Hirdetés
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
katt777
üzenetére
http://blog.monogram.sk/janos/2009/03/08/monogram-aac-decoder-0960/
regsvr32 mmaacd.ax
a leszedés meg
regsvr32 -u mmaacd.ax
Így lehet tudni fognak importálni olyan programok, ami ment csak a hangot elhagyta.
(#7663) katt777
annó a pvr2 vagy a kártya doksijában olvastam, hogy a biosban mit kell bekapcsolni ahhoz, hogy távirányítóval be tudjam kapcsolni a gépet. Működött. Az időzített felvételről is biztos van szó benne, lehet, hogy azt szoftveresen kezeli csak és nem lehet lekapcsolni teljesen. -
brd
nagyúr
válasz
katt777
üzenetére
Esetleg feltehetnél ebből a fos .ts-ből egy sample-t valahová, hogy ne ajánlgassunk programokat, amiket te letöltögetsz hiába..
Kérdezek én is, ha már itt vagyok. Mi a különbség, felélesztési szempontból, a STR (suspend to ram), és a standby (amikor egy ATX rendszerben, az alaplap megfelelő 2 tüskéjének összeérintésével indítható a tápegység/gép, teljesen kikapcsolt állapotból) között? A PVR2 ugyanis csak előbbiből tudja nálam felkelteni a gépet (az időzített felvételhez), míg pl. a WOL mind2 esetben működik. Ill. mi számolja/nézi az időt (amikor fel kell éleszteni), van a TV kártyán óra...? Vagy az alaplappal (BIOS-szal) közli, hogy mikor indítsa a gépet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile (ARPG)
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő