- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
alphamooncam
őstag
válasz
Tiger. #28293 üzenetére
Éppen most vagyok gumicentírozás közepén.
Nem tudom, hogy fog sikerülni, de abban biztos vagyok, hogy a kiegyensúlyozott forgás, és bármilyen adalék, amit a gumiba kell tölteni egymás ellen dolgoznak.
40km/h óra alatt sem kellemes ha ráz a roller, fölötte meg veszélyes.
Én rendszeresen hajtok 70km/h órával, gyakorlatilag minden nap, nem kérdés, hogy melyiket választottam.
-
-
válasz
Tiger. #28202 üzenetére
Mire szeretnél garit?
aksira amúgy is csak 6.hónapot adnak kb mindenhol!
Ha leégeted a motort benne úgyis azt mondják te terhelted túl!
Ha eltörik a lengő villa, szintén te leszel a hibás mert fizika sérülés, szóval a garancia kb semmire sem jó!Használd nyugodtan ha elromlik majd cseréled benne ami hibás/rossz!
-
-
válasz
Tiger. #24548 üzenetére
Nem esik ki az elem, mert egy talpa is van még.
De nem szoktam levenni kábé sosem, minek szedjem le. Persze, gondolom azért ilyen a kialakítása, mert így lopásgátlós, magunkkal lehet vinni, de a bicikliről sem szedegettem le a lámpákat, km-órát, ezt se cipelném még pluszban.
A 360 és a V3 között az a különbség, h a 360 bekapcsolás után előre fehéren, hátulra pirosan világít, és akkor vált át sárga indexre, ha aktiváljuk az index funkciót.
Ebben a videóban jól bemutatják:
https://www.youtube.com/watch?v=Bid_bonN70Y
Biciklin jó dolog lehet, de rolleren ha a kormány nem elég széles, akkor hátulról kitakarja a rolleres, elölről meg nem feltétlenül van szükség rá, a szembejövők csak észreveszik az embert a rollerrel.De nekem továbbra sem áll kézre ez a végén megnyomós dolog.
Illetve nemrég a barátnőm részegen valami buliból hazafelé éjjel zakózott vele, és az egyik elgörbült, a másik meg ki tudja hol esett le róla, el is veszett, hiába mentem vissza másnap azon az útvonalon, ahol kábé járt, már nem lett meg.
Úgyhogy most le is szereltem mind a kettőt.
Fel kellene végre rakni az újakat. :/ -
válasz
Tiger. #24517 üzenetére
Dechatlon?
Ilyet ne vegyél, ez nagyon gyenge fényű, játék lámpa csak. :/
Eredetileg biciklikhez tervezték, de oda meg kb minek, ott lehet kézzel is jelezni.A WingLights oldalán vannak sokkal erősebb fényűek is, jóval drágábban, azokat látni már legalább valamennyire.
Kugoora nem tudom milyen adapter kell.Nekem V3-as van, ez azért fénylik rendesen, nappal is.
Amiket itt feljebb írtak, az rendben van, aláírom, h napsütésben lehet, h nem jól látszik, PociAti jól körülírta a problémát vele; de este, vagy csak úgy általában, rendes fényviszonyok között jól látható, tehát igenis van értelme. Az adapterek pedig kitolják pár centivel még oldalra, ha nem annyira testes a rolleres, hátulról is látni.
Az is tény, h hamis biztonság érzetet adhat, de én a helyén kezelem, viszont szerintem a szembe jövő autósoknak nagy segítség lehet, ha látják, h a rolleres tulajdonképpen merre is akar haladni.Viszont a működési elve nem egy jó megoldás, a baloldalit még csak-csak nyomkodja az ember, de a jobbosnál vagy a gázkart nyomod, vagy az index végén levő gombot. Kisujjal nehezen megy, egyszerűen nem tudsz erőt kifejteni vele, akkora a távolság a gázkar, meg az index végén levő kapcsoló között.
Inkább egy nyomógombos verziót vegyél, és köttesd be valamelyik roller szervizben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest