Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz
Thunderzolee #18264 üzenetére
Köszi, akkor ez alapján fújom majd fel
-
Chereiose
addikt
Azt megtudja mondani nekem valaki, hogy kb 80kg-os felhasználóig hány bárra érdemes fújni a xiaomi mi essential roller kerekeit?
-
Chereiose
addikt
válasz
Thunderzolee #17258 üzenetére
Akkor lehet a legolcsóbb helyet választom.
Nem tudom ez-e a legjobb vétel, a xiaomiban bízom. Barátnőmnek lesz, 50 pár kiló lehet, hatótávból sem kell óriási, mert csak itt helyben használná, igaz itt pont van egy emelkedő, illetve lehet elviszi majd magával Pest belvárosába. Szerintem neki pont elég lenne ez a 20 km/h sebesség is, meg a hatótáv is. És gondolom súlyra is ez a legkevesebb ami cipelésnél előny.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok,
szeretnék vásárolni ajándékba egy Xiaomi Mi Electric Scooter Essentialt. Az lenne a kérdésem, hogy árukereső alapján is változó árak vannak, van 125k-ért is és a hivatalos xiaomi boltban meg 140. Gondolom ahogy telefonoknál, úgy a rollernél sem érdemes valami sufni boltban megvenni, vagy itt nem számít annyira? Mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged