Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

Annak ellenére, hogy nekem is a Lime volt a "kapudrog", és amúgy* szeretem
    az e-rollereket, ezt a Lime-ot minél előbb be kéne szántani. Vicc, amit minden
    barom csinál vele, és az is vicc, hogy milyen állapotban vannak ezek a szarok.
    (Anno vicc volt, hogy szinte vadászni kellett, most meg minden sarkon 5-10 db.
    Ez is vicc, csak ugyanúgy a rosszabbik fajtából.:B) Nade milyen minőségűek?

Egyszer, amikor kifogyott a benzin a motorból, pont egy Lime mellett álltam le:
    na mondom, elgurulok vele a kútra. Az első egyszer csak hibát dobott, megállt
    félúton, a másodikon konkrétan törött volt a fék (indulás után vettem észre), így
    szinte azonnal leraktam, mert lábfék nincs rajta (de azért levonták a sok pénzt)
    csak a harmadik vitt el a kútra meg vissza = baromira nem érte meg a dolog.:DDD
    (Le is töröltem az appot. Megint. Simán villamosozni kellett volna egyet, hehe.)

*: még mindig megvan a Dual Hybrid S1. Csak már régen nem mentem vele.:B

Ja, és az instant karma, avagy a kemény piros lámpa esete videóban, emitt.:D

Ui: letöltöttem, kikockázva teljesen egyértelmű: egy kézzel vezet ez a fax, így
    esélye se lenne megállni a pirosnál (akkor se, ha jön a platós Zil), hiszen féke
    a bal kezénél van. Bebicsaklik a kormány, és repül át rajta. A sör meg elgurul!
    Párszor közlekedtem éjjel a városban kocsival, láttam hasonló cifrákat: amikor
    megmented az életét a gyökérnek, még neki áll feljebb: lehet, be is van b.szva.
    Félreértés ne essék, ezek egyáltalán nem rolleresek, ezek tényleg gyökerek...

Visszavetné az éjszakai népszerűségét, ha csak alkoholszondával indulna el...

Új hozzászólás Aktív témák