Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - iPhone topik
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Magisk
 - Google Pixel topik

- 

garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

azbest
félisten
válasz

üzenetére
						Munka kapcsán láttam már pár cég szoftveréből részleteket... hát régebben mindig azt hittem, hogy mi gyengék és butuskák, ámátőrök vagyunk... de amiket némelyik helyen láttunk... hát a csoda hogy működik talán elég jó kifejezés rá. Persze sajnos van, hogy az én kezem alól is gyatrább eredmény jön ki, főleg ha foltozgatni kell valamit. Ez van, amikor gyorsan kell eredmény. A gyorsan / olcsó / jót kombóból nem igaz, hogy kettőt lehet választani, mert a gyors+jó sem mindig megy egyszerre

A tévé kapcsán sajnos sokszor nem a szabvány érvényesül, hanem az elterjedt eszközökhöz való alkalmazkodás. Emlékszem régebben még a tévékhez is toltak ota updatet a mindigtv-n, de lehet már azt is feladták, úgysem szabványos némelyik gyártó.

Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
 - Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
 - Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest