Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem nyugodtan írd át, ha valakinek kell hagyományos rollerről info akkor max dobunk neki innen linket
. Így a másik topik is jobban pörög meg innen is kikopik majd a hagyományos rolleres kérdések. Szerintem nyertes-nyertes helyzet. -
Bobrooney
senior tag
Közben nyílt egy másik topic, itt szerintem még válaszolni is többen és hamarabb fogunk.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szia!
Én erre sajna nem tudok válaszolni. Rájöttél végül? Miért hasznos ez? -
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én is gondoltam rá. Ha van rá valós igény én támogatom. De el vagyok itt is.
-
Bobrooney
senior tag
Hello,
Én a Spartan Jumbo-t tudom ajánlani, ha rákeresel itt szerintem írtam már róla korábban.
Ha ennél több pénzt szánna rá akkor lehet Decathlon-ossal jobban jár, szerintem erről is fogsz találni véleményeket itt.
Bár nem tudom 10km mennyire jó ilyen rollerrel, nekem 3km volt a limit, ennél hosszabb távra már kerékpárral mentem. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Szia!
Már vártam, hogy valaki szóljon érte
. Már megfordítottam, de nem volt kedvem a video-t frissíteni, gondoltam nem is ez a lényeg. De köszi az észrevételt! 
Még a féket is be kell állítanom. De majd ha jobban lesz rá időm.
(#6530) kotibor
Magam is bele tartozok ebbe a 99,5%-ba, igaz nincs lurkó akit cipeljek. Deszka szélességgel nekem nincs gondom. Kormányszár magasító van nekik, 183 cm-emhez nekem tökéletes ami be volt gyárilag állítva, nem is próbáltam állítani. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor
üzenetére
Menő nagyon ez a Swifty one.
Örülök hogy anno nem repültem rá az Xootr-re.
Nem panaszkodom amúgy a Spartan-ra sem, mert elég jól bírta a strapát pedig túlterheltem ~120-130Kg-ot cipelt, még mindig ajánlom bárkinek aki ennyit tud rászánni.
Miket alakítanál át a Boardy-n? Markolatot én is le fogom szerintem cserélni. -
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez egy tank a másikhoz képes.
Nekem is 45-46-os cipőim vannak, de kényelmesen elférek rajta. -
Bobrooney
senior tag
válasz
kotibor
üzenetére
Eddig odáig vagyok meg vissza. Jó vele menni.
Bár először fura volt a másik után, de 2 rövid kör után meg a másik fura, hogy olyan alacsony és annyira merev. Kb 10-20km-t mentem már vele a városban.
Tartottam az első féktől, de jól használható bár még egy beállítást meg kéne ejtenem mert van rajta mit javítani.
A sárvédőt örülök, hogy megrendeltem, mert megtapostam volna a hátsó kereket már párszor a fékezés miatt
Remekül csillapítja az úthibákat, sokkal kevésbé kell figyelnem úgy az utat mint a másikkal, mert arról lepattantam ha valami úthiba volt, na erről nem kell.
Vittem már be magammal boltba is, nem szóltak érte sem az eladók sem a biztonsági őr. Barátnőm jött a Spartan-al ő is behozta, amikor jöttünk ki egy csaj szólt csak a pasijának hogy "Ide már csak rollerel engednek be?" - de vele meg nem foglalkoztunk. -
Bobrooney
senior tag
Közben megjött nekem is a Boardy.
Spartan-t mellé rakva

Valamint csináltam egy ánboxing videjót - bár elég béna vagyok ehhez...
-
Bobrooney
senior tag
válasz
TheProb
üzenetére
Nem feltétlen, de esetleg városi topikokban mint pl Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek csoportban lehet több sikere lenne.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Persze simán beviszem magammal a boltba, eddig senki sem szólt érte.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Szerintem többet ér ha viszed magaddal. Szerintem kb orvosi rendelőkbe és kórházakba szólnak (ha egyáltalán szólnak érte) hogy beviszed magaddal.
Elektromosról nem tudok nyilatkozni de ha kereket zársz le akkor mind a kettőt le kéne (szerintem)
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Carbon XL-t rendeltem, mivel az már zárt ipari csapággyal készül.
Az All black-nél a sárvédő és a fékmerevítő is rajta van alapból.
A többiek raktak már fel képet, ha használod a keresőt meg fogod találni őket.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Bringasávon sokszor 10-el tekernek és nem csak az idősek (legalábbis itt Győrben), meg hát mehetsz a járdán is.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Kérdeztem egy rendőrt hogy hol menjek vele, mert a gyalogosok sem szeretik és a kerékpárosok sem. Annyit mondott bőbeszédűen: "Ahol jobb az út"

-
Bobrooney
senior tag
válasz
Don.Corleone
üzenetére
Ezt hogy gondoltad? Telefonos app? Mi lenne az elképzelés/elvárás?
-
Bobrooney
senior tag
Szia!
Szerintem kerékcsapágyból nem tudsz rosszat venni. Én is innen rendeltem (Blazer Pro) de az már nem elérhető az oldalon.
Ha nincs baja a csapágynak én nem cserélném ki (ha kínai akkor sem). Nekem kb 1 éves használatnál adta meg magát a kínai csapágy de több mint 100kg terhelést kapott. -
Bobrooney
senior tag
Sziasztok!
Skacok érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek Boardy-ja Győrben? (Beruházás előtt jó lenne egyet kipróbálni.) -
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Szia!
Szerintem bírni fogja, nekem igaz Spartan rollerem van és én voltam 117kg és még hátitáskát is megpakoltam szóval olyan 125kg lehetett rajta de nekem is bírta a gyűrődést, a kormány csapágy egyszer megnyekkent (de ezt inkább az úthibáknak tudnám be), illetve a kerék csapágyakat kellett újrazsírozni(?) - talán így mondják.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Project: A
üzenetére
Nem elektromos kerékpár?
-
Bobrooney
senior tag
Én elöl is használom a lámpát, hátitáskámra is felrakom a villogót, így tudom magam láttatni.
Esetleg fényvisszaverőt felcsapsz a lábadra meg a karodra ezzel ismét lehet láttatni magadat.Rolleres közlekedésről megkérdeztem egyik rendőrt az utcán, hogy akkor most a rollerel a járdán vagy a kerékpársávon közlekedjek? Kimerítő választ kaptam:
"Ahol jobb az út."
Nyilván azt választom ahol kevésbé akadályozom a forgalmat (gyalogos v kerékpáros). -
Bobrooney
senior tag
válasz
Tarisznyarak
üzenetére
Kiment a csapágyból a kenés.
-
-
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
válasz
ancsurka56
üzenetére
Szia!
Kenést kell adni a csapágynak, jelzőlegesen van benne valami, amitől foltos lesz a kezed, de ez kevés.
Miért kellett csapágyat cserélni? -
Bobrooney
senior tag
-
Bobrooney
senior tag
Gyerekjátéknak minősül, így a kerékpár tiltó tábla sem vonatkozik rá.
Annyit kérdeztem meg egy rendőrtől, hogy hol menjek vele járdán v bicikliúton mert a gyalogosoknak gyors vagyok bringásoknak lassú. Erre annyit mondott, ahol jobb az út.
Valszeg mehetsz vele közútra is ha nem akadályozod a forgalmat. -
Bobrooney
senior tag
válasz
Android Fan
üzenetére
Nekem csak a zsírt dobta ki a csapágy de kb 30 kg túlterheléssel 1 év után

-
Bobrooney
senior tag
válasz
Android Fan
üzenetére
Mivel jobb az ABEC7 szerinted?
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Android Fan
üzenetére
Hali!
Spartan Jumbo1. 183cm-el és dupla kilóval is jól hajtható. Haverom 195cm-el és közel 120 kg ő is tudta hajtani.
Esetleg olyasmi lenne jobb aminek lejjebb van amin álsz "léc". -
Bobrooney
senior tag
válasz
SidCorky
üzenetére
Megbámulnak, sőt néha ki is nevetnek, mert nem tudják mennyire király!
Rendőrt megkérdeztem hol közlekedjek vele biciklisávon vagy járdán, a válasz annyi volt:
- "Ahol jobb az út."
Kopó alkatrésszel nem, hiszem h lesz gondod, nekem csak a zsírt dobta ki a csapágy, bár 10-15kg-al túl is terhelem.
Én is cipelem mindenhova magammal. Boltba is beviszem a kutya nem szól érte. -
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
callmeakos
üzenetére
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Kockalány:)
üzenetére
Igazándiból még mindig rád bíznám a dolgot. Azt biztosan tudom h nekem már 3 éve meg van a Spartan és túl is terhelem 15-20kg-al ha van rajtam hátizsák, a csapágyon kívül semmi más gondom nem volt vele sose (de ezt meg leírtam már).
-
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Sajna a Town7-et tudtam csak kipróbálni, nem rossz nem rossz, de nem hiszem h ennyiért azt venném meg.
Mid7 sajna nem írja hogy mekkora a teherbírása, a mid3 és a mid5 gyerekeknek való inkább.
A Spartan pár cm-el nagyobb, kicsit felnőttesebb méret, meg talán olcsóbb, lehet így őt jobban ajánlanám. -
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Akkor neked lehet pont a spartan jobb. De nem próbáltam ki, majd ha megyek a dechatlonba

-
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem kb ugyan az a 2. Azt nézd meg hogy méretre melyik passzol jobban hozzád.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem elég a Jumbo I is.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
üzenetére
Mekkora távra? Milyen útra? Hány kg vagy?
-
Bobrooney
senior tag
Az sosem baj ha látnak és te is látsz. Szilikonost használok én is (Blackburn Voyager Click) elöl és hátul is.
Hátra meg úgy rakom fel, hogy a háti táskámon vannak összehúzó madzagok így pont össze tudom csíptetni.
Lábra is tudsz rakni láthatósági szalagot.
A lámpából ajánlom ezeket a jobb féléket, 6 ezer volt nekem is a Blackburn, de bringára is jó, és örök élet garis, és az olcsó 1-2 ezer ft-oshoz képest sokkal komolyabb fényerővel is rendelkezik.
Valamint én fontosnak tartom, hogy láss és láttasd magad, hogy a többi közlekedő is észre vegyen. -
Bobrooney
senior tag
Hát 100 kg teherbírású rolleremet (Spartan Jumbo I.) a kezdetektől fogva 105 most 115 kg-al terhelem, annyi baja volt hogy kb 1 éve zörögni kezdett a kerék, annyi baja volt h kidobta a csapágy a zsírt, ezt megcsináltattam, azóta nincs semmi baja

Szóval azért bírják a terhelést, pedig nem is kímélem (persze nem ugratok vele, meg nem ugrálok le vele a padkáról).Valaki próbált már Xootr rollert?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Így a másik topik is jobban pörög meg innen is kikopik majd a hagyományos rolleres kérdések. Szerintem nyertes-nyertes helyzet.

. Már megfordítottam, de nem volt kedvem a video-t frissíteni, gondoltam nem is ez a lényeg. De köszi az észrevételt! 
Ez egy tank a másikhoz képes.