Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Csak pár értéket kellett módosítani, ez alapján csináltam.
Félig feltöltve megy amúgy 30-at a 80 kilóm alatt. Jó lett.
-
-
TheProb
veterán
Frissítettél rajta fw-t? Tényleg már csak 20kph a vége?
Amúgy kezd már tényleg tele lenni a tököm ezzel a roller szállítással. 03-óta semmilyen status update nem volt a GLS-től, még mindig csak az a legutolsó üzenet, hogy elhagyta az egyik spanyol raktárat. Remélem el lesz átkozva ez a roller és még valami hibája is lesz, ha egyszer véletlen megkapom...
-
TheProb
veterán
Szerintem várd meg, amíg a futár lerakja az ajtód elé.
Nekem ugye vasárnap jelzett ali, hogy "shipped" status-ba került a roller. Még semmi változás nem történt a TN alapján. Viszont ma reggelt írt a gshopper, hogy adjam már meg a címem és az irányítószámom. Teljes értetlenséggem kérdeztem, hogy ha vasárnap feladtátok, akkor ezt kedd reggel miért kérdezitek meg?
Egyre elborultabb ez a story...

-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Hát egy rossz vélemény van róla Amazonon:
De nyilván tökéletes védelem nem létezik.
Akinek nem lopták el, az pozitívat ír róla, akinek meg igen, az negatívat, de ez every zár evör.
No protection against theft
Probably my own fault for trusting a lock like this but learn from mistake and avoid this lock. My scooter was stolen within a month of using this lock. For the record, it was parked and locked in a busy intersection so it probably didn't take the thief very long to cut this lock.Szerintem egyébként semmivel sem rosszabb, mint egy itthon megvásárolt random zár.
Legalább nem lehet simán felkapni/eltolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- POTENSIC ATOM SE 4K ÚJ Drón
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, végül a MAX G30 mellett tettem le a voksom.

De nyilván tökéletes védelem nem létezik.