- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
azvagyok12
csendes tag
válasz
Illusion1010 #6143 üzenetére
jó lett
, hogy hogy csináltam az egy jó kérdés, de az a lényeg hogy jó...
-
Rickenstein
senior tag
válasz
Illusion1010 #6143 üzenetére
Jah: TWRP full wipe, aztán backup-ból visszaraknám az alkalmazásaimat. Egyébként az égvilágon semmi értelme ART-ra váltani. Ugyanolyan lassú (sőt nekem az volt a benyomásom, hogy még lassabb). Ellenben megdöglött az iGO-m. Lollipop alatt jól működik egyébként.
-
rayoliviero
veterán
válasz
Illusion1010 #1975 üzenetére
Mert ezt nem Cloudyfa csinálta...
-
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1969 üzenetére
Teljes tárterület: 24,8GB
Nagyon köszönöm a segítségét mindenkinek, különösen Illusion1010-nek, HUTCHDB-nek és Danny365-nek!!!
Most akkor biztosan nincs root-om igaz? Flash és hard reset után. Nyugodtan frissíthetek mindent?
Egyenlőre biztosan nem fogok piszkálni semmit benne...pedig még nem volt olyan telóm, amit ne buheráltam volna meg...
még a Siemens ME45-öst is az ősidőkben, pedig az még nem is volt "okostelefon"
Ki szerkeszti az összefoglalót? Lenne 1-2 ötletem, hogy mit kellene még beleírni, hamár tudástárként is működik.
-
schferenc77
aktív tag
válasz
Illusion1010 #1972 üzenetére
-
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1967 üzenetére
Sikerült közben megcsinálni a shell-es műveleteket.
Nem a gyári programmal flash-eltem egyébként, hanem ami az összefoglalóban a 2. megoldás: LGFlashTool2014. A Droidmester-es program mindig kiakadt, amikor a indítottam volna a flash-t. -
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1965 üzenetére
Nem jött fel kérdés.
Ez a KDZ már 32GB-os? Mert szerintem pont ezt tettem fel korábban, amitől 16GB-os lett.
Közben beléptem a supersu-ba és úgy indítottam a shell-t, most megkérdezte. -
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1959 üzenetére
Köszi!
Sikerült, felment a root, bemásoltam a fájlokat a bin-be, a jogokat is átállítottam egyesével.
A "parted /dev/block/mmcblk0" kiadásakor viszont azt írja:
parted /dev/block/mmcblk0
WARNING: You are not superuser. Watch out for permissions.
Error: Error opening /dev/block/mmcblk0: Permission denied
Retry/Cancel?
Mintha mégsem sikerült volna a root. Pedig biztos jó, mert nem turkálhatnék a systemben.Viszont azt sem értem még mindig, hogy ha megbuheráljuk így a storege particiót, hogy teljes méretű legyen, miért kell újra flash-elni? Hiszen akkor megint a 16GB-os rom megy rá, mivel nincs másik magyar.
-
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1954 üzenetére
Hű de sok bajom van nekem... most meg már nem megy a root-olás valami miatt. Pedig ezt már megcsináltam egyszer...
Rádugom a telefont a gépre töltés módban, usb hibaelhárítás bekapcsolva, repülő mód bekapcsolva. Leokézok mindent. Indítom a root.bat-ot rendszergazda módban, megnyomok egy gombot, erre ez jön fel:
Közben belép ugyan a stock recoverybe, ott rámegyek a "apply update from adb"-re, de nem történik semmi, befagy az egész. -
Misi1980
senior tag
válasz
Illusion1010 #1950 üzenetére
Köszi akkor várok türelemmel!
-
Laca0
addikt
válasz
Illusion1010 #1949 üzenetére
Akkor segíts légyszi, mert nekem nagyon zavaros az egész... Maga a művelet annyi, hogy a minimal adb shell felületen be kell írni "parted /dev/block/mmcblk0". Ekkor a rendszer jelzi, hogy nagyobb a tárhely, mint a fizikai méret, javítsa-e, válaszoljuk, hogy igen.
Miért kell fájlokat másolni a system-be?
most látom, hogy a "parted" program nincs eleve rajta, azért kell bemásolni. Meg van itt 2 img is, ami kell.
Milyen állapotba legyen a telefon az adb-hez? Mert nekem sehogy sem akarja látni a telefont. Pedig már van mindenem, download módban is próbáltam.
Köszi! -
Danny365
őstag
válasz
Illusion1010 #1872 üzenetére
Ez nagyon fura, olyan, mintha konkrétan 16 gigás készüléked lenne, abban van 10,62 felhasználható terület. Azt sem tartom valószinünek, hogy ott van valami a tárolódon, mert TWRP wipe rendesen formázza a particiót, az után meg nem hiszem, hogy ott maradna bármi is.
Ötletem sincs, mi lehet a probléma.
-
gretzky77
veterán
válasz
Illusion1010 #1872 üzenetére
Hány gigás a telód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest