Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• prutyok

csendes tag

válasz Thunderzolee #18575 üzenetére

Szia,

Köszi az ötletet/ötleteket, de huhh, ezek nekem elég kínai dolgok, amiket írtok.: )

Nő vagyok, nem az esetlen fajta, nincs problémám a férfias dolgokkal sem, sok mindent meg tudok csinálni, de az elektronika abszolút nem az erősségem, így abba nem kezdenék bele, simán eladhatnának 2 tevéért..

Elég közel lakom a keleti határhoz egy kisebb városban, ahol nem hiszem, hogy bárki bővítgetné a meglévő belsőt, nem is hiszem, hogy lenne rá olyan szakember. Rajtam kívül 1 roller van a környéken, így nem hiszem, hogy sok hozzáértő lenne erre, főleg olyan aki ismeri az agyát is (kell-e fw-t sütni stb.).

Az ötlet viszont tetszik, sokkal barátságosabbnak tűnik egy rejtett bővítés, mint egy külön táskás megoldás. Sokat utazni viszont nem szeretnék emiatt (elvinni, majd érte menni), ezért keresem a legegyszerűbb megoldást. Nyíregyházán, vagy Debrecenben, vagy ezen városok vonaláig ismertek esetleg szakembert, köztetek van? Vagy tudtok ajánlani?
    Tudom, nézzek rá a fészen.: ) Ott viszont nem tudom ki a megbízható, aki nem "gagyi" dolgokból épít és bármi van felelősséget vállal a munkájáért.

Új hozzászólás Aktív témák