Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tangerine
senior tag
Hát ja, 40kg-hoz lehet jobb a puhább rugó. Én 105 vagyok, nekem nem kell. Felraktam a telefontartót de csak egyszer használtam, mikor összemértem a km órát a telefonos GPS-sel. Igazából én sem használtam azóta. Leginkább melózni járok vele, oda meg eltalálok 35 év után.
A sárvédő viszont jó dolog, én elölre is csináltam, mert hiába nem esik ha pl melóba menet rendszeresen fellocsolják az utat. Félcentis porrétegre nyomják a vizet. Traktor húzza, olyasmi mint amivel a szántóföldeket is locsolják, minden irányba spriccel. Gondolom az építkezés miatti dzsuvát akarják lemosni az útról, de ez természetesen nem nagyon sikerül. Leginkább csak híg sár lesz a végeredmény. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A sárvédő viszont jó dolog, én elölre is csináltam, mert hiába nem esik ha pl melóba menet rendszeresen fellocsolják az utat. Félcentis porrétegre nyomják a vizet. Traktor húzza, olyasmi mint amivel a szántóföldeket is locsolják, minden irányba spriccel. Gondolom az építkezés miatti dzsuvát akarják lemosni az útról, de ez természetesen nem nagyon sikerül. Leginkább csak híg sár lesz a végeredmény.