- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smaul
csendes tag
válasz
antocskin #10183 üzenetére
Sziasztok!
Nagyon érdekes ezt olvasni, hogy most elszállt két embernek is.
Nekünk is működött tegnap előtt estig, utána tegnap már nem.Valóban jött egy win update, de még április 20 körül, és arra azt írja, sikertelen volt, mert már frisebb driver van fent.
Ezen kívül semmi más nem történt. Sajnos gondolom az az update ettől függetlenül valamelyik fájlt felülírhatta, vagy registry-t, úgyhogy most én is mókolok vele, de eddig semmi se segített. Vajon miért ment utána még majdnem két hétig hibátlanul és mi történhetett pont most...Ha esetleg valaki talál olyan driver+pvr kombinációt vagy egyéb hack-et, ami beválik neki ez után a hiba után pxdvr3200 h -hoz, azt megköszönném!
Ha sikerül megoldani én is írok.@Zsébernardo: Milyen visszamaradt mappákra gondoltál pontosan? Nem találok semmit, ami leadtek, winfast v bármi hasonló lenne a USER/...../AppData alatt sehol.
Köszi,
-
törölt tag
válasz
antocskin #10181 üzenetére
Eszközkezelőben kell a driver eltávolitást kérni, vagy átmenetileg néhány inditás elejéig kivenni a TV tuner kártyát a gépből. Utána a registry-t tisztitani és a visszamaradt mappákat törölni az USER/...../AppData mappából. Igy mehet vissza a kártya, majd ez a driver. Ha ezek után sem javul meg, akkor új Windows telepités kell. Nálam még Winfast driver miatt nem volt szükséges új windows-t feltenni, de Asus Xonar hangkártya driver miatt nálam már volt friss Win7 telepités. Igy el tudnak állitodni ezek a hardverek, ha a driver miatt a konfigurálás megváltozik.
-
HPLoveCraft
újonc
válasz
antocskin #10172 üzenetére
Mondjuk nálam, nem volt frissítés. Viszont a PVR2 lefagyott, csak újraindítással tudtam újra hangot és képet varázsolni. DE működött! Csak a szombati indításnál halt be. Egyébként érdekes, mert újratelepítésnél a csatornákat is simán megtalálja
Próbálkozom az itt leírtakkal, hátha sikerül! -
HPLoveCraft
újonc
válasz
antocskin #10167 üzenetére
Szia!
Szeretném megkérdezni hogy milyen tv-kártyád van?(Enyém: Winfast TV2000 XP Global, win 10 alatt). Mert nálam is hasonló probléma lépett fel! Pénteken még működött, szombat estére, már nem. Az eszközkezelőben azt írja, hogy megfelelően működik.Próbáltam újratelepíteni, de az sem segített rajta!
A régi számítógépemben Winfast TV2000 XP expert van, ott van adás.
Én is szívesen várnék megoldásokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest