamond500 #48956 üzenetére
Kellene.
De sajnos nincs. Pedig láthatod ezek LG szerver linkek. Régiónként vannak különböző verziók, de a gyakorlatban nem igazán számít a tapasztalatok szerint. Persze a nem végleges változatok nem érhetőek el, de pl. a szerviz menüben az NSU módot User-ről Engineer-re átállítva nekem már honlapokon való megjelenés előtt felajánlotta a 04.32.20-as verziót.
-
*H*
aktív tag
válasz
Diamond500 #48954 üzenetére
Itt a [04.35.30 TW]
-
Watt25
veterán
válasz
Diamond500 #48922 üzenetére
Ami most az analóg 1-6 között van, azt tedd hátrébb. Simán meg lehet tenni.
-
Watt25
veterán
válasz
Diamond500 #48911 üzenetére
Tudom. De attól még lehet az első analóg csatorna a 7-es analóg csatornán. Tehát a 6-os digitális után a 7-es analógra fog átlépni a P+ gomb megnyomására.
-
Watt25
veterán
válasz
Diamond500 #48710 üzenetére
Ja, egyébként később jutott eszembe, hogy van megoldás: Programok rendezése. A tévével bármelyik csatornát átteheted bármelyikre. 1-től 6-ig beteszed a digitálisakat, 7-től akármeddig az analógokat. (Nem kötelező 1-től kezdeni az analógokat (sem).)
-
hosszug
tag
válasz
Diamond500 #48801 üzenetére
Köszönöm szépen. Akkor penröl frissítem.
-
olasz69
senior tag
válasz
Diamond500 #48764 üzenetére
Már itt is fent van?
Akkor bocs,nem láttam! -
Watt25
veterán
válasz
Diamond500 #48710 üzenetére
Biztos, hogy Digi? Melyik település?
-
Papi86
csendes tag
válasz
Diamond500 #48701 üzenetére
igen, kicsit túloztam, de ez ingyen van és lehet használni, ha valaki sajnálja a 10est rá. Egyszer próbáltam telóról... Engem az jobban motíválna, hogyha a telefont tükrözöm tvre, akkor magic-el tudom irányítani a telefont és így van egy 47"os "hightech tabletem". így nincsenek böngészésnél memória problémák. De ha valakinek van google drive vagy dropbox, akkor telón keresztül kiküldöd a képet tvre és így bármit le tud játszani. Persze ha van elég tárhely dropboxon. :-)
-
Watt25
veterán
válasz
Diamond500 #48708 üzenetére
Érthető, de rossz irányba haladsz.
Azt kell megnézned, hogy miért csak 6 digitális csatorna jön be, hiszen kb. 100-nak kellene (Persze előfizetés kérdése.) Azt kell valahogy megoldanod, hogy bejöjjön mind digitálisan, az analógot pedig elfelejteni.
Digi honlapjáról nézd le a lakóhelyednek megfelelő digitális frekiket és azokat hangold be. -
TRob1
veterán
válasz
Diamond500 #48701 üzenetére
Szerintem is. Hisz az app jóval többet tud.
-
olasz69
senior tag
válasz
Diamond500 #48481 üzenetére
Erre most reagálok! Az Asszonyom pont az előbb nyomta kb ott ahol a sami tk-n az elalvás időzítő gombja volt!
Talán ilyenekben és a régebbi csatorna programozásban jobbnak hiszem a samut,de másban nem!Az oroszlánfejre azt hittem Te vagy az Pumma!
megjegyzem én is azért cseréltem avatart,mert többször láttam "magam" egymás után ebben a fórumban! -
TRob1
veterán
válasz
Diamond500 #48514 üzenetére
Nincs még javítva ebben sem. Talán picit gyorsabb mint az előzővel (de lehet csak bebeszélem). Illetve nem tudom hogy ettől-e, de előtte többször volt olyan 1-2 perc után wifivel való filmnézésnél hogy "Megtelt a memória", mostanában meg soha, bármilyen 3D filmet végignézek simán. (De mint mondtam, lehet nincs is összefüggés) Semmi egyéb idegesítő dolgot nem fedeztem fel.
-
TRob1
veterán
válasz
Diamond500 #48511 üzenetére
Na ezért nem találja a tv. Balfax magyarok baxtak kitenni, a többi országnál ez nem volt gond. (én pl. leszedtem a német vagy egyesült kir. oldalról, és penről feltettem a tv-re)
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #48509 üzenetére
De most nézem a magyar LG oldalon nincs is fent ez az újabb..
-
parkr
őstag
válasz
rossz szokás, le kell szokni róla. ennyi.
-
válasz
Engem speciel zavarna a távirányítón még 1 felesleges gomb...
Van automatikus időzítő is, azt 1x kell beállítani és minden nap adott időben kikapcsolAki álmos el tud aludni TV nélkül is...
-
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #48442 üzenetére
Felejtős egy TV ki-be kapcsolás megoldotta
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Diamond500 #48434 üzenetére
Nálam is ilyen!
-
h1mpi
félisten
válasz
igen! néztem is mi a fákk ez
-
gigazo
csendes tag
válasz
igen fordítási hiba
-
kuruc01
tag
válasz
Igen nálam is,szerintem koreai nyelven lehet valami,de lehet hogy hülyeség. Engem nem zavar mert ugyanúgy működik.
-
Andris_2
aktív tag
válasz
Diamond500 #48349 üzenetére
Én az LG telefonomon (G2) egyszerűen csak bekapcsolom a DLNA-t és szépen tudom lapozni a képeket, illetve lejátszani a videókat. A Miracast-tal pedig a teljes képernyőkép átmegy a TV-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest