Hirdetés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Na, megjött végre ez a nyűvedék:
Gyorsteszt, észrevételek:
Volt fw update, azt egyből feltoltam. Helyben megpörgetve, úgy tűnik nálam is maradt a 25kph végsebesség. Ebbe is egyből beletöltöttem a maradék Decathlon-os "slime"-ot, felnyomtam 64psi-re (~4,2bar), kétoldalúval rögzítettem a sárhányón lévő kampó szilikonszarját. A lámpák tényleg erősebbek és nagyobbak lettek. A hátsó sárhányó atom stabil lett, kézzel meg se lehet mozdítani! Azt picit sajnálom, hogy a fékbowden fekete lett, szerintem marhára feldobta a sima pro-n a bordó szín. A töltőcsatlakozó gumija maradt az az idétlen mágneses megoldás. Adnak hozzá 1-1 spare külsőt és belsőt. A fékkar is szerintem jobb anyagból van, már nem hajlik.
(A "Range with a full battery cycle" rész megér egy misét.
)
Fb csoportban is megkapták az emberek, már megy a nyerészkedés, 180ért árulja már legalább 1 ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest