- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PociAti
őstag
válasz
Gyuree91 #18398 üzenetére
Szerintem senki nem mondta azt, hogy maradj a Pro 2 mellett.
Ilyen kevés információ mellett nehéz nekünk határozottabb tanácsot adni, ezért mindenki lát érvet a csere és a megtartás mellett is.A Xiaomi Pro 2 komolyabb kellemetlenségek nélkül hordozható, a Ninebot G30 számos szituációban már pont átesik ezen a határon. A hordozás nem csak fizikai erő kérdése, csomagtartó méret, bejárati ajtó szélessége és tömegközlekedési eszközökön a hely szűke a kritikus pont. Azért, mert a környezetünk nem ekkora "kézipoggyászra" lett méretezve.
Amúgy a többiek még nem említették a Ninebot G30 esetén a nagyobb gumiból és tengelytávból adódó extra kényelmet. Még ha a Pro 2 teljesítménye és hatótávja elegendő lenne, fizikai paramétereiből adódóan nem tud annyira kényelmes lenni. És 10-20 perc rollerezés felett már ez is számíthat. Próbáld ki (szólíts le egy G30 tulajt az utcán, és menj át pár úthibán. Sokkal lazábban veszi, ezáltal a Nineboton a kényelmes/biztonságos tempó pár km/h-val magasabb). Ha neked ez megér 70k-t, akkor vágja bele!
-
z67
őstag
válasz
Gyuree91 #18398 üzenetére
Ha engem kérdezel én nem cserélném, kényelmi okok miatt. Ha súlyosabb darabra váltanék, akkor lengéscsillapítos rollert vennék, Inmotion L9, vagy ilyesmi. Az is volt 600 euro körül a közelmúltban, nagyon sokat filóztam, de ugyanarra a következtetésre jutottam, mint a G30-nál. Az enyém mondjuk tudja a 30-at, illetve az egyik csak.
-
válasz
Gyuree91 #18386 üzenetére
A "nehezebb" az számít?
Ha nincs jelentősége a súlynak, mert nem emelgeted, akkor ez nem "kontra". Nyilván nehezebb, mert nagyobb.
A "hosszabb" ugyanígy. Ha emiatt nem fér be valahova, akkor nyilván ez negatívum számodra, de ha nincs jelentösége a méretének, akkor nem negatívum, inkább pozitív tulajdonsága, h kényelmesebb elférni rajta.Számomra fedülés volt a Xiaomi után a G30P.
De sztem inkább próbáld ki, mielőtt beruházol rá, mert lehet mégsem fog tetszeni. Van akinek a kompaktabb Xiaomik jobban bejönnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 7
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged