- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee #19250 üzenetére
A gyári ajánlott érték 50-60 psi között van azért fújtam maxra, hátha kevésbé durran ki.
Lehet akkor visszaveszem olyan 52-55-re. (Azért psi-be számolok mert így adta meg a gyár és az 1s-t még lusta voltam átállítani bárra.
)
-
válasz
Thunderzolee #19246 üzenetére
Azt nem tudom, de 60 psi-re szoktam fújni, ha nem felejtem el ellenőrizni
Általában nincs gond a komforttal, de amikor a villi síneken megyek át az elég rossz érzés
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #19238 üzenetére
És az a G30 földig alázza azt a GT-t
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #19236 üzenetére
Azért az erős...
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #19231 üzenetére
Igen, meggyoztel, Sz@rok a garira. Ugyis mindenki azt mondja, hogy amire adnak egy ev garit, az kb sosem romlik el.(motor) es amugy is eleg konnyu elete van, munkaba nem azzal kell jarnom , atlagban megyek vele napi 5-6 km max, ha egyaltalan megyek, azt is kb sima uttesten. Akkor mar inkabb hordom a nagyon johiru es korrekt rollerszervizbe es ha valami nem tetszik, akkor megcsinaltatom es nem varom meg amig szetesik, cvsak azert, hogy nehogy elvesszen a kb. hasznalhatatlan gari.
-
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #19232 üzenetére
Nyilvan. De azt mondom, hogy ne feljel otthon feltolteni rogton a rollert. Ahhoz kepest semmi, hogy hidegen hasznalod.
En napi 2x toltom az enyem es nem mondhatnam, hogy megsinylette volna, hogy hidegen rogton toltore dugom. Pedig a nyeszlett kis 7.5Ah-s akkunal azert hamarabb erezni, ha baj van. -
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #19229 üzenetére
Azert az sokkal nagyobb para a rollernek, ha hidegen raallsz es felveszi a 15+ ampert mikozben mesz haza, mint ha hazaersz es a hasznalattol valamennyire felmelegedve raengedsz 1-2 ampert tolteni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #19221 üzenetére
Plusz a feltöltési idővel is érdemes számolni, ha teljesen kitolja a hatótávot. Minden nap.
22-25 km -re én azért használok kb. 2x akkora reális hatótávot, mert nem mindig tudom (nem mindig van időm) tölteni.
Éjszakára meg nem hagyom rajta. Plusz akkor sem szeretem egyből töltőre rakni, ha nyáron jól felmelegszik.
Szerk.:
Bár ez eléggé egyéni probléma, de gondoltam megemlítem. Hátha neki is szempont lehet, csak nem gondolt rá. -
Tomi13
senior tag
válasz
Thunderzolee #19205 üzenetére
Teljesen jól látod a túlbonyolítás részét
Sajnos ez jellemző rám mindenhol az élet területén.
Az F30-al a távolság a gondom csak, a munkahelyem oda-vissza kb. 26 km és úgy tudom a gyártó által megadott értékek nem valósak. Az olvasottak alapján jó ha 70% körül tudják, azt pedig nem szeretném ha tolnom kéne kilométereket a gépet. Ezért néztem inkább a nagyobb hatótávolságú rollereket. -
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #19210 üzenetére
Kosz, holnap megmutatom valami szakinak, csak azon gondolkodok, hogy kinek? Van itt 200m-re egy kerekpar, motor szerviz, jo ismerosok is, elvileg rollereken is csinalnak mindent, kiveve aminek koze van az elektronikahoz. Aztan van joval messzebb egy szuper roller szakszerviz, azokban bizom a legjobban. 3. lehetoseg meg a garancias szerviz, meg messzebb, de azok azt mondtak, hogy a gari csak az elektromos meghibasodasokra vonatkozik, motor, akksi. De ha a motorhoz is lehet koze ennek a fura hangnak, akkor meg az is lehet, hogy rajuk is tartozik...Lehet, hogy beprobalkozok itt a szomszedban. Ha nem olyasmi, amit ok is meg tudnak csinalni, akkor ugysem ganyolnak bele es megmondjak, mar az is segitseg lenne, ha kiderulne mi okozza es akkor mar konnyebb lenne kitalalni, hova vigyem. Amugy xiaomi 3 lite, meg alkatreszek sem igazan vannak hozza. Ha peldaul csapagy a hibas, akkor jo hozza mas elozo modelleke is, vagy csak a sajatja? y kinek? Van itt 200m-re egy kerekpar, motor szerviz, jo ismerosok is, elvileg rollereken is csinalnak mindent, kiveve aminek koze van az elektronikahoz. Aztan van joval messzebb egy szuper roller szakszerviz, azokban bizom a legjobban. 3. lehetoseg meg a garancias szerviz, meg messzebb, de azok azt mondtak, hogy a gari csak az elektromos meghibasodasokra vonatkozik, motor, akksi. De ha a motorhoz is lehet koze ennek a fura hangnak, akkor meg az is lehet, hogy rajuk is tartozik...Lehet, hogy beprobalkozok itt a szomszedban. Ha nem olyasmi, amit ok is meg tudnak csinalni, akkor ugysem ganyolnak bele es megmondjak, mar az is segitseg lenne, ha kiderulne mi okozza es akkor mar konnyebb lenne kitalalni, hova vigyem. Amugy xiaomi 3 lite, meg alkatreszek sem igazan vannak hozza. Ha peldaul csapagy a hibas, akkor jo hozza mas elozo modelleke is, vagy csak a sajatja?
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #19208 üzenetére
Igazából ezeket nem szabadna "lengéscsillapítónak" nevezni, mert nem csillapít
bennünk semmi semmit. Valóban egy (ill. két) darab rugó, és egy menetes szár.
Nem tudom, hogy mi értelme van egy ilyen rollert 80 km/h fölé megereszteni.Wolf King GT nem kicsit masszívabb, és elfért rajta a 90+, de azért sok volt, na:
arra jó, hogy az ember egyszer kipróbálja (és jó esetben ne haljon bele), de úgy
a mindennapokban szerintem a használati értéke minimum kérdéses...Nem véletlen amúgy, hogy az SMKP-kat sem 100 km/h-ra tervezik... És hát ha
terveznék annyira, egy 2-3 LE blokkból nem jönne ki az ehhez szükséges kraft.
(Mindenesetre definíció szerint az SMKP 45 km/h, és slussz... Ehhez képest a
60 km/h még belefér egy 50 2T-nek: én rolleren se céloznék meg többet...)
Szerk: padkára a Kugoo S1-gyel simán fel lehetett lépni.
Kicsit rántottad az
elejét, és már fent is volt. A hátulja mondjuk koppant, de pneumatikus gumival
az is teljesen vállalható volt. (Hátsó kerék hajtásnál kezdődtek a gondok, mert
úgy a fellépés még könnyebb lett, segített az elejét felemelni, csak a motoros
kerék megérkezése a padkára egy kicsit nagyobb zökkenővel járt már, LOL...)Nyilván nem hatalmas járdaszegélyekről beszélünk, ott én is leszálltam róla...
-
dzsidzsas
tag
válasz
Thunderzolee #19176 üzenetére
Igen igazad van, kiváncsi vagyok mi jön ki ebből a szerelmi háromszögből: Segway, Xiaomi Navee.
Thunderzolee - ez Mo-n 478.000 Ft -
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee #19157 üzenetére
Értem Köszönöm
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #19151 üzenetére
Nem vagyok gazdag, nettom 500 körül lehet egy jobb hónapban...
Jó lenne, de mindent el kéne adnom, és újként megvásárolni, fél milla alsó hangon amit buknék.
Aksi nagyobb kéne, felfüggesztés G30-ra más kialakítású, motor megint csak nem jó (jó a most berendelt 1400w-osak belemennének ha egyszer megérkeznek Kínából vonattal)
-
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #19137 üzenetére
Koszi!
-
torogyuri
aktív tag
válasz
Thunderzolee #19061 üzenetére
Sikerült a listád alapján 2 típusra leszűkítenem a kört:
Mi 3 Lite....5200mAh 300W 20km 13kg (dobfék) // Segway D28.............7650mAh 300W 28km 15.3kg
A hatótáv és a kerékméret miatt a D28-at választanám.
Ez a 15.3 kg súly még jól cipelhető? (mondjuk a másik is csak 2.3-al kevesebb) -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #18675 üzenetére
Pro 4 megjelenése, ára nem nyomja lejjebb a pro2-őt? Most, hogy javult a forint, már volt 380 alatt is van változás árazásban?
Ha külföldön akkor milyen üzletben érdemes körül nézni? (metro, praktiker, obi pl játszik? vagy hasonló?)
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #19050 üzenetére
,,Ami a szervízhátteret illeti, ha nem noname klón rollert veszel, akkor a Xiaomi, Segway rollerekhez van alkatrész, de defekten kívül nemigen jellemző a meghibásodás."
A mi3 lite-hez allitolag meg semmi nincs. Tobb helyen is azt mondtak, hogy nyarig nem szamitanak alkatreszekre, ugyhogy addig kulonosen erdemes vigyazni ra! Cserebe sok alkatresze nem is passzol az elozo modelekkel, kijelzo, hatso lampa, fek csak par pelda, amik nelkul nagy gondban lenne az aldozat, pl. en. -
torogyuri
aktív tag
válasz
Köszönöm mindenkitől a kimerítő válaszokat
Használtakat is nézegettem de azoknál hogy lehet belőni hogy kb. mennyi hatótávra elég még?
Ti saját magatok szerelitek a rollereteket vagy inkább szervizbe hordjátok? -
válasz
Akkumulátorok, súly:
Xiaomi - 8.5"-os kerekek
Essential...5100mAh 250W 20km 12kg (max 20km/h)
1S..............7650mAh 250W 30km 12.5kg
Mi 3 Lite....5200mAh 300W 20km 13kg (dobfék)
Mi 3...........7650mAh 300W 30km 13.2kg
Pro 2........12800mAh 300W 45km 14.2kg
Pro 4........12400mAh 350W 55km 17kg (10"-os)
Tömlős kerekek
Tárcsafék hátulKorábbi modellek új nevei:
M187 = Essential
M365 = 1S
M365 Pro = Pro2Segway - 10"-os kerekek
F sorozat:
F25.............7650mAh 250W 20km 14.7kg
F30...........10200mAh 300W 30km 15.1kg
F40...........10200mAh 350W 40km 15.8kg
Tömlő nélküli gumik
Tárcsafék hátulD sorozat:
D18.............5100mAh 250W 18km 14.8kg
D28.............7650mAh 300W 28km 15.3kg
D38...........10200mAh 350W 38km 16.3kg
Tömlős gumik
Dobfék hátulMax sorozat:
G30...........15300mAh 350W 65km 18.7kg
G30L.........10200mAh 350W 40km 15kg
Tömlő nélküli gumik
Dobfék elöl
Hátsókerék hajtásSencor:
One 8.5"......7500mAh 350W 25km 12.5kg
Two 10".....15000mAh 400W 45km 16kg -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #19011 üzenetére
Ajjajj... Akkor ebből vezérlés csere projekt lesz valamikor
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #19008 üzenetére
Nekem az a fura, hogy warriorban van először, hogy nem nagyon érzem ezt, hogy merül és gyengül. Nyilván de, mert akku végén csak 60at tud 65 helyett. De azért ez nem akkora difi, mint pl zero nál volt hogy 58 helyett 40
És az sem lehet az ok, hogy nagy az akku mert 21ah. Az sem hogy nem eszik sokat, mert de 6-8v ot esik a fesz padlóra. Fizikailag nem értem. Hacsak nem az, hogy a 65 azért 65 töltve, mert limitálva van és az amúgy több lenne -
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #19004 üzenetére
-
Tomi13
senior tag
válasz
Thunderzolee #18990 üzenetére
Thunderzolee: Nem néztem ,köszönöm a linket!
Az esetek nagy részében bicikliúton tervezem használni, mondjuk 80%-ban, a többi sem vészes minőségű út.
Köszönöm a tippeket, tanácsokat!pescara: Köszönöm szépen az infót!
-
Miikee
csendes tag
válasz
Thunderzolee #18918 üzenetére
Szia!
Nem, én a xerider-től rendeltem, mert onnan vettem az elsőt is és megbízhatónak tartom a céget, minden kérdésre válaszolnak. A hátsó most 190 eur volt, ingyenes szállítással. Plusz én kértem hozzá egy soft rugót, ami ingyen beletettek a csomagba, mert gyárilag csak közepes és kemény van hozzá. Plusz az elsőhöz is rendeltem 1 pár soft-ot 25 eur-ért, mert én csak 55 kg vagyok, így a közepes is kicsit kemény nekem.
Viszont kérdés.
Ha valaki szerelt már fel hátsó Sharkset-et. Mennyire nehéz? Megugorható feladat egy nem túl sok gyakorlattal rendelkezőnek? -
Iludka
tag
válasz
Thunderzolee #18859 üzenetére
értem akkor nem kell félni tölle. sok különbség van a 250 / 300 watt-os közt? kb az f30 nak 30 at írnak hatótávara az kb mennyi lehet a való életbe?
-
válasz
Thunderzolee #18765 üzenetére
Én a kocsival is mindenhol tempomattal megyek ahol csak lehet. A roller se kivétel, mivel mindig 25-el megyek ahol csak lehet (tempomattal) így nincs màr gázfröccs. Nekem néha éveknek tűnik mikor 25-el megyek és meg kell várnom, hogy bekapcsoljon.
Ízlések és pofonok. Szerintem jó dolog a tempomat. (Bp 11 ker) -
glaci
őstag
válasz
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Egyelőre nem áll szándékomban gyorsabban menni.
(Bicajjal is csak 20 - 25 körül szoktam, amikor sietek. Ráérősen meg még lassabban.)
MediaMarktos ajéndékutalványom volt, azt váltottam be. (Persze azért a gari is megnyugtató érzés.)Nem zavar a töltő dolog, csak vicces (másik szempontból meg mondjuk kicsit kiakasztó), hogy az első helyen azért nem adták oda az utolsó kiállított darabot, mert "elveszett a töltője". (És így + 2 óra BKV -zás volt, hogy eljussak egy másik üzletbe, ahol még volt 1 db. dobozos belőle.)
A tempomat működését, mint írtam nem ismerem.
Azért tűnt jó ötletnek, mert nem feltétlenül mindig mennék 25 -el és akkor jó lenne, ha mondjuk 20 -nál vagy 15 -nél mondhatnám neki, hogy tartsa. (Persze nem mentem még vele, így nem tudom, hogy mennyire kell figyelni, hogyha lassabban akarok menni. A nagyon régi rolleremen eléggé macerás volt az ilyen helyzet.)Mondjuk most nézem, hogy ezen a fékkaron nincs elektromos érzékelő, hogy meghúztam. Tehát ez nem kapcsolná le a motort, amikor fékezni kezdek. (Van egy régi kb. 10 - 15 éves villany rollerem. Még savas akksival és egyenáramú motorral meg fogasszíj hajtással. Azon, van a fékkaron mikrokapcsoló, és ha meghúzom, akkor hiába húzom közben a gázkart is, egyből kikapcsolja a motort. Viszont ahogyan már céloztam rá a legnagyobb baja már új korában is az volt nálam, hogy nem szabályozható finoman. Ha húzom a gázkart, akkor gyorsít maxon, ha elengedem, akkor meg nem igazán gurul (a kefés motor és a szíjhajtás miatt), így folyamatosan "játszani" kellett vele. No, de az gyerekjáték volt ezekhez a maiakhoz képest. Csak emiatt a fék dolog miatt említettem meg. Azóta már rég kinyiffant, úgyhogy már csak történelem.)
Visszatérve a tempomat és a sebesség tartás kérdésére simán elképzelhető, hogy beüzemelem ezt, majd hamar ráérzek, hogy milyen könnyen szabályozható és már nem is fog majd hiányozni, mert így is könnyű lessz majd tartani pl. a 10 km/h sebességet vele.
Majd kiderül.
(Remélem nem fog esni a hét végén és akkor hamarosan fogom tudni majd tesztelni.) -
DigitXT
félisten
válasz
ha valami kihalt, de jó hosszú bicikliúton megyek
Pontosan... És ott is csak külön kérésre = nyomógombra.
Mert ugyebár: honnan a fenéből tudná, hogy azért veszed
el a gázt, mert szeretnéd, hogy tartsa helyetted, vagy épp
azért, mert elég volt a hajtásból? Nem kell feltétlenül a fék
ahhoz, hogy egy picit lassulj gázelvételre.Ami pl. kanyar
előtt reális elképzelés. A beragadó tempomat viszont pont
megakadályozza ezt, kikényszerít egy ráfékezést vagy épp
gázfröccsöt... Ami akkor kezelhető jól, ha teljesen biztosan
tudod, hogy aktív, magyarán ha gáz nélkül mész egy ideje:
minden más esetben kis késlekedés is balesethez vezethet
Így talán belátható, hogy nem véletlen vették ki belőle.Ui: ez az időzítős bekapcsolás életveszélyes. Sőt amúgy én
még a nyomógomosat is lekötöttem, mert normális gázkar
mellett felesleges, hiszen a kormányt úgysem engeded el...
(És persze azért is, mert volt hogy tévedésből értem hozzá
gépészkedés közben. Aztán jött a meglepetés, hogy húz a
masina, mint a disznó, lejtőn lefelé. Atom para, akkor is, ha
gyorsan tudod kezelni: 2 keréken folyamatos kontroll kell...
Eleve nem csak sebesség szabályozó, hanem egyensúly is.) -
gergo5991
őstag
válasz
tettél bele monorim 500wos motort is? 48v mennyi ah? pont ma fb-n egy cseh tuner 35ah-t pakolt bele asszem
jó tuning alap ez a g30 csak pénz az pénz
[link] egy ilyet kvára adnék vagy 2000w 4000peakbe és 60-72v 30ah legalább
ez iS:
[link]16kw-os csak azt nem irja h peak vagy simábabrutál lehet ez gecc csak az ára is.. 1,6m huf
ezzel csaj az a baj a nagy kerék miatt előredőlve állsz rajta, kva szar a póz rajta hosszú távon reviewek alapján -
st6969
őstag
válasz
Thunderzolee #18696 üzenetére
"Miért kell amúgy 10"-os?
Nem lebeszélni akarlak róla, csak gyerekeknek inkább Essentialt szoktak venni"
2 dolog miatt: az úthibákat talán jobban tolerálja (biztonságosabbnak gondolnám), meg én is használnám olykor, nem baj, ha van benne egy kis tartalék...
-
st6969
őstag
válasz
A Segway-eknél a tömlő nélküli gumik is levegővel felfújt gumik, vagy tömör gumik? Tehát pl. a D sorozatnál defekt lehetséges? Az F sorozatnál látom, hogy "zseléréteges defekttűrő" gumik vannak, abban akkor nincs levegő sem? Vagy hogy van ez?
Köszi -
sniphoe
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18681 üzenetére
"Persze ha garancia mániás vagy akkor nem foglak győzködni, te dolgod, h a pénzed mire költöd.
"
Nem is kell, nem úgy értettem, megrendeltem az ajánlott G30-at a dhgate-ről. Köszi még1x! -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #18681 üzenetére
Dhgate egy gyűjtő oldal, több kereskedő hirdet ott. És néha azért ott is vannak csalók. Jellemzően vissza kapja az ember a pénzét, csak egy kis idő. De maga az oldal jó, csak azért figyelni kell, ha friss, kevés eladással árul valamit egy shop fél áron , akkor azért érdemes lehet gyanakodni. Ennyi kiegészítést gondoltam hozzá
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Köszi a válaszod, közben az F40E-t néztem ki a hozzászólásodtól függetlenül. Azt jól gondolom, hogy a G30 lényegesen jobb lenne? A dhgate rendelésnél ha valami gond lenne vele idővel, akkor itthoni garancia? Van tapasztalatod esetleg?
-
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #18647 üzenetére
Persze. Nemeteknel meg a mercin levo csillag is tuv vizsgas. Sok merci tulaj cserelni szokta a gyarit, hogy nehezebb legyen letorni, de akkor egy gyalogos elutesnel kemenyen ravarjak a tuv engedely hianyat es jopar serulest ennek rovasara irhatnak.
-
Revolit
senior tag
válasz
Thunderzolee #18647 üzenetére
Na ez az igazi "TÜV sagt NEIN"
-
prutyok
csendes tag
válasz
Thunderzolee #18575 üzenetére
Szia,
Köszi az ötletet/ötleteket, de huhh, ezek nekem elég kínai dolgok, amiket írtok.: )
Nő vagyok, nem az esetlen fajta, nincs problémám a férfias dolgokkal sem, sok mindent meg tudok csinálni, de az elektronika abszolút nem az erősségem, így abba nem kezdenék bele, simán eladhatnának 2 tevéért..
Elég közel lakom a keleti határhoz egy kisebb városban, ahol nem hiszem, hogy bárki bővítgetné a meglévő belsőt, nem is hiszem, hogy lenne rá olyan szakember. Rajtam kívül 1 roller van a környéken, így nem hiszem, hogy sok hozzáértő lenne erre, főleg olyan aki ismeri az agyát is (kell-e fw-t sütni stb.).
Az ötlet viszont tetszik, sokkal barátságosabbnak tűnik egy rejtett bővítés, mint egy külön táskás megoldás. Sokat utazni viszont nem szeretnék emiatt (elvinni, majd érte menni), ezért keresem a legegyszerűbb megoldást. Nyíregyházán, vagy Debrecenben, vagy ezen városok vonaláig ismertek esetleg szakembert, köztetek van? Vagy tudtok ajánlani?
Tudom, nézzek rá a fészen.: ) Ott viszont nem tudom ki a megbízható, aki nem "gagyi" dolgokból épít és bármi van felelősséget vállal a munkájáért. -
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #18577 üzenetére
Ezt a rion is tudja es cserebe sokkal szebb, konnyebb.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #18575 üzenetére
Persze összeségében (ha süthető az agya) ez a legjobb. És gyári akku is eladható végülis, külső táska sem lóg rajta, stb
-
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #18573 üzenetére
Ahhoz fw t is kell sütni és pro2 n már nem 100% hogy lehet.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #18506 üzenetére
Nem olcsók ezek.
-
salieri.
őstag
válasz
Thunderzolee #18486 üzenetére
Már le van frissitve
Akkor ezt buktam sajnos
Amatőr kérdés,de ,hogy tudom osszecsukni, nincs valami videó róla? -
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #18457 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #18466 üzenetére
Mondjuk Pesten is van nem egy olyan út, ahol járda sincs. Nagyobb utaknál is van ilyen. Bringa út meg végképp. Meg aztán van olyan rész, ahol mehetnék a járdán, de nem akarom havonta szervizeltetni a járgányt.
Annyira sz@r.
Az esetek nagy részében amúgy bringa úton vagy járdán megyek. Van ahol viszont nem tudom megoldani, hogy ne az úton nyomjam.
Szerk.:
Amikor a Margit-sziget -re ruccantam ki nagyon hasznos volt, hogy tudok a "saját" sávomban menni védve az autóktól a körúton. Csak az volt a baj, hogy többször is ki kellett mennem a rendes útra, mert ott parkolt néhány barom. Általában a szállítók csinálják ezt. A járda meg persze szokás szerint tömve volt.Viszont az autósok jó arcok voltak. Simán jeleztek meg engedtek.
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18457 üzenetére
Ja ertem, tehat nem a rossz uttol es buckaktol , godroktol lesz, mint a bringaknal elofordul, hanem kulso utestol.
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18454 üzenetére
Nyolcas? Ilyen kis kerekben is lehet? Azert ahhoz gondolom mar egy teherauto is at kell hogy menjen rajta
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #18454 üzenetére
Az király, akkor megbízható eladó. Ezeket mondjuk jó tudni itt.
Egyszer én is odavertem az alját az enyémnek, amikor átemeltem a padkán. Pedig vigyázok rá... Szerencsére nem nagyon lett nyoma és nem ütöttem oda nagyon.
-
salieri.
őstag
válasz
Thunderzolee #18450 üzenetére
Erről van szó.szemelyesen nem tudom megnézni, futárral szallittatnam.kaptam róla képeket.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #18450 üzenetére
Erről van szó. Amiket írtam az nem derült ki belőle. De akkor ez itthoni, csak céges vásárlás.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #18447 üzenetére
Én nem azért kérdeztem, vagyis írtam feljebb, mert mániám a garancia. Bár szerintem értéknövelő tényező.
Azért érdekes, mert lehet rosszul tudja és van még rá garancia. Vagy lenne rá, de nincs már meg a papírja. Vagy éppen bontották a gépet és ezért nincs garancia.
Vagy az is lehet, hogy olyan országból származik, ahol 1 évet adnak. Vagy a származási hely miatt korlátozott a maximális sebessége. Pl. 20 km/h -ra.
Tehát ahogy feljebb írtam nem feltétlenül azért érdekes, hogy van -e. Hanem azért, hogy milyen okból nincs rajta. Mert pl. külföldi vásárlás és 1 év volt rá.
Szóval azért felmerül pár kérdés, mielőtt valaki belemegy egy ilyen vásárlásba és azért ajánlott felkészíteni arra, hogy mit érdemes megkérdezni. Pl. milyen körülmények között, milyen súllyal mennyi a hatótáv.
Persze jó áron van, ez kétségtelen.
Szerk.:
Már vagy 2 éve változott a garanciára vonatkozó szabályozás, de még a mai napig sokan nem tudják ezeket. Pedig nem bonyolult.Ezért kezdek mindig ezzel kereskedésnél (bár nem rollernél), és bizony sokan nincsenek képben. Sokszor meg a kereskedő mond hülyeséget.
-
Vicoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #18430 üzenetére
Még nem. Eddig nem volt jó tapasztalatom ott, ahol jártam.
Reggie0: hát kedvem lenne. Most megint költhetek a limera, ahelyett hogy a sajátom használnám. Egy szaros alumínium karika miatt itt rohad el az előszobában... -
Reggie0
félisten
válasz
Thunderzolee #18419 üzenetére
Kello sebesseggel a melyebb pocsolyaba is be lehet menni, ugyis szetcsapja a vizet es nem fogja a tengelyt elerni.
-
Nordik
őstag
válasz
Thunderzolee #18421 üzenetére
Köszönöm, hogy ennyi energiát fektettél ebbe a hozzászólásba…
Igazad van amúgy, kicsit túl gondoltam a dolgot. Nem is igazán tudom szükségem van e rollerre, különben már rég megvettem volna. Lehet majd beruházok egy használtra, aztán más nem kis bukoval ki tudok belőle szállni.
-
Mr.White
senior tag
válasz
Thunderzolee #18419 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Pocsolyákat kerülöm mindenképp, fedett helyen lesz tárolva mindig.
Köszi a választ, PociAti neked is. -
gergo5991
őstag
válasz
Thunderzolee #18421 üzenetére
volt 1 fazon a biciklis topikban, 10 éve próbál biciklit venni, amikor talál egy jót, bele köt abba hogy túl sok a festés a bicajon és emiatt nehezebb és roszabb az aerodinamikai tulajdonsága.. meg hogy most csinálják előttük az utat és az uj aszfaltra másféle bicaj kell stb.. asszem próbálkozott itt is, nemrég a motoros-autós topikban is próbálkozott, de még jogsija sincs, és majd csak 30 év mulva venne bármit is, de már elkezdte felmérni a terepet..
vannak durván klinikai esetek, de az a csoda, hogy ezek még szabadlábon vannak..
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18416 üzenetére
Megy az joval tobbet is
Nekem hatizsakkal mindennel egyutt 90+ kiloval , nehany hosszabb emelkedovel , gyakori fekezes es gyorsitas mellett is boven 12 km korul hazavisz, ugy hogy meg nem is kell tolni! Szerintem kisebb sullyal sik terepen , folyamatos haladassal tudhatja a 20-at is.
-
Mr.White
senior tag
válasz
Thunderzolee #18411 üzenetére
Szia. Köszönöm a részletes írást.
80 kg vagyok, napi 4-5 km távra használnám, sík terepen, 80% bicikli úton. Szóval a körülmények egészen jók.
Úgy tűnik a Xiaomi Mi 3 lite lesz a befutó, de még reménykedek az Akai meggyógyul. 🙂 -
Gyuree91
tag
válasz
Thunderzolee #18388 üzenetére
A "nehezebb" az számít?
Fel a lépcsőn az irodáig cipelem.
Annyira azért nem para, ha nehezebb, mert van fizikai kondícióm azt hiszem, meg liftel is feltudnám vinni..
Igazából a gyorsabb sebesség, meg a kicsivel nagyobb hatótáv vonz. Ezek miatt kérdezem, hogy megérne +70eFt-t "ráfizetni"...
Viszont nézegetem a nagyobb teljesítményű gépeket dhgate, banggood, és társain. Lehet felmennék max 300eFt-ig ha van vmi értékelhető roller. Esetleg erre tipp?
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #18380 üzenetére
Az az "1000w" megint csak egy mesebéli megfoghatatlan szó, ott is az adatok, részletek számítanak, az meg hogy egy boltban/szervizben ki mit ajánl megint csak igen szubjektív mert anyagi okok fűződnek ahhoz h mit mondanak, rosszabb esetben szimplán hülyeséget beszélnek vagy nem is próbálták, csináltak ilyet életükben, sok a kókler sajnos.
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #18370 üzenetére
Szerintem nem az akku a szűk keresztmetszet, hanem a motor.
Rákerestem, hogy az össztömegetek csak 84 kg: meg lehet csinálni,
de kb. 1500W kell hozzá (akkuból)... Rövid távon jól bírja, de hosszú
távon meg lehet főzni a motort/vezérlőt. Ha az emelkedő rövid, oké.
(Ha hosszú, akkor szinte garantált vmi túlmelegedés. Főleg nyáron.)Ui: minden ilyen tanácsot, hogy elég ez meg elég az, úgy kell helyén
kezelni, hogy tudjuk, hogy a pilóta milyen testalkatú: ami csak 65 kg
terhelést "repít", az simán összesz*rhatja magát kétszer annyi alatt...
Vagy ha össze nem is szakad, sokkal hajlamosabb lesz túlmelegedni. -
törölt tag
válasz
Thunderzolee #18365 üzenetére
Ez még lehet kerékpárral is fájt volna... bár ott azért a bukkanókat átviszi... a felninek viszont nem tesz jót...
2. akkor ezért mondták, normális vagy összeakarod törni magad, azért kell neked roller?
3. Ezért kell védőfelszerelés...vagy csak lassabban óvatosabban kellene menni...
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #18372 üzenetére
Végsebesség miatt kellett, kevésnek éreztem az 50-t
Mármint a nagyon mit értesz kényelmesnek? Szélesebb taposót lehet rá venni az még csak nem is vészes összeg, lábtámasz meg van rajta.
Monorimot így utólag én sem ajánlom, hosszútávon valszeg jobban megérte volna egy nagyobb erősebb motor amivel szemezgettem is jó ideig de még így is olcsóbban jöttem ki
2-300ezerrel szerintem (Blade 1200W 90ezer környéke darabja), és annál egy vagyont bele kellene ölni hogy a villákat/vázat/lengés csillapítókat átalakítsd a szélességük miatt, de lehet egyszer bejátszom ha nagyon elkap a gépszíj -
gergo5991
őstag
válasz
Thunderzolee #18374 üzenetére
220 euró.. én is szitkozódtam pár sort mikor mondták.. na mind1 megpróbálom holnap irl beüzemeltetni, az a gyanum mint az én rolleremben is a csatlakozó nincs összedugva amiatt nem megy
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #18368 üzenetére
-
Somatom
veterán
válasz
Az a fránya fizika!
-
Reggie0
félisten
válasz
Nem kell bantani, csak az evoluciot latjuk mukodni kicsiben. Azaz ez termeszetes
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18352 üzenetére
Kosz! Nem azert kerdeztem, a xiaomi 3 lite is jol megy, nem ereztem igazan kulonbseget, igaz emelkedok nem voltak. Viszont ezt nem is lehet osszehajtani es felugrani vele egy tomegkozlekedesre, ugyhogy eleve felejtos lenne nekem. Amugy a Lime az lime marka?
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18331 üzenetére
Igen, en is ebben bizok!
-
xkoti
senior tag
válasz
Thunderzolee #18319 üzenetére
Ön erő az 0 forint és a törlesztő attól függ hogy mennyi ideig szeretnéd fizetni általában ha 10 hónapra veszed akkor a thm azaz a kamat az 0 forint akkor csak valóban annyit fizetsz vissza amennyi az adott dolog
az én esetekben a kamat kb 1 vagy 2 évre fog tudni venni így kényelmesen ki tudom fizetni kb 20% körül lesz a kamat. Vagy talán egy picit több de a legtöbb oldalt van hitel kalkulátor. Viszont csak a témához is terve erős hogy a mi 3 lite lesz a befutó
-
Rivaul
addikt
válasz
Thunderzolee #18319 üzenetére
Van 0-ás részlet is. Kihozod és annyit fizetsz amennyi az ára. Ez a ritkább de ha keres az ember, lehet találni. Anno több műszaki cikket vettem így. A gyakoribb hogy valamennyivel emelkedik az ára. Teszem azt 200e a teljes. Részletre meg 230-ba állsz meg. Viszont nem nagyon kell kezdőt befizetni sehol. Vagy is anno nem kellett.
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #18311 üzenetére
Ez a mondat úgy érzem kiegészítésre szorul:
"Sencor: annyira nincs elterjedve, mint a Xiaomik"
A többesszám használata félrevezető.
Melyik roller van elterjedve, ha nem a Xiaomik?
10-ből kb. 6 szembejövő roller Xiaomi.
Az újabb szériához is lesz alkatrész, a szokottnál lassabban töltődnek fel az alkatrész készletek. De lesz, illetve találnak rá megoldást. Tömegcuccal megéri a szervizeknek foglalkozni, még ha átalakítással is jár. -
xkoti
senior tag
válasz
Thunderzolee #18313 üzenetére
Hát az a 16kg súllyal ha jól emlékszem azért már egy picit nehéz de csak 2 emeletre kellene cipelni viszont nála pedig pont ez volt számomra a negativ. Egyébként jogos hogy felhivtad rá a figyelmem szét használva abszolút nem lesz értelem szerűen mint eddig minden cuccomra vigyazzok csak mivel ez nekem meg egy új világ és ráadasul részletre veszem ezért megy nálam ennyire a kattogas rajta
-
xkoti
senior tag
válasz
Thunderzolee #18311 üzenetére
Nah igen ezt nem tudtam
Ezért is kértem segítséget az F30 az tetszetős de már nekem nem pénztárca kímélő. -
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #18287 üzenetére
a rollerek 50% alatt már nem úgy mennek
Ez nem rollerspecifikus dolog... minden DC motor üresjárati fordulatszáma
egyenesen arányos a feszültséggel... Nem csak 50% alatt, hanem mindig:
amiért nem egy folyamatos(!) végsebesség csökkenést látsz a merüléssel
egyidejűleg, az az, hogy a szoftveres 25 km/h korlát ezt elfedi. Ezért lehet
a Xiaomikat felhúzni végsebességre szoftverrel. Nem azért, mert a szoftver
valami csoda folytán újratekercseli a motort (vagy megnöveli az akkufeszt).Magyarán, aki "unlockolt" rollerrel megy, és hardveres végsebességen hajt
folyamatosan, az végig látja, hogy az akku merülésével együtt lassul.
(Adott konfiggal végigteszteltem, nagyjából 1V merülés 1 km/h bukta volt.)30% alatt meg pl visszaveszi a sebességet elég rendesen
Ha ez hirtelen történik, annak is lehet szoftveres oka. Ha menne ugyanúgy,
ahogy a fizika engedi, esetleg kipurcanna 1 km-en belül: BMS tilt, szevasz.
Ennél talán egy fokkal jobb, mikor vonszolja magát még 2-3 km-t lépésben.Nyilván a legkellemetlenebb, amikor még látsz valamennyi töltést, erre egy
kövér gázra hirtelen megindulás helyett a roller egyszerűen kikapcsol, mert
az akku feladta a feszültségesés miatt... Erről pl. G-Booster tulajok tudnak
mesélni: ott nem oldották meg ilyenre is figyelve a dinamikus áramkorlátot,
cserébe persze egyéb korlát sincs benne (szóval nem is 25 km/h-val hasít).Az Essential egy gyerekjáték. Pont annyira lehet ajánlani közlekedésre.
A kedvenc képem, amikor ott a vázban a hely, és félig se tölti ki az akku...
A 20 km/h meg vicc, ha neadjisten közúton is kénytelen vagy használni.
Mondjuk oda 25 is vicc. De legalább kisebbet repülsz róla, ha kátyút fogsz.Ui: amúgy teljesen egyetértünk, hogy nem szerencsés a napi közlekedési
távolságot éppen lefedő akkut használni, mivel ha csutkára meríted mindig,
sokkal hamarabb tönkremegy az akku. Lásd még DoD: akkuból sose elég. -
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #18265 üzenetére
"a 36V-os rollerek"
Pedig az emelkedőn való felmenetel nem csak akkufesz függvénye.
Leginkább egy konkrét teljesítmény kell. Amit az akku mellett ugye
a vezérlő áramkorlátja határoz meg, pont ezért nőtt meg akkor is a
végsebesség az adott emelkedőn, mert az áramot növelte: 5 vs. 10,
nagyon nem mindegy, 5 km/h-nál már egyensúlyozni sem könnyű...
(Ha a vezérlő fázisáram korlátja limitál, ugyanúgy menne 48V-tal is:
úgy tudom, hogy Xiaomin külön programozható, szóval sanszos.)
-
Chereiose
addikt
válasz
Thunderzolee #18264 üzenetére
Köszi, akkor ez alapján fújom majd fel
-
válasz
Thunderzolee #18264 üzenetére
A leírásban 50-60 PSI szerepel. Én 60-ra szoktam nyomni.
-
Rivaul
addikt
válasz
Thunderzolee #18261 üzenetére
Köszönöm. Közben foggalmam sincs hogy, de egyet elfogadott. Most 30 a max. Eddig 5-6-al hozott fel a dombon nálunk, most 10-11-el. Így már megfelelő lesz arra amire kell. Feleségem barátnőjének rollere. Ő még könnyebb is mint én egy tizessel. Így nagyon szenvedett vele.
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee #18241 üzenetére
Igen, ez a riport a "lángelmével" az ellenzéki miniszterelnök jelölti verseny idején volt.
Elektromos eszköz tisztítására miért ne használjunk folyó vizet, ezt a példát szoktam felhozni.
Azért tudta volna még fokozni a hülyeséget nagy nyomású mosóval. -
xkoti
senior tag
válasz
Thunderzolee #18196 üzenetére
Köszönöm szépen a választ azért így már kicsit tényleg jobban átlátom
-
pescara
aktív tag
válasz
Thunderzolee #18196 üzenetére
Mi 3 Lite-tet vettem kb 3 hete, szerencsere meg nem volt ra szuksegem, de azt mondtak tobb helyen is ahol kerdeztem, hogy vigyazzak nagyon, mert egyelore Europaban nincsenek hozza alkatraszek es sok nem kompatibilis az elozo modellekevel. Kerekcsere pl. nem gond, de ha mar a hatso lampa eltorik, akkor azzal egyelore nem tudnak mit kezdeni. Nyarig allitolag nem is szamitanak valtozasra...
-
pazola
tag
válasz
Thunderzolee #18100 üzenetére
Hát irjál róla te ismertetőt.
Lehet, hogy az lesz
csak most, mivel hatodjára vettük meg - ebből egy jutott el oda, hogy tényleg, mit mondjak, nem volt zökkenőmentes az Acer-oldal és a Cofidis együttműködése velünk, de ezt most nem írom le, gondolom a többi 5 rendelést majd szépen törlik, mintha meg sem történt volna, szóval most már nem annyira egyszerű használni, mint ahogy ezt terveztük 1-2 hónapja.
De lehet majd tavasszal írok róla
Addig mondjuk nem ártana egy normális bukósisakot beszerezni, meg arcvédőt, de ahogy olvasok itt, azért ez szinte egyáltalán nem jellemző. Pedig szerintem meg kell, bár nem nekem lesz, és biciklihez én sem használok ilyesmit (főleg full bukót).
-
válasz
Thunderzolee #18101 üzenetére
Pedig sajnos csak a teraszon van neki hely, bár az be van üvegezve. Télen mikor hideg van akkor olyan 12-15 fok szokott ott lenni. Nem fűtjük. Vagy még talán az alvós szobába fel tudom rakni a szekrény tetejére ott olyan 19-22 fok van.
-
pazola
tag
válasz
Thunderzolee #18091 üzenetére
Kedves vagy, de ezen már túl vagyunk
jelentős mértékben a te írásaid miatt rendeltük meg végül ezt (a másik jelentős rész meg a 3 évre 9,9%-os THM volt
).
Azért kérdeztem, mert azóta sokan vehettek, de itt sincs róla semmi, és hát furcsa, ha valaki utána akar nézni, esetleg tapasztalatot írni, akkor azért olyan túl sok hely nincs...
-
buherton
őstag
válasz
Thunderzolee #18090 üzenetére
Mármint tényleg ne? Vagy csak a szarkazmus szólt? Írásban nem jön át. A gyári FW van rajta.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #18074 üzenetére
EU-s 1S-em van, másfél éve tökéletes arra amire használom. Használtan találtam egy kínai 1S-t, amit öcsémnek fogunk megvenni mindenképpen, csak érdeklődöm, hogy a megnézésnél hogyan lehet leellenőrizni az adatait, mert a tulaj nem használja az appot hozzá, viszont le van csatolva az első tulajéról.
A link a kérdésedre volt válasz, nem pedig azt fogom megvenni, nyilván egy használt 1S már nem ér ennyit.
Nem tudom miért nem ajánlod egyébként, magamnak nem is tudnék elképzelni jobbat. 10 másodperc alatt bevágom az autó csomagtartójába, és ha nem az autóval megyek valahova, akkor 10 másodperc alatt kinyitom, egy gombnyomás és megyek azzal. 31km/h a vége D-ben, még sok is általában. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Thunderzolee #18070 üzenetére
[link]
Ezt találtam. Köszi a leírást, akkor szoftveresen ugyanaz lehet, vagy azért az is különbözhet valamiben? EU régiós Mi Home-ra csatlakozik vajon, vagy át kell állítani? -
jUUh
addikt
válasz
Thunderzolee #18014 üzenetére
Köszi szépen, nézegetem amiket írtatok! Megmondom őszintén, egy 1S /m365 is "csábít" mert kétlem, hogy engem ne szolgálna ki, de még meglátom mi lesz a vége.
-
gergo5991
őstag
válasz
Thunderzolee #17970 üzenetére
elkap az ideg ha látom hogy kiteszi a lábát kanyarban.. a súly még jobban befele fog dőlni még jobban azt éri el hogy bedőljön, de pont az ettól való félelemtől teszi ki a lábát..súlyát úgyse tartja meg, egyből összerogy majd a lába ha rádőlne aztán majd mehet ilyen olyan szalagot meg meniszkuszt operáltatni..
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #17970 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #17968 üzenetére
Külföldi FB csoportban volt az egyik post. Kevin Luigi.
VESC -et írta csak, meg az Xtech -ről volt szó, de utóbbi látszik a képen is.Csak a VESC volt 600 ausztrál dollár, szóval nem 2 forintos tuning.
Szerk.:
Jah és rakott fel két videót is. Van hangja a gépnek. -
Peaceliker
addikt
válasz
Thunderzolee #17944 üzenetére
Annyit mondtak testben, hogy kormányszög fura és hogy nem volt kényelmes a komának. Persze lehet neked meg pont az lesz, fene tudja
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #17946 üzenetére
Oda van írva, hogy 675Wh, a 15s pont 54V (15x3.6V névleges):
675 Wh / 54V = 12.5 Ah Teljesen reális 2500-as kínai cellákból.
5p, tehát 5 ilyen cella van párhuzamosan: 5 x 2.5 Ah = 12.5 Ah
Természetesen ami nem reális, az a 95 km hatótávolság.Szerk: bocs, megtaláltam, hogy 15 km/h mellett tudja, állítólag:
senki nem megy 15 km/h-val, több mint 6 órán keresztül.A fele ennek átlagos használattal is elérhető, ami nekem hihető.
Hiszen 400W körül már "tempót" lehet menni. Azt meg 1.5 órán
keresztül tudnia kell az akkunak, szóval ilyen 45-50 km kijöhet...
Pont ezért kell a Wh-t nézni, mert hiába 12Ah a Pro 2 is, ha csak
10s, tehát 36V: 432Wh. (Egy 15s pakkba 1.5x annyi energia fér.) -
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #17946 üzenetére
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Thunderzolee #17944 üzenetére
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Thunderzolee #17930 üzenetére
tényleg tök jó lenne, de rohadt nehéz...
nem vagyok gyenge, de nekem pont elég a 15kilós F40et vonaton, lépcsőn vinni. örülök, h nem a 20kilós G30at vettem, és pláne nem kéne 24-25kg.
sztem 30km/h nél még a 10es levegős kerékkel annyira nem kell a rugózás..
-
DigitXT
félisten
válasz
Thunderzolee #17927 üzenetére
A Kugoo S1 kormány rettentően igényes rajta. Igazi presztízs minőség.
-
törölt tag
válasz
Thunderzolee #17900 üzenetére
Nem a tipusra vagyok kiváncsi. Érdekelne belőle valami. Ba van kontaktod írj privátban.
-
Casseius
tag
válasz
Thunderzolee #17901 üzenetére
Valamelyik nap láttam mi 3-at pár száz km-el 135ért, meg is lepődtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest