- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Valaki pár szóban le tudná írni mi a különbség az alábbi tunerek között, mert a leírásukból számomra nem egyértelmű.
DTV 1800 H Hybrid
DTV2000 DS
DTV 1000 S -
Pá
addikt
fogalmam sincs, hogy de sikerült megcsinálnom, most bejön a kép és nincs letterbox sem
szóval akit érdekel, KMPlayerrel is megoldható a dolog.
szerk: csak azt nem értem, hogy a windows színsémát miért állítja alapra, amíg így nézem a TV-t... ezzel esetleg lehet valamit kezdeni?
-
Pá
addikt
megpróbáltam kmplyerrel, mert nekem ez van fent a gépen és úgy láttam ebben is van ilyesmi. Elvileg beállítottam mindent, csatornákat is keres és talál, csak a képernyő marad tiszta fekete, nem látom az adást.
Esetleg van ötleted, hogy mit ronthattam el? Vagy mit kéne még beállítani? -
Pá
addikt
Sziasztok!
Csak egy gyors kérdés, biztos volt már 100x, szóval elnézést.
Tudtok ajánlani egy jó szoftvert, amivel teljes képernyőn tudnám nézni a letterboxos adásokat? Mert a gyári progival nem sikerült megoldanom. Ennyi lenne és köszi előre is.
Winfast TV2000XP kártyám van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged