Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ez van, üzlet: nem fizetnek érte, de az árát a vevőtől busásan megkérik. A gond ott van, amikor több 100.000Ft-ot elkérnek egy hibáktól hemzsegő programért, és még egyet sem láttam, amelyikhez ne csorogtak volna a javítások mega szerviz-csomagok. Próbálnák ezt a szoftvergyártók bármi másban megcsinálni, bentlakók lennének a fogyasztóvédelmi hatóságoknál. De nem, itt még védik is őket, EULA-ban ott van, hogy edd meg, amit vettél, a program "as is". Vajon a programozók és munkaadóik mit szólnának, ha a remek fizetésükért vennének egy kocsit, amelyhez utánpótlásként, darabokban adnák az alkatrészeket, hátha majd képesek lesznek 90-nel és egyenesen menni? "As is."
No de nagyon off-ba mentünk, csak a véleményemet írtam le a szoftverekről. 20 éve még feltelepítettem valamit, és az gond nélkül működött, csak akkor még nem nagyon volt adatgyűjtés és nyomkövetés (internet), meg egy rakás, saját pénzén bétatesztelő balek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest