Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazola
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát irjál róla te ismertetőt.

Lehet, hogy az lesz
csak most, mivel hatodjára vettük meg - ebből egy jutott el oda, hogy tényleg, mit mondjak, nem volt zökkenőmentes az Acer-oldal és a Cofidis együttműködése velünk, de ezt most nem írom le, gondolom a többi 5 rendelést majd szépen törlik, mintha meg sem történt volna, szóval most már nem annyira egyszerű használni, mint ahogy ezt terveztük 1-2 hónapja.De lehet majd tavasszal írok róla

Addig mondjuk nem ártana egy normális bukósisakot beszerezni, meg arcvédőt, de ahogy olvasok itt, azért ez szinte egyáltalán nem jellemző. Pedig szerintem meg kell, bár nem nekem lesz, és biciklihez én sem használok ilyesmit (főleg full bukót).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

csak most, mivel hatodjára vettük meg - ebből egy jutott el oda, hogy tényleg, mit mondjak, nem volt zökkenőmentes az Acer-oldal és a Cofidis együttműködése velünk, de ezt most nem írom le, gondolom a többi 5 rendelést majd szépen törlik, mintha meg sem történt volna, szóval most már nem annyira egyszerű használni, mint ahogy ezt terveztük 1-2 hónapja.