Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
abrtom87 #27692 üzenetére
A legtöbb pálcikarolleren nincs lengéscsillapító. Fut vagy ~100ezer roller idehaza. Ha mások kibírják, akkor nem megy nektek is?
A lengéscsillapítós rollerek jóval drágábbak.
Ha hátra nem vesztek, csak előre, akkor kb ugyanúgy érezni a kátyút a hátsó kerékkel, csak max annyival vagytok előrébb, h a kormányt nem tépi ki a kátyú a kezetekből, csak seggberúg.
Az úthibákon alacsony sebességgel kell áthajtani.
A keréknyomást az ajánlott értéken kell tartani, nem kell túlfújni a gumit, és máris lesz a keréknek is lengéscsillapító hatása. -
-
-
válasz
abrtom87 #27682 üzenetére
Helló,
https://monorim.hu/ -
PociAti
őstag
válasz
abrtom87 #27567 üzenetére
15 km/h sebességhez szinte bármilyen roller jó lehet. Talán még olyanok is, amiről normál használat mellett inkább lebeszélnénk. Lassú tempónál a tömör gumis rollerek rugózatlansága sem olyan szenvedős.
Viszont 70.000 Ft-ért most is lehet kapni használt Xiaomi 1S-t.
15-ös tempó mellett 50 kg-os testtömeggel gyakorlatban is meg lehet tenni velük 30 km-t. Ha mégse tetszik, hasonló áron el lehet adni. Nagyon jól sikerült roller, alacsony áron talán ez a legjobb vétel, meg a Xiaomi Mi 3. A Xiaomi Pro 2-k között már kevés van, ami közel eredeti állapotban és jó áron kapható, illetve nem is lenne szükséged azok előnyeire. -
Dr. Szilikát
őstag
válasz
abrtom87 #27570 üzenetére
Rendeltem én is egyet, aminek jó a rugózása (elől-hátul), viszont tömör / kamrás a gumi, ami rücskös úton nagyon átadja a rezgéseket.
Tehát nem mindegy, milyen minőségű úton tervezik használni. Kulturált simaságú úton ez is nagyon jó. Sportos rugózása révén jól áthidalhatók bukkanók. De keresztbordás aszfalton nem akarod használni, annyira ráz.
Nemrég láttam egy ilyet, ami pneumatikus és rugózása is van, nem drága: AovoPro ESMAX.
Ami még zavaró például, én letiltanám a trigger (gázkar) motorfék képességét teljesen. Ne fékezgessen nekem, ne rángasson orra, arra ott a fékkar, ami kis mozdításra motorfék, további húzásra mechanikus.
Természetesen, én sem úgy állok már rajta, mint kezdetben, amikor elrántott a kormány, hiszen van egy hozzászokási folyamat, rá lehet jönni dolgokra. De szerintem jobb lenne enélkül a motorfék nélkül.
-
Peaceliker
addikt
válasz
abrtom87 #27567 üzenetére
Nem kötekedés gyanánt. Nekem térd bajom nincs (csak szarok az ízületeim) de mocskosul tud fájni a térdem rolleren. Nem tuti, hogy jó ötlet térd bajhoz roller.
Inkább vennék egy használt xiaomi pro2 t, ha nem jön be árában elmegy. Ha bejön mégis, akkor lehet cserélni ha szükséges
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged