Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
prutyok
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Szia,
Köszi az ötletet/ötleteket, de huhh, ezek nekem elég kínai dolgok, amiket írtok.: )
Nő vagyok, nem az esetlen fajta, nincs problémám a férfias dolgokkal sem, sok mindent meg tudok csinálni, de az elektronika abszolút nem az erősségem, így abba nem kezdenék bele, simán eladhatnának 2 tevéért..
Elég közel lakom a keleti határhoz egy kisebb városban, ahol nem hiszem, hogy bárki bővítgetné a meglévő belsőt, nem is hiszem, hogy lenne rá olyan szakember. Rajtam kívül 1 roller van a környéken, így nem hiszem, hogy sok hozzáértő lenne erre, főleg olyan aki ismeri az agyát is (kell-e fw-t sütni stb.).
Az ötlet viszont tetszik, sokkal barátságosabbnak tűnik egy rejtett bővítés, mint egy külön táskás megoldás. Sokat utazni viszont nem szeretnék emiatt (elvinni, majd érte menni), ezért keresem a legegyszerűbb megoldást. Nyíregyházán, vagy Debrecenben, vagy ezen városok vonaláig ismertek esetleg szakembert, köztetek van? Vagy tudtok ajánlani?
Tudom, nézzek rá a fészen.: ) Ott viszont nem tudom ki a megbízható, aki nem "gagyi" dolgokból épít és bármi van felelősséget vállal a munkájáért.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest