- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
prutyok #18584 üzenetére
Ilyet még nem láttam, mármint így készen, de végülis jó ötlet.
~80ezer
Hát, egy rollerszervizben is hasonló árakkal dolgoznak.Mondjuk jót rötyögnék, ha megrendelnéd, azt írnád két-három hét múlva, h na, megjött, szétszedted a rollered, de neked valami más a belseje, nem ott vannak a csatlakozók, úristen, mit csináljak!
(Ez de gonosz volt Thunderzolee.) -
Peaceliker
addikt
válasz
prutyok #18581 üzenetére
Mondjuk én használt árban gondolkodtam
48v 18h amit egy mantis tud pl, az 860wh, ami 36v os léptékben 24ah. Van is fent egy német verzio 300e ért. Az asszem le is van korlátozva 25kmh ra, szerintem azért nem veszik meg. De használt garis talán amit láttam 400ba. De igen, akkor is valszeg drágább, mint ennél az akku bővítés.
Vsett 8 nem sok km el 280 ért van marketplace-en. Az mondjuk csak 15,6ah (21ah nak felel meg 36v on)
Én így gondolkodtam -
Peaceliker
addikt
válasz
prutyok #18579 üzenetére
Amúgy kérdés, hogy nem egyszerűbb cserélni a gépet vmi 5-800W-os eleve 48v os gépre? Persze azok nagyobbak nehezebbek, arról (azt hiszem) nem volt szó, hogy a kompaktság mennyire fontos.
Gondolok itt egy mantis 10-re plusra vagy zero 9 vagy vsett 8-at láttam tán jó árban.
Árban talán nem lesz több, mint a mostani gépet piaci ára+akku bővítés, de több szempontból jobb gép lehet a végeredmény. Azokon is van eco mód, akkor 25el mennek max és akkor elég jó hatótáv jön ki belőlük -
-
Casseius
tag
válasz
prutyok #18555 üzenetére
Hát 75ből itthon már neccesen hozol ki külső aksit táskával, rögzítővel, RITA adapterrel és töltővel, megfelelő minőségben, rita adapter önmagában 25e, táska 10e, rögzítő konzol 10e, töltő 10e.
Denis nemzetközi szinten kb a legelismertebb aksi készitő Xiaomi rollerekhez.*Peacelikernek ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest