- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
DTV 1800 H Hybrid, ilyenem van... dvb-t és analóg tuner + analóg rádió, video bemenettel. Az analóg részét egy olyan chipset látja el, amely 64 bites rendszeren 2GB+ memóriával bugosan működik, akármilyen erős a gép, akkor is akadozik
. PCI slotos. Ha nem lenne az a driver bug, akkor nagyon jó kártya lenne.
DTV2000 DS, még nem is láttam ilyet
Csak dvb-t adást kezel. Af9015 + Af9013 két tuneres kártya. Széleskörben támogatott ez a chipset (az egy tuneres kínai usb donglek körében is elterjedt volt), linux és win is kezeli szépen. PCI slotos. Régebbi típus lehet. Az az előnye a két tunernek, hogy egyszerre tud felvenni és mutatni adást (nem csak ugyanazon a mux-on belül)
DTV 1000 S, dvb-t vevő, de van analóg videobemenete is (de analóg tunerje nincs), valami régi típus lehet, pci csatolós
linkeltem a gyártó oldalát, ott részletes adatok vannak mindegyikről...
-
Pá
addikt
fogalmam sincs, hogy de sikerült megcsinálnom, most bejön a kép és nincs letterbox sem
szóval akit érdekel, KMPlayerrel is megoldható a dolog.
szerk: csak azt nem értem, hogy a windows színsémát miért állítja alapra, amíg így nézem a TV-t... ezzel esetleg lehet valamit kezdeni?
-
kois21
tag
VLC-ben Média menü - Megnyitás (speciális) vagy a Felvevőeszköz megnyitása - Felvevőeszköz fülön ki kell választani a directshow-t és megnyomni a lejátszás gombot. VLC-ben utána jobb katt az ablakon és ki lehet választani a nagyítást, méretarányt. levágást stb. Nekem a levágás 16:9 vált be. MIndig azt a csatornát adja, amit utoljára néztél a PVR 2-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen autót vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest