Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Minden nap van plusz kupon, kb 30-35 eurot lehet lehozni még az árból. Én 620 ért rendeltem a G2 őt.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
pescara
üzenetére
Mivel még hideg van, és a héten jött meg, így nem tudok erre válaszolni, pár hétig még csak ritkán lesz használva, egyik ismerős már több mint fél éve használja, múltkor beszéltem vele nem mondta, hogy bármi előjött volna. Persze a 35 km/h tudja.
Viszont ezt én is akartam kérdeni, be szabad frissítenem? Vagy inkább hagyjam.
De ezért is vártam több mint fél évet a megjelenés óta, hogy esetleg ne az első szériából vegyek, hátha a gyár javít a dolgokon addig. -
Dareiosss
senior tag
Megjött a héten a Segway G2, F40E váltott, de annyira jó gép, hogy a G30Max is eladósorba kerül és jön a másik G2 is. DHgates a G2 és a G30 is.
-
Dareiosss
senior tag
Sziasztok. Ha dhgates G30 am van, szabad frissítenem a firmwaret az alkalmazással?
Nem szeretném, hogy visszaálljon 25kmh ra. -
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
220 ezer ft ért tudnám újonnan boltból, itt nyugaton MM ből.
Én ezeket a kinai webshopokat nem ismerem, nem tudom mennyire megbízhatóak.
De ha privátban elmagyarázod, szívesen veszem. Kell utána pl vámot fizetni? -
Dareiosss
senior tag
Tudja valaki, hogy az új Ninebot sorozat kb milyen áron fog kijönni és mikortól lesz kapható? F2 Pro vagy F2 Plusra gondolok. Most akarnék rollert venni, végül a G30Le mellett döntöttem mert egész jó áron meg tudnám venni. De a hatótáv miatt lehet megvárnám az F2 sorozatot, ha 2-3 hónapon belül piacra kerül és nem lesz sokkal drágább.
-
Dareiosss
senior tag
A D38 és a F40 között vacilálok, megér árban ekkora különbséget a tömlő nélküli gumi?
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Értem Köszönöm

-
Dareiosss
senior tag
Egy Segway F25 ös mennyire elég egy 55 kg os 170 centis nőnek? Páromnak néznénk rollert. Nekem F40E m van. Kirándulásokra használnánk föleg, ahol emelkedő is van néha.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm

Akkor ahogy átnéztem a G30Le és a G30 között a kisebb hatótáv a különbség? Nekem a G30le is lehet megfelelne. Páromnak meg esetleg egy Mi 3 lite nyaralásokra?
Áhh senki nem használ errefelé rollert mindenki kocsival jár.
-
Dareiosss
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm a válaszod.
85-90 kg vagyok 184 cm.
Felső-Ausztriában használnám, itt élek, az utak itt tökéletesek, de bicikli út azért csak hellyel közzel van, inkább utca, főúton lesz használva. Van egy 2. munkahelyem itt a faluban, 1 kmre így le akarnám erre a távra az autót váltani. 10% alatti sztem ami a falunkban van emelkedő.
+Májustól szeptemberig a fő munkahelyemre is ezzel mennék 5 km re van, közúton.
+Nyaraláson, tengerpart stb
Költségvetés 2-350 ezer ft, a minőség fontos számomra.
De nem tudom melyikre van szükségem. -
Dareiosss
senior tag
Sziasztok!
E-Rollert szeretnék vásárolni, felhasználás: munkába járni vele ide a közelbe (1km), kicsit domboldalas felmenetel. Plusz nyaralásra elvinni.
Melyik típus ami ár érték arányban a legjobban megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest