- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Rivaul #16246 üzenetére
Télen is akarjátok használni majd?
Nem tesz jót az akkupacknak ha hidegben van.
Milyen suli ez?
Kicsi, szűkös? Azért nem engedik bevinni?
Hányan járnak rollerrel? Esetleg elektromos biciklivel?
Nincs valami előtér a bejáratnál, valami aula, ahol le lehet támasztani?
Fogadóórán fel kellene vetni.
Pláne ha csak 1-2 rollernek kellene hely.Pontosan arra kellene hivatkozni, h télen is használnák a gyerekek, de a hidegben nem szabad tartósan kint hagyni, ezért egy ha nem is konkrétan fűtött, de mindenesetre legalább 10-15 fokos helység ha lenne erre a célra.
Vagy kamera esetleg pl mindenképp kellene.
A biciklitárolónál van amúgy? -
gergo5991
őstag
válasz
Rivaul #16246 üzenetére
magyarország nem az az ország ahol ez kivitelezhető lenne. Majd jön egy irigy gyerkőc és hiába le van zárva nem viszi el, majd megrugdossa, széttaposa, ráönt valamit és annyi volt
Volt egy videó, de nem találom ahol kb a suli fele rollerral ment suliba (valahol északon norvég,svéd,finn, vagy dán volt) és csak úgy otthagyták az iskola előtt és a kutya nem bántotta..
-
wanted5
őstag
válasz
Rivaul #16251 üzenetére
[link]
Felesleges szerintem vagyonokat áldozni másra, aki el akarja vinni az el fogja akármivel is van odazárva.
Aki ezt cáfolja nézzen meg néhány videót LockPickingLawyer-től; megfelelő eszközökkel gyakorlatilag pillanatok alatt kinyílik bármi. Ahogy anno itt írta valaki, ha valahol ellopnak valamit, akkor ott nem a zárral van a baj, hanem a hellyel. Vagyis olyan helyen nem kell otthagyni, ami már látszólag se biztonságos. -
Somatom
veterán
válasz
Rivaul #16251 üzenetére
Én az ujjlenyomatos u-lakatra szavazok. Annak talán nem hagyja el a kulcsát. Itthon a Xiaomit lehet kapni, de elég drága. Kinti Lidl -ben vettem egy Crivit lakatot. Láttam e-bayen is.
-
-
synar
őstag
válasz
Rivaul #10958 üzenetére
50 kg-hoz elég a Xiaomi Essential és 100k körül megkapod. Pl. itt nézz szét.
Ha nagyon meredek dombok, akkor lehet a Pro2 kell, de az már nem jön ki újonan 120K-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest