Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
Thunderzolee #18319 üzenetére
Van 0-ás részlet is. Kihozod és annyit fizetsz amennyi az ára. Ez a ritkább de ha keres az ember, lehet találni. Anno több műszaki cikket vettem így. A gyakoribb hogy valamennyivel emelkedik az ára. Teszem azt 200e a teljes. Részletre meg 230-ba állsz meg. Viszont nem nagyon kell kezdőt befizetni sehol. Vagy is anno nem kellett.
-
Rivaul
addikt
válasz
Thunderzolee #18261 üzenetére
Köszönöm. Közben foggalmam sincs hogy, de egyet elfogadott. Most 30 a max. Eddig 5-6-al hozott fel a dombon nálunk, most 10-11-el. Így már megfelelő lesz arra amire kell. Feleségem barátnőjének rollere. Ő még könnyebb is mint én egy tizessel. Így nagyon szenvedett vele.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
Egy kedves ismerősöm hozott egy Xiaomi rollert. Mert hogy én robogókat szerelek, akkor meg tudom neki csinálni ezt isA lényeg hogy elég gatya szerencsétlen. A kormánya mint a málna keverő... Valaki megtákolta egy kis csavarral, de semmit nem ér értelemszerűen. Mutatnátok egy ide megfelelő csavart?
-
Rivaul
addikt
válasz
Thunderzolee #16277 üzenetére
Nem akarja télen használni. Igazából nem is kifejezetten akarja. Csak apósék gondolták hogy amikor olyan az idő, akkor azt a 3km dimbes dombos kutyagolást megkönnyítsék neki. Pedig szeret sétálni. De ha már megkapta, akkor használhatja is. A suliba nem sokan járnak ilyennel, mivel kisváros így nincsenek nagyon távok. Rendészeti középiskola. Majd megkérdezzük az osztályfőnököt azért.
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
16 éves lányom kapott egy MI 3 rollert. Suliba járni használná itt vidéken. Ti hogy zárjátok le a lopások elkerülése végett? Nyugodt békés kisváros, de azért az ördög sosem alszik. A suliba nem viheti be, de van egy fedett kerékpár tároló ahova le lehetne zárni. Csak mivel? Láttam ilyen tárcsafék zárakat, viszont valami cérna vastagságú "kábelen" lógott. Nem győzött meg. Igazán rakhattak volna rá egy kis kiállást lakatnak.
-
Rivaul
addikt
Köszönöm a további tippeket. Titkon azért spekulálok arra hogy néha meglovasítsam a gyerektől
Nem messz járok dolgozni, robogóval. Ha valami miatt megmakacsolja magát, akkor biztosan kölcsönvenném
-
Rivaul
addikt
Köszönöm szépen a válaszokat! A Kugoo ára és teljesítménye tetszik. Azonban a videók alapján a Xiaomi kicsit jobban összerakott ahogy látom. Megvárom a black fryday idejét, aztán kiderül hogy valamelyik lessz-e jobb áron. Még egyszer köszönöm
-
Rivaul
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok otthon a témában és 3 műszak meg 4 gyerek mellett, igazán az "olvaskodás" sem lesz a barátom. Így a ti jártasságotokkal kerülném meg az életetKarácsonyra szeretnénk venni egy kis rollert az egyik lányunknak. Suliba rohangálni lenne neki, vidéken. Dimbes dombos utcák, napi 2x2km. 50 kiló hátizsákkal, 16 éves. A keret 100 max 120k. Van ilyesmire valami ajánlott jószág? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest