-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
válasz
#65675776 #6632 üzenetére
28-as? Azta... hát az van, hogy leszedtem a weboldalról az elméletileg legújabbat, de az nem települ fel. Tehát azzal próbáltam elsőre és amikor kiírta, hogy a telepítés kész/újraindítás, akkor nem volt fent a gépen
Ezután a gyári CD-rúl tettem fel, azzal műxik... csak ilyen gagyi
Ezt a verziót használom:
Innét szedtem le a drivert: [link] Windows 7 32bit build 7600.16385 WHQLed driver, konkrétan ezt.
-
total90
veterán
Hello!
Na, Win7, Leadtek Winfast TV2000XP Global TV kártya és némi gond. Kivételesen nem a hanggal van a gond, mint sokaknak, hanem a kép minőségével. TV-re kötve a kábelen zsír a kép, kártyára kötve meg igencsak szemcsés. Némelyik kb. nézhetetlenül...
Ez miért van? A kártya lenne ennyire rossz Win7 alatt? XP alatt egy haveromnak ugyanezzel a kártyával nem rossz a kép
Esetleg a kábel hossza zavar a minőségbe, vagy mi a fene lehet? Pl. a CNN ilyen fos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged