- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drag77
senior tag
válasz
Petyamester #7272 üzenetére
Én kb. ugyan ennyi vagyok és Pesten kb. ennyi a max ható távom. Mindenkép tölteném a helyedben melóban is.
-
Drag77
senior tag
Sziasztok,
M365 pro 2 jelzi, hogy fw update van, elindítom az updater, és a Bluetooth modul update-nél áll 0% on bármeddig. Van valami trükk?
Köszönöm -
Drag77
senior tag
Ilyen gumi hova kelhet? link :-)
-
Drag77
senior tag
válasz
TheProb #6832 üzenetére
A 20 km az anémet verzióban van, méga fékben is különbözik + úgytűnik nekem ott kapnak rendszámot?:
http://www.elproducente.com/travel/new-2020-mi-electric-scooter-models-xiaomi-scooter-pro-2-vs-xiaomi-scooter-pro-vs-xiaomi-m365-comparison-review-manual/The German version of Pro 2, as well as Xiaomi Scooter 1S, have three main differences: speed is limited to 20 km/h, 2 brake handles and the rear fender holds a number plate (legal requirements).
-
Drag77
senior tag
válasz
BomiBoogie #6249 üzenetére
Igen, arra jo lehet, hogy beszalad az ember a boltba 10percre nem. toljak el, de. órákra nem hagynam kint.
-
Drag77
senior tag
Ez érne valamit? : link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest