- Külföldi SIM-ek itthon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fishor
senior tag
válasz
BerserkGuts #6697 üzenetére
Taps.
-
Fishor
senior tag
Na itt is.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok ajánlani olyan hordozó táskát, amibe belefér az m365pro?
Illetve bem tudtok olyan pumpa toldót, vagy valami megoldást, amiből nem jön ki a levegő amíg letekerem? Pumpám van jó ezért nem szívesen vennék 15 ért xiaomi pumpát.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az electric scooter pro (m365 pro) milyen hordozó táskába fér bele? A sima m365 ösbe belefér vagy az kicsi a +5cm miatt?
Üdv
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
2 napos M365 pronak kicsit ropog (kattog) a kormánya. Érzetre stabil, de ropog. Nem tudjátok mitől lehet, illetve van-e rá valami megoldás?
Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Eddig 2 kölcsönzőben voltam, egyikben M365 másikban electric pro2 volt. Nem voltak régi kölcsönzők mindkettő 1-2 hónapja nyitott. Kérdeztem őket a defektről, egyiknek sem volt egy se, pedig a kölcsönzős rollereket nem kímélik, pláne a gyerekek azt mondta a kiadós.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
18km van a rollerben az alkalmazás szerint. Még csak a folyosón mentem vele, éppen csak elindult a motor és elfogyott az út , de elég hangos volt. Az normális hogy utána pittyegett sipákolt amikor ott hagytam, illetve miért van az, hogy nem kapcsolnak ki a ledek ha hosszan nyomom a gombot akkor sem. Pedig ha röviden nyomom akkor bekapcsol a lámpa meg aztán ki, illetve a dupla nyomásnál meg vált az alsó led zoldre vagy fehérre. De kikapcsolni nem akar. :( Hibás, vagy van valami titka? Meg az alkalmazás is írja hogy lockedelve van illetve egy lakat. Azt kell feloldani? Hogyan? Hiába megyek jobbra nem oldja.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Extreme ről rendeltek nekem egy újracsomagolt M365-öt. Azt mondták az elállás így is jár, remélem a garancia is bár ezt nem kérdeztem. Sajnos az előéletéről nem tudtak infót nyújtani miszerint lehet javított/hiányos, használati nyomok vannak rajta stb. Mit tudok rajta megnézni, hogy megfelelő e a termék, mi hibája lehet esetleg amit tudok ellenőrizni?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A sima m365 öt kivonták a forgalomból, vagy várható még hamarosan? Pro verzió csak a kijelzőben meg az akkuban más? Az akkucsere árkülönbözete a sima és a pro közt mennyi kb? Csak a sima cseréjére találtam árat 40 ért a xiaomi szerviz honlapján.
-
Fishor
senior tag
válasz
TheProb #6317 üzenetére
Hát én sima m365 tel akartam kiegyezni, csak az most irreálisan drága és keszlethiányos még a xiaomo.hu n is. Ezért néztem, hogy ez kb ott van árban mint a xiaomi, bár az m365 már egy ismertebb cucc, így megbízhatóbb számomra. Igazából azt sem használnám ki most teljesen azért nem akarok drágábbat (pro).
-
Fishor
senior tag
válasz
TheProb #6315 üzenetére
Erről mi a véleményetek? Tapasztalat gondolom nincs még ilyennel.
https://napidroid.hu/jo-aron-rendelheto-2020-xiaomi-mijia-1s-elektromos-roller/
Annyi zavar, hogy valami 500W-ról is ír, én viszont csak a legális smkp határ alattit akarok venni. Ugyanakkor van ahol meg 250W osnak írják. -
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Család meg akar lepni egy elektromos rollerrel. M365 ot honnan érdemes rendelni ahol a garral sem lesz gond probléma esetén? A sárvédő merevítőn kívül kell még hozzá venni feltétlenül valamit?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
2 kérdésem lenne.
Az M365-nél volt már aki 4,5 barra fújva a kereket defektet kapott? Meg azok a defektek (amik szoktak lenni) durr defektek, vagy valami belemegy a kerékbe? (Biciklivel 20 év alatt 2 szer szedtem össze tüskét, azt is akác erdőben, ezért furcsállom a sok defektet, ha nem durr defektről esetleg silány felni miatti kidörzsölődéstől lenne.)
A másik kérdés, hogy írtátok, hogy csak a Xiaomi saját elektromos pumpával lehet normálisan felfújni a kereket. Miért? Mi annak a különlegessége? Hagyományos pumpával nem is lehet felfújni? Pl benzinkút, vagy hagyományos bicajhoz használatos pumpa, kompresszor stb.? Hozzáférés nyűgös, vagy a csiptetés, vagy mi az oka a különleges pumpa igénynek?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ha összecsukjátok az m365 öt és függőlegesbe állítjátok a 3 szög legkisebb oldalára akkor a súlypont hogy alakul? Konkrétan az érdekel hogy visszazuhan a kerekekre, vagy úgy neki lehet támasztani falnak, vagy széknek?
-
Fishor
senior tag
-
Fishor
senior tag
válasz
alexandrosz #5439 üzenetére
Azért is kérdeztem, mert én is régóta vágyok elektromos rollerre, viszont nekem nagy kompromisszum lenne, ha nem tudom buszon magam mellé állítani összecsukva. Ahogy itt levettem, az m365 számomra a legjobb ár érték arány, hiszen nem hosszú távokra megyek, és a sebesség sem nagyon izgat. Szerintem valahogy biztos meg lehetne oldani hogy függőlegesen megálljon, talán az a 3d kiegészítőket áruló ember is meg tudná csinálni, ha lenne rá igény. Ez a defekt kérdés érdekes még, hogy nagyon sokan defektet kapnak, holott black kolléga azt mondta 4.5 baron nem kell félni tőle, de akkor a többiek mindenki alacsonyabb nyomáson használja? Szóval ez még visszatartó, mert nem is tudom hol tudnák itt Debrecenben megcsinálni, ahogy olvastam nem a házi barkács kategória a defektjavítás, belső csere. Szóval ezek kompromisszumok és még drága is számomra, ezért nem vettem még. Bar most 80 ért hirdettek egyet itt, majdnem elcsábultam, de aztán lebeszéltem magam.
-
Fishor
senior tag
válasz
alexandrosz #5423 üzenetére
Szia!
Ha 130 a keret miért nem a sima m365 öt ajánlod? Miven nyújt annyi pluszt a pro, hogy megérje a felárat?
-
Fishor
senior tag
válasz
BerserkGuts #5394 üzenetére
Azért valaki tényleg megnézhetné nekem, hogy összecsukva hogyan lehet nekitámasztani valaminek.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A sima 250W os M365-re most akkor van tényleges szabályozás, vagy nincs?
Tudom, hogy volt téma valami állásfoglalása valakinek miszerint smkp, de az rendeletileg, törvényileg tudtommal nem létezik. Azt is tudom, hogy néhányan kötöttetek rá kgfb-t is, de most akkor lett tényleges szabály rá, vagy lehet használni járdán, illetve egyáltalán szabályos-e pl úttestre tévedni vele?
Még egy a tőlem megszokott kérdés:
Az M365 valamilyen módon összecsukva függőlegesen nem támasztható busz üléshez, vagy falhoz, sarokba, akárhogy, hogy ne foglaljon egy m helyet oldalirányba?Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Bogár821206 #5120 üzenetére
Nekem így kép meg leírás alapján amúgy tetszenek ezek a Frenzyk. És ezek még lehet hogy meg is állnak függőlegesen összecsukva.
-
Fishor
senior tag
válasz
sanyika007 #4884 üzenetére
Szia!
Nekem is az van. Surrog, lötyög, rezonál, nem gurul hosszan, de felállítható, könnyű összeccsukni és az enyém.
Azért ha m365 öt tudnám a távolsági buszon vinni, és besorolnák sima kerékpárnak akkor vennék egyet.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A mostani aldis rollert látta valaki? Nem engedték a boltban kibontani. Felállitható összecsukva? Van bármi tapasztalat róla?
-
Fishor
senior tag
válasz
Packersbay #4565 üzenetére
Szia!
Nálunk van egy town 5. Ott kicsit előre kell tolni a kormányoszlopot hogy tehetmentesüljön a kar. Utána megnyomod és lehajtod.
-
Fishor
senior tag
Szia!
Én Aldis rollert hajtok, az 97 cm magas. 185 centi vagyok és ha felállok rá gurolni, akkor kicsit előredőlős, de inkább úgy mondom, hogy nem tudok rajta úgy menni mint a cövek. De ez még nem zavaró, mivel az enyém nem gurul túl jól, így sokat kell hajtanom és hajtás közben meg nem előre dőlős, az simán normális.
-
Fishor
senior tag
válasz
Memmaao #3947 üzenetére
Nekem eddig nem volt rugós rollerem, tehát annál biztos jobb lenne. A double suspension (jumbo3) azért nem jöhet szóba mert 97cm csak a magassága. Ha beválik és felállítható, lehet én is lecserélem az aldist. De az látszik, hogy az esős, vizes utat ez sem fogja szeretni. Nem értem miért nem tudnak normális sárvédőket rárakni, hogy ne legyen derékig sáros az ember.
-
Fishor
senior tag
válasz
Memmaao #3945 üzenetére
Majd ha megjön írd meg légy szíves, hogy összecsukva függőlegesen megáll-e, meg hogy hogy tetszik. Szerintem nem rugós az eleje sem a porvédő ellenére, de ne legyen igazam. De szerintem írnák a leírásban. Meg kíváncsi vagyok milyen az összecsukó mechanika. Nagyon várom a véleményt.
-
Fishor
senior tag
válasz
Memmaao #3941 üzenetére
Szia!
Ez nagyon tetszik. Ha olyan mint az elődje, akkor fel is állítható függőlegesen összecsukva. Ránézésre olyan a váz. De jó lenne tudni ezt az infót róla. Nagy kerék is nagyon jó. És végre magas. Az előzőek csak 98 magasak voltak.
Talán meglenne a kövi rollerem. Bár ennyiért már lehetne rugós.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Valóban a kerékpár lenne a megfelelő besorolás hiszen 2 kereke van. Csak nem értem miért nem gyártják ennek megfelelően a rollereket, úgy hogy szabályosak legyenek. Gondolok főleg a két egymástól éltérő fékre, a lámpák is lehetnének szabványosan felrakhatók előre hátra stb. Az elektromosnál nem is beszélve, ott meg pláne alap lenne egy kerékpár szabálynak való megfelelés...
-
Fishor
senior tag
Szia!
1km-en túl izzasztó a rollerezés, még ha nem sietek akkor is. Maga a roller 2-3x olyan gyors mint a gyaloglás, inkább a lámpás kereszteződésekkel van a gond időben, ott pikkpakk elbukja az ember az időt amit nyer. 2 éve napi szinten (kivéve esős, jeges, havas utakat) használok munkába járásra hagyományos gagyi (Aldis) rollert. Azóta nem vettem bérletet Debrecenben. Mondjuk én vegyítem a busszal, mert a távolsági buszig megyek, meg onnan haza és viszem magammal.
-
Fishor
senior tag
válasz
Csabee. #3382 üzenetére
Sziasztok!
Mi az oka ennek a sok defektnek? Csapból is az m365 defekt folyik. Tényleg nincs ember akinek nrm volt még defektje? Mi az oka ennek? Biciklivel 20 év alstt kb 3 defektet kaptam abból 2db akác tüske volt. A rollernél nyilván kisebb a kerék, de tüskék okozzák, vagy a felni kidörzsöli, vagy a döccenőknél kidurran vagy mi?
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van egy Aldis Crane rollerem. Általában ezeknek a kormánycsapágya szabványos elem? Pl bicikli boltban tudok venni olyat, vagy valami beszerezhetetlen szutyok?
-
Fishor
senior tag
válasz
stellaz #1952 üzenetére
Szia!
Köszi a képet. Igen, régi aldis rollerem van, és igazad van, hogy ha kopik, meg amúgy is lötyögősebb. Ami a képen van az az EF nyitómechanizmusos roller. Aldist legfőképp az önálló felállíthatósága miatt nem cserélem le. Új széles fajta kereket vettem a régi rollerhez, és kellett hátra két oldalra a távtartó. A boltban néztem akkor még, ahol az alu vázban van simán a kerék (nem telós gépek pl town 5), ott kell a távtartó, ahol telós, és így két lemez közé megy a kerék (town 7) ott nincs.
-
Fishor
senior tag
válasz
stellaz #1945 üzenetére
Szia!
Erről a sarokba állítási módról egy képet szívesen fogadnék. Én a boltban sehogy nem tudtam letámasztani, akkor meg a buszon sem fogom tudni. Nyitómechanizmus meg továbbra is a saját eddig a legjobb számomra. Van egy hüvely, hátrahúzom, kinyílik és a hüvely visszaugrik a helyére rugó ellenében. Simán a lépcsőn lefelé menve pár mp alatt futtába is ki lehet nyitni, és össze lehet zárni. Még kinyitni ki is tudom így a town 5 öt is (bár nyűgösebb, mert ellen kell tartani míg a kart nem kézre állóan megnyomom, de összehajtani nyűgösebb, mert teljesen össze kell nyomni, hogy beakadjon a helyére. Nyilván aki megszokta és nincs viszonyítási alapja, annak jó az oxelo, pláne aki nem hordja magával buszon.
-
Fishor
senior tag
válasz
stellaz #1946 üzenetére
Szia!
Town 7-nél a teleszkóp miatt nincs távtartó, a town 5-nél a merev, rugalmatlan alu vázba megy a tengely, amit nem lehet a csavar meghúzásával összeszorítani a kerék szélességére, emiatt távtartó hiányában a keréknek vagy majd 5-10 mm oldalra mozgási lehetősége. De mindegy amúgy egy csapágyat szétszedtem és a belső gyűrűjét méretre esztergáltattam, így megoldottam. Csak gáz, volt, hogy bármit kérdeztem van-e mindenre nem volt a válasz.
-
Fishor
senior tag
válasz
stellaz #1875 üzenetére
Tavaly vettem egy használt Oxelo town 5 öt. A decathlonba akartam hozzá venni a kerékbe csapágy távtartót, nem tudtak adni. Kerékcsavart is csak készletben árulnak. Ráadásul összecsukva csak teljesen lefektetve lehet elrakni, nem tudod egy sarokba állítva beállítani. A nyitószerkezete sem olyan praktikus mint néhány más mechanizmus, szóval van még hova fejlődni.
-
Fishor
senior tag
válasz
f3rdzs0 #1760 üzenetére
Így, hogy felhívtátok múltkor a figyelmem, hogy ez kicsi, kompakt nekem is el kezdett tetszeni. De amíg nem olyanra gyártják, hogy összecsukva függőlegesen felállítva neki tudjam támasztani a mellettem lévő ülésnek, addig több kényelmetlenséget okozna, mint hasznot. A buszon amin járok nincs ülés alatti rész (ahol én ülök) ezért szoktam magam mellé támasztani. Ha lefektetem, akkor meg a lábamnak nincs helye.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Ha ez tényleg Xiaomi 365, akkor miért nem ilyet vesz mindenki? Ahogy olvastam, többnyire azért vesz mindenki Kugoo-t, mert olcsóbb mint a Xiaomi (meg erősebb, meg nincs defekt). Ha most így elérhetővé válik olcsón a 365, és tényleg ezáltal lesz hozzá alkatrész utánpótlás is, akkor ez lesz most a sláger a Kugoo után?
-
Fishor
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #1531 üzenetére
Sziasztok!
Sima hagyományos minden rugó nélküli tömör és már kopott 200-as kerekű Aldis rollerem van és elvagyok vele. Ráadásul valamiért a gurulása sem túl jó, hamar megáll a kerék. A csapágy se gyors, pedig sokfélét kipróbáltam, és valamiért a gumi is a talajon surrog, mintha levegős lenne. Azért egyszer remélem sikerül kipróbálnom egy teleszkópos meg egy elektromos rollert is.
De alapvetően elvagyok, csak néhány térkőfajta bizsergeti meg a kezem zsibbadásig, de nem sokszor járok olyan helyen.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Szia!
Mi az a BMS? Általában azért az akkumulátorok megadják magukat idővel, elhasználódnak (lásd pl kocsinál max 10 év, de fényképezőgép akkut is kellett már cserélnem, nem beszélve a telefonok akkujáról is, azért kérdezem, hogy kb. mennyi idő ami alatt már drasztikusan lecsökken a kapacitás.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Egy ilyen elektromos rollenek pl xiaomi meddig bírja az akkuja? Hány évente kell kb cserélni? Van már ilyen tapasztalat? Meg mennyibe kerül?
-
Fishor
senior tag
válasz
DeFranco #1203 üzenetére
Szia!
Én a kettővel ezelőtti elődjét nyúzom 2 éve a 80 kilómmal. A kerék (nem a csapágy) surrog mint állat (érdekes, hogy simán a gumit ha gördítem lefelé nyomva a földön, nem a csapágynál fogva akkor jön a hang), a kormánymagasság állító gomb már kiesett, mert a furata kibővült, de visszaraktam egy alátéttel. A kormány szoros és darabos (de én azt szeretem, mert nem inog menet közben), de még egyben van, pedig amikor nem esik az eső ezzel megyek jövök melóba (2,5 km/nap).
Amiatt nem veszek másikat, mert azok nem állnak meg függőlegesen, vagy nem elég magasak, vagy nem ilyen jó a nyitószerkezete, mint ennek (hátra kell húzni egy hüvelyt és úgy nyílik, simán kézből nyitható egyszerűen).
Mivel nem találtam jobbat, így használom amíg szét nem hullik.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
dorika87 #1201 üzenetére
Szia!
Inkább vegyél Aldist. Az 200-as és teleszkópos. A Lidl-ös 145-ös kerékkel van, szerintem egy játékszer lesz.
Aldit fel lehet hívni a központi számukon és visznek át bármelyik boltba, ha nincs ott ahol venni akarod. Debrecenben hétvégén még láttam sokat, tehát van még biztos nekik.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
Sindare #1166 üzenetére
Egyébként amit hátránynak írsz hogy egymás mögé nem tudod rakni a lábad az megszokás kérdése. Sokkal jobb és kényelmesebb, ha egymás mellé teszed a lábad. Nekem az elődje van ennek, de ezen is meg tudom oldani még 46 os bakancsban is hogy kb fél vagy harmadtalppal állok a deknin mindkét lábbal. Így a csípő tud pihenni nem fél oldalas.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek a hátsó világításra valami bevált rögzítési formája? Nem szeretem, ha folyton magamra kell aggatni a lámpát, így a sárhányó környékén szeretnék valamit megoldani, esetleg a kerékfelfogató csavarnál, de kíváncsi lennék, hátha van már valami koforrott recept ott ahol nincs kialakítva a helye.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
A roller. Hu nak vagy a shoppingallnak van valahol boltja ahol meg lehet nézni a rollereket, vagy csak webshopok?
Esetleg tudtok valami helyet ahol van széles roller választék és meg lehet nézni? Megyek Pest felé és megnézném amikről itt már sokat olvastam.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
válasz
tomboy0013 #902 üzenetére
Szia!
Ilyen kis kerekűt ne vegyél szerintem. Jobban jártok egy 200-as kerekűvel.
-
Fishor
senior tag
válasz
Kolondrum #894 üzenetére
Szia!
A gond nem is csak az, hogy mindenhez más kell, hanem az, hogy szinte semmit nem lehet kapni az ilyen apróságokból. Pl. tegnap távtartót a kerékhez nem tudtak adni, és hogy pl a kerékcsavart kicseréld meg kell venni egy többféle rollerhez való szettet, amiből neked kell egy. Vicc.
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Beszereztem egy használt Town 5XL-et. Annyi a gondom, hogy a hátsó keréknél szerintem hiányzik valami távtartó, a lényeg hogy jobbra balra tud csúszkálni a kerék. [kép] Valaki meg tudná mutatni képen, vagy elmondani, hogy van megoldva gyárilag a kerék központosítása ezeknél az xl rollereknél?
-
Fishor
senior tag
Szia!
Mert én emiatt nem vettem még mindig új rollert, mert azt gondoltam azokat nem lehet függőbe állítani. Mondjuk így hogy a kerék is gurulhat, meg a kormány is mozoghat és pont jó magasságú korlát kell hozzá, nem érzem túl stabil megoldásnak, de a képen jól néz ki.
Pedig tetszik nagyon a két oxelo, csak nekem a legfontosabb, hogy a távolsági buszon ott pihenhessen mellettem, a belső ülésnek támasztva.Üdv: Fishor
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Az Oxelo rollereket főképp az (EF9-et és a 7XL-et) vittetek már magatokkal buszon? Mivel az nem áll meg függőlegesen, le tudjátok valhogy támasztani az üléseteknél úgy hogy ne kelljen fogni?
-
-
Fishor
senior tag
Sziasztok!
Megjött az abec 11 es alis csapágyam. Halk, de ha megpördítem hamarabb megáll mint régen. Lehet, hogy a precízebb tűrés miatt passzosabb, vagy szimplán szutyok kínai?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest