- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kuyarashi
őstag
válasz
Feri1977 #13695 üzenetére
Gyárilag sem 100.00%-ig egyezik 2 kijelző, ami a futószalagról egymás után jött le. Erre tevődik rá a koruk és hogy mennyit használták őket, plusz a fólia. Gondolom vannak különbségek a azok közt is minőségben, fényáteresztő képességben.
Egyébként meg az üveg sem drága. 2.5D, edzettet 221 kemény magyar forintért vettem a sajátomra. -
kuyarashi
őstag
válasz
Feri1977 #13685 üzenetére
Én üveget raktam rá, és "csak" ujjlenyomatosodik. Más kérdés, hogy gép előtt ülök, tiszta körülmények között. Üvegből láttam már mattot is ebayen, egyelőre 2.800 Ft körül. Valószínűleg kevésbé látszik rajta az ujjnyom és persze nem tükröződik úgy. Természetesen fóliából is készítenek mattot, elég olcsón kapható, akár itt, Hardveraprón is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest