-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.E.R.O.
tag
válasz
#65675776 #6630 üzenetére
A frekvenciákat megtaláltam a Frekivadász oldalán, az nem gond, majd még egyszer megpróbálom beírni, hátha ott volt a hiba, hogy lemaradt egy 0. Az adaptiv keresést próbáltam, de megy vagy 15-20 percet aztán egyszer csak csinál egy restartot. Semmi kékhalál, semmi üzenet csak bumm és újraindul, így az kiesett, sajna.
Meglátjuk még mire jutok holnap.Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
válasz
#65675776 #6626 üzenetére
Kábel biztos jó, mert mikor átdugom a tv-be ott tökéletes minden.
Jelszint az megy passz, gondoltam ha a tv-nek elég akkor ennek is elégnek kellene lennie. A program kiírja valahol?És még egyszer mondom NEM kábel, hanem hagyományos tetőantenna.
Esetleg lehetne valahol tölteni magyar frekvenciatáblázatot a programhoz, mert ahogy néztem elég kevés stimmel ami meg van adva az országunkhoz, mint amin ténylegesen sugároznak is.
Üdv:
-
N.E.R.O.
tag
Hi
Kellene egy kis segitség.
Adott egy Leadtek Winfast TV2000 Xp tunerkártya.
Driver verzió: 5.13.1.2713 (2006.11.28)
PVR2: 2.0.3.33
WinXP Sp3 alattFöldi, analóg sugárzású TV-t néznék vele, de a Magyarországi, antennás keresési beállításokkal nem talál adót. Debrecenben. Persze a Tv-n meg minden rendben.
Átállítottam Németországra de nem sokat segitett, kaptam két adót (RTL és a helyi tv) de azok is nagyon zajosak.
Próbáltam manuálisan is megadni a frekvenciát, de azt meg nem fogadja be.Mit lehetne itt tenni, hogy meglegyen a 4 alap csatornám?
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest