- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
jolti05 #8688 üzenetére
Feleslegesen fárasztanád magad. A hibát már a Conexant sem javította a referenciadriverben, a gyártók meg nem fognak nekiállni fejlesztgetni 5-6 éves vagy még régebbi hw-ek miatt. Mind a referenciadrivert használja alapnak, csak a saját hw/sw környezethez igazítják ha szükséges.
barazd: Igen, norma alatt a videoszabványt értettem. Még túlvezérlésre tudnék gyanakodni.
-
törölt tag
válasz
jolti05 #8683 üzenetére
[link] Utolsó bekezdés.
Neoka: Ez egy nagyon jó kérdés. Elég régóta megszünt szinte minden kommunikáció a cég részéről.
barazd: Ha azt a kártyát PCI-E foglalatba raktad, akkor csoda, hogy egyáltalán működik.
Kábelek nem szakadtak, vagy nincsenek megtörve? Norma jól van beállítva?
-
törölt tag
válasz
jolti05 #6628 üzenetére
Az kevésnek tűnik 60 csatornához, nálam ~35 csatornához 4,45MiB. A legfrissebb verziót az XMLTV-ből itt találod. Érdemes mindig a legfrissebbet használni, a Port szeret keverni. Ha regelve vagy LHSite-on, akkor töltsd le onnan az előre grabbelt xml-t, és próbáld meg azzal. Ha azzal megvan minden, akkor a grabbeléssel van probléma nálad.
N.E.R.O.: Az AH oldalán sajnos nincs fent a frekvenciakiosztás. Keresésékor mindenesetre érdemes az Adaptív keresés-t beállítani keresési módra. Amennyiben a TV-tek meg tudja jeleníteni a frekvenciákat, onnan ki tudod gyűjteni őket.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
jolti05 #3376 üzenetére
Összekötni pont azért kell a kártyát a hangkártyával (amiből az egyik létező legrosszabb megoldást választottad), hogy legyen hang.
Mire nem volt időd? kb 1s beírni a keresőbe, hogy pip. Egyébként meg eső után köpönyeg. Arról nem is beszélve. hogy a dobozon is rajta van, hogy a PiP mit is jelent.
-
-
bzoley
veterán
válasz
jolti05 #3374 üzenetére
Nem érteni kell, hanem csinálni. A hang a tunerből a belső összekötő kábelen keresztül jut el a hangkártya(jelen esetben AUX) bemenetére, onnan már hangkártya, az os, és a mixer beállításaitól függ, hova kerül. Mind a PVR2-ben, minde pedig a hangkártya, és az os mixerében aktívvá kell tenni az AUX bemenetet. Ha más van beállítva, nem fog hangot találni.
PIP, mint ahogy az már ezerszer le lett írva, csak akkor működik, ha az egyik ablakban egy korábban felvett videót nézel. -
csakegyreg
tag
válasz
jolti05 #3351 üzenetére
nem azért írtam, hogy borzadalom mert nem szeretem sőtt már vagy 100 órát is felvettem csak vista azzé nincs fent mert nem találtam hozá drivert megjegyzem lehet hogy csak béna vok ( valami fájlot találtam vistást csk nemigazán tudta mire jó ) de mondjuk azóta másmiatt is csalódtam a vistába
így marad a tv2000xp és az xp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest