- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.White
senior tag
válasz
Thunderzolee #18419 üzenetére
Akkor megnyugodtam. Pocsolyákat kerülöm mindenképp, fedett helyen lesz tárolva mindig.
Köszi a választ, PociAti neked is. -
Mr.White
senior tag
Egyébként a MI 3 lite ip54 tanúsítványos?
-
Mr.White
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, úgy döntöttem Xiaomi MI 3 light lesz, az AKAI akksi cserés sajnos ami 50k lenne és még első kereket is cserélni kéne idővel.
Kérdésem az lenne, hogy a mi-home.hu mennyire megbízható oldal? -
Mr.White
senior tag
válasz
Thunderzolee #18411 üzenetére
Szia. Köszönöm a részletes írást.
80 kg vagyok, napi 4-5 km távra használnám, sík terepen, 80% bicikli úton. Szóval a körülmények egészen jók.
Úgy tűnik a Xiaomi Mi 3 lite lesz a befutó, de még reménykedek az Akai meggyógyul. 🙂 -
Mr.White
senior tag
Hello. Kaptam egy Akai f10es rollert, hogy munkából haza tudjak járni, mivel akkor már nincs buszom. A roller 1 évig állt a pincében, ami nem volt jó előjel, rá dugtam a rollert a töltőre, de nem töltötte, az adapter csatlakozóját is lecseréltem mert volt benne egy törés, az új csatival 42v-ot mutatott a multiméter és így se tölt, csak zölden világít a led az adapteren. Szerintetek aksi adhatta meg magát? Holnap szét kapom megnézem multiméterrel az aksit.
Lényeg a lényeg. Úgy néz ki ez a roller kuka. Alkatrészt is nehéz hozzá találni, és drága is bele.Milyen rollert tudnátok ajánlani 150000 forint-ig bezárólag? A lényeg hogy ha valami baja van, legyen bele alkatrész, illetve buszon való szállításhoz legyen kényelmes.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged