Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
félisten
xy.zsolt köszi a racmmer említését, rendeltem első körben egy sima és egy pro/race fit felsőt, jók, ill. méretpontosak (ill. a race fithez nem vagyok elég fitt, úszógumiból kellene leadni
)egy kantárost is rendeltem, azt csak felpróbáltam de jónak tűnik.
---
kalandvágyból rendeltem egy fullcarbon nyerget is: [link] 3105-ös típus, de az sima aszfalton is elég extrémnek tűnik
ez kevesebb, mint 1 hónap alatt ért ide. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bszg@
üzenetére
Szerintem is sokkal kevésbé erőszakos ha a delikvens időben kap egy nagy sallert valakitől és félreáll, mintha rajta keresztül bukna fel a fél mezőny.
...kényszeríteném egy négyszemközti beszélgetésre azzal aki miatta kell most feladja, vagy éppen bekötözve, fájdalmakkal küszködve tekeri le a hátralevő ezer kilométereket. 
-
bszg@
tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Már többször akartam írni, valahogy soha nincs a közelben olyan, akinek töke is van nem csak telefonja. Ugyanez a helyzet az élet más területein is, utcán, tömegközlekedési eszközökön, kocsmában, stb. Ha fennforgás van, mindenki videózza, senki nem lép közbe.
Ráadásul egy csomó helyzet erőszak nélkül is megoldható, a sárga kabátos nénire valószínűleg elég lett volna rászólni. -
balintbaba
tag
válasz
Major Lion
üzenetére
Én sem hiszem, hogy annyira szar lenne alatta a telefon képe. Az már más, hogy két év múlva, milyen állapotban lesz (nekem egy kevesen használt bringámon besárgult, mint egy átlátszó telefontok). Az meg, hogy, mennyire lötyög, én majdnem KOM-ot mentem egy DH-s szegmensen montival úgy, hogy a felső csőre erősített táska kb. meg sem mozdult.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem homályos, teljesen tiszta rajta a fólia. Attól lesz ronda, hogy hozzá tud ragadni a telefonhoz, de csak helyenként, és ott látod a különbséget. De navigálni, strava kijelzőnek, bármi ilyesmi tökéletes.
-
Major Lion
senior tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Randa kép, vagyis homályos, ha téged ez nem zavar vigyed. Én nem nyomkodni szoktam a telefont, hanem navigálni használom, gondolom az lenne ennek is az elsődleges célja, mert amúgy csak beraknád a táskádba, nem?
Használtam ilyet, lehet csak az nem volt ilyen jó minőségű, de engem annak zavart a fóliája.
Van most is egy top tube bag-em, igaz telefon tartó nélkül, de elmozdul jobbra balra időnként, minimálisan de mozog, pedig a kormányhoz is van szíjazva. -
Maximum1
őstag
válasz
Maximum1
üzenetére
Itt egy Facebook csoport is.
-
Maximum1
őstag
Ez egy itthon ritka német prémium kerékpár, itthon a boodabike forgalmazta, de valamiért már nem.
A CDN hajtásnak a hátsó fogas része a gyengéje ha az öntött bakelitszerű valamiből van, de ezen ha jól látom már a fém van, ezzel sok bajod nem lesz.
Gyári csomagtartót veszel hozzá és mosolyogsz. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Nem billeg, mert hozzá van szíjazva a kormányhoz is.
Mind mondtam, kínai gyatrám van, de még azon keresztül is viszonylag jól lehetett taperolni.
Az meg, hogy randa lesz a kép: most bringázni akarsz, vagy a telefont nyomkodni?
Cserébe elfér alatta kulcs, pzs, extra kábel, ha vezetékes fülest használsz, esetleg powerbank hosszabb úthoz. -
Major Lion
senior tag
válasz
apholyon
üzenetére
Szerintem ezek nagyon rossz megoldások, ha telefont is ott akarod tárolni, a táska billegni fog, a műanyag fólia miatt szar lesz a kép és ki tudja mennyire tapi érzékeny. Telefonnak szerintem érdemesebb egy dedikált tartó, mint pl a quadlock vagy sp connect, bár ezek elég húzosak árban, de biztos van valami kínai megfelelője ezeknek is

Telefon nélküli toptube bag-ek amúgy jók, nekem is van.
-
apholyon
aktív tag
Ilyen táskával van tapasztalat? Esetleg más ajánlott típus? Iratoknak, telónak és kulcsnak kell beleférnie.
-
jjeahh
nagyúr
Downcounty után itt a gravel country
. Nagyon érdekes dolgokat művel a Scott bringákkal, instán érdemes rákeresni. -
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Full amatőr kérdés, de nagyon kiesett az én érdeklődési körömből - eddig

Mivel régebben V fékes trekkinggel nyomultam, újabban pedig az országútim is felnifékes, az égvilágon semmit nem konyítok a hidrós tárcsafékhez.
Barátnőm bringájában viszont tárcsafék van, és gyorszár (tehát nem átütő tengely!). Az a problémám, hogy kiveszem az első kereket, és amikor visszarakom, fixen "féloldalas" a téma, tehát mintha a gyorszár aszimmetrikusan fogná a kereket a kivétel előtti állapothoz képest....
Ha csavargatom az egyik oldalon az anyát, másik oldalon a gyorszár szárát, akkor 10 és 90 perc közötti intervallumban valahol eltalálok egy olyan optimális állást, ahol épp középre kerül a tárcsa.... De ez normális? Erre nincs valami konvenciális megoldás?
Féltem is feltenni a kérdést, mert hiába keresgettem a neten, nem találkoztam hasonló problémával.... És így visszagondolva, egy másik ismerősömmel tavaly ugyanígy jártunk, asszem még a fék típusa is ugyanaz volt.Egy fix. A féket nem húztuk be, amikor nem volt benn a kerék, és a tárcsa sem deformálódhatott el szállítás közben, mindkettőre extra mód figyeltünk.
-
-=RelakS=-
veterán
Eddig hányszor vótmá?
Bringaversenyt néző vadbarmok -
vallas
őstag
Minek ellenség, mikor van felesége az embernek...
nem tudtam nézni a Tour befutót, mert az ikertesómat vittem haza, aki biciklivel ment, de elkapta az eső, és "papír" volt...
Hazaérek, nézem a Eurosport playert, még 4 km van vissza, mire az Asszony, edzés közben csak ennyit mond: valami zöld nyert....
Legalább a Quickstep akiknek szurkolok... -
ivana
addikt
Ha annyi az igény, hogy elindulásnál legyen picit jobb akkor valami sima 3 sebit. Pl. nexus 3.
Én mindig ilyen 2-3000Ft-os csomagtartókkal túráztam. Bírták a strapát simán. A lényeg az ilyen kontrabilinccsel hackelős felszerelésnél, hogy a felső két ága állítható legyen külön-külön, szóval az ami jó pl. a legtöbb vintage montira is. Van ilyen középen egy csavaros az nem lesz jó patkófékkel. A fék csavarja nem rögzíthet csomagtartót mert életveszélyes. plusz sok kék loctite, meg az alsó csavarra a másik oldalra is érdemes anyát rakni, hogy ne a váz menetét terheld önmagában.
-
ivana
addikt
Első körben mindenképpen orvos ezzel a térdfájás dologgal. Ha egyéb gondod nincs a kerékpárral szerintem célszerűbb lenne erre rakni agyváltót, főleg a mostani piaci környezetben. Ha sárvédőm szem van rajta a csomagtartó két kontra bilinccsel felrakható, ha nincs akkor 4 fog kelleni

Folt ellen szerintem elég egy rockring, plusz squirt olaj helyett.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Lesz mire fogni ha nem megy jól a verseny.
-
Ijk
nagyúr
Erről esetleg mi a vélemény?
-
nrg.960
tag
Esetleg, ha a mostanit mégsem adnád el, akkor a szerelőm az asszonykájának ilyet rakott össze.
Egyebként, én is hasonló kategóriát nézek, merev villával, kicsit ballonosabb gumi, csak csomagtartó és ilyesmi sallangok nélkül. Olyan 250-300 körül mennek ezek használtan, ha lehet akkor inkább a CDX rendszerű szíjjal érdemes megvenni, mondjuk egy alfine8 agyváltóval. Újonnan olyan 1200-1500eur.
Kukkants rá a cube travel bringákara, a PRO és az EXC az CDN rendszerű, az SL pedig már CDX szíjjas.
-
Ijk
nagyúr
Gondolkodom jelenlegi Csepel Royal kerékpárom cseréjén.
Fő szempontok:
1. Egysebességes- sajnos fáj a térdem és induláshoz jobb lenne egy könnyebb áttét.
2. Csomagtartó- meguntam a hátizsákozást, hogy rámizzad a póló mire beérek a céghez.Amiben gondolkozok, mindenképp csomagtartós gép, amire valami két oldalas táskát fel tudok tenni (ebéd, edzős felszerelés). Elég lenne szerintem 3 sebesség is, nem igényelek 21 fokozatot. Szemezgetek a szíjhajtással, egyrészt olajmentes (cipőm, nadrágaim foltosak), másrészt mert tetszik. Nyilván ebből adódóan agyváltó jönne szóba.
190cm/105 kiló vagyok + 20kg max csomag. Városi használat, napi 15-20km.Mi az árkategória a fenti igényekhez, esetleg konkrét típusokat ha tudtok mondani. Nem zárkózom el használttól sem ha jó állapotú, de nem vagyok a nagyon szerelgetős típus.
-
6030D
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Olyan villája már van, ami nem mozog.

-
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
nem lehet pár hézagolóval összehúzni 100-ra?
-
ZolkoW
őstag
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
még megsajnállak, és leteszek arról a szándékomról,hogy nem adom el a rebámat ;)
Amúgy az most jutott eszembe, hogy kölcsön is adhatnám. nyár végéig mondjuk... -
6030D
addikt
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
De hiszen ezeken a pályákon cx-szel is el lehet menni...

Mik a paraméterek? Tapered, non boost, átütő? -
Csokicsibesz
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Folyamatosan tolódik minden szállítási időpont. Ami július közepére volt kiírva az már lekerült. Augusztus vége előtt nem lesz ebből semmi.
Ha júliusban nem cserélek villát, akkor ebben az idényben már nem is fogok versenyezni máson.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Csokicsibesz
üzenetére
Van villád bent, hova sietsz? Én kivárnám...
-
Csokicsibesz
aktív tag
Szerintetek ha a 70 fokos fejcső szög mellé beraknék egy 120mm-es villát az nagyon szétszedné a geot?
1 db Rebát találtam ami megfelelne specifikációkba, de az meg 120mm-es
Kegyetlen mennyire nincs sehol alaktrész. -
stuka20
senior tag
Tudtok mondani a testbike.hu-hoz hasonló oldalt, esetleg oldalakat? Eddig 2-3 bicón akadt meg a szemem, csak az áruk miatt lehet nem éri meg (itt az albion 500-ra értem, ami nincs alul), de viszont az értékelésük jónak tűnik.
Nem végleges, egyelőre csak olvasgatok és nézelődök, de leírom melyik bicókat nézegettem meg többször.
Cube Touring Pro
Gepida Alboin 300 Pro
Esetleg Bergamont Horizon N8 FH Gent.
A testbike-on leginkább gepida értékelések voltak túlnyomó többségben. -
Mclovin
senior tag
Sziasztok!
26er slick, semi-slick külsőt tudnátok esetleg ajánlani? Következő szempontok alapján:
- alacsonyabb gördülési ellenállás, gyors haladás
- 'közepes' defektvédelem
- lehetőleg hajtogatós, de nem baj a drótperem sem
- 10k/db a keretEddig kb ezeket találtam:
- Schwalbe Kojak
- CST C1870 B-Fast EPSKöszi!
-
luigi106
tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Downhill-es villa mind a kettő.
-
bardi
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
Montin amikor először mentem átütős kerékkel, direktebbnek éreztem a kormányzást, de ott egy 150 mm-t mozgó villát fog össze nekem, gyorszárral ez biztos jobban nyeklene, itt viszont ugye elöl hátul merev az egész. Átgondolom még, kell e ez nekem. Terepen itt nincs picit sík rész, stravás csoportban azt néztem még régebben, hogy talán ha két ember volt, aki adott távra hasonló szintemelkedéseket hozott össze, aszfalton meg nem ezt akarom koptatni, arra jó lenne.
-
Ringman
félisten
válasz
bardi
üzenetére
a kb másfélszer annyiba kerülő nuroadon sem sokkal könnyebb a gyári kerékszett.
a gyorszárnak nem igazán lesz merevségi problémája, azt szokták hátránynak felhozni, hogy egy kerék levétel-visszarakás után nem lehet pontosan ugyanannyira rászorítani a gyorszárat, így lehet a féktárcsa-illesztésnél probléma.
-
bardi
senior tag
válasz
Ringman
üzenetére
Igen, most meg tudtam nézni, ez alapján a célnak megfelene, köszi! Feltételezem a 70 kilómhoz az se számít nagyon ezeknél, hogy átütős vagy gyorszáras e.
Amit írnak negatívumot, az a kerék, azt nézem, hogy szerintem a szélesebb mtb kerekem könnyebb, meg elvileg elég nehéz a gumit szerelni rajta. -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Létezik valami értelmes minőségű kosár a-head-es kerékpárhoz?
A bóvli, kormányra szerelhető müanyag konzolos, és arról leszerelhető változatot ismerem, az semmit sem ér…
Van esetleg valami olyan ami fix, és jobban bírja a terhelést? -
luigi106
tag
Sziasztok.
A segítségetekre lenne szükségem.
Arra lennék kiváncsi, hogy a DNM volcano 8-as villa, és egy fast ace villa közül, melyik lehet jó eséllyel a jobb. Egyáltalán melyik a jobb márka?
Sajnos a fast ace villa típusszáma alx 13rc, de ilyen a fast ace oldalán sincsen, és a neten sem találtam semmit.
Holnap megyek átvenni egy Sur-Ron-t és választanom kell hogy melyik villával legyen szerelve. Tanácstalan vagyok. Jó lenne ha valaki tudna adni valami iránymutatást. Előre is köszönöm, luigi106.
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Kis megerősítést szeretnék kérni. Pár hónapja vettem egy EH500-as pedált, amit a hozzá adott sh56-os stoplival használok. De bizonyos szitukban már hátránynak érzem a többfelé kioldást. Jól gondolom, hogy ha veszek csak 51-es stoplit, az ugyan úgy jó lesz a pedálhoz, ellenben kicsit jobban tart?
Köszönöm!
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Hmm lehet szombaton eltekerek bringabotlba es megnezetem veluk mi lehet a problema.
En sajna nehezen tudom megitelni, hogy ez normalis-e, de ahogy a szavaidbol kiveszem nem annyira. Nekem eddig mindig 2/3x10-es rendszereim voltak de ott ilyennel nem talalkoztam. Egy kis initial check up amugyse art a bringan, hogy minden rendben van-e
Koszi a dicseretet!

-
Friczy
senior tag
Tudja valaki, hogy országúti/gravel tárcsafékeknél mi a különbség az első és hátsó féknyergek közt? Külön létezik első és hátsó, de én igazából nem látok rajtuk eltérést.
-
nrg.960
tag
válasz
trialboj
üzenetére
Elsősorban nézz rá Fb-n illetve Insta-n, onnan esetleg tudsz "ötletet" meríteni. Most csinált egy Colnago-t.. hát az elmebeteg.
Én egy, a munkajára igényes, maximalista embert "ismertem" meg benne. Persze nem olcsón dolgozik, de fent kell tartani a műhelyt, magát és amennyi munka meg utánajárás van ezekkel..hát mondjuk úgy..én nem irigylem!Amit csinál az mind fenyezés, nem matrica meg ilyenek. Fényezest csak úgy vállal ha a munka befejeztével, még egy hetet pihen nála a váz, hogy a lakk száradjon.
Most csinál egy karbon Kellys Stage-et, arra a felsőcsőre ilyen Maja szimbólumok lesznek végig. Azt elég lehet megrajzolni, ráadasul hajlított a felső cső.Egyébként, ha kész lesz az asszonypajtás váza, akkor természetesen szépen körbefotózgatom és bedobom ide, csemegézni. Szép fekete meg ződ' lesz.
-
trialboj
őstag
válasz
nrg.960
üzenetére
Lehet tudni valamit Grin mester eddigi munkásságairól? Engem is érdekelne majd egy egyedi festés, ha lesz olyan szerencsém hogy találok egy új gépet ever. Érdekelne mit tud megcsinálni, mert sok különleges festést láttam, ami lehet drága, de ha tényleg minőségi munkát végez és a design is jó, akkor emelheti a bringa értékét.
A nyereg témára kösz a tippeket, kár hogy csak a SQlab 612 Ergowave volt konkrét ajánlat, ez nagyon drága nekem, illetve 1x már volt ilyenem pontosabban egy hasonló, nem emlékszem a pontos típusára(sárga matrica volt rajta), a lényeg hogy 3 hétig kínlódtam vele, nagyon kemény volt, nem tetszett egy kicsit sem, hiába olvastam róla jókat.
-
vendingo
veterán
Üdv. Rég jártam felétek, csak a tapasztalatom jöttem megosztani.
Tavaly fékfolyadék cserém volt, elbarmolták, gariba megcsinálták, most megint szar, nyikorog, nem fog, pedig nem is használtam. Kértem időpontot egy másik szervizben, ott adtak időpontot, de mondta a srác, hogy próbáljam meg magamtól megcsinálni, aztán ha nem lesz jobb, vigyem el neki. Tanácsa: porozzam össze a tárcsát meg a betétet, és fékezzem el. A tárcsát letöröltem tocsogós vizes szivaccsal, majd meghintettem nagyon finom porral. Pár nagyobb fékezés után hang nélkül harapott a fék. Nagyon korrekt volt, simán leránthatott volna egy szett betét árával, vagy sokkal többel is. Ritka az ilyen jófej szervizes, ezentúl csak őt fogom keresni. (Ktm bringapark Sopron) -
Ringman
félisten
válasz
bardi
üzenetére
ugyanez a váz és azt hiszem a villa is, mint az rc520-nál:
How wide can you go on the Triban RC 520?ez alapján feszesen a 40-es touareg is belemegy, az meg földúton simán élhető.
-
bardi
senior tag
Ez a decás outi gravelnek elmenne egy 36os kerékkel?
Van készleten L-es, elvileg nekem az kéne (184 cm), illetve a legszélesebb gumi, ami belemegy, elvileg 36 mm széles. Ez ugye itt a valós, etro méret szerinti szélesség amúgy? Csak mert találtam olyan gumit, amit 700x36c-nek írnak, de etro szerint meg 38 vagy 40 mm volt. Ha már vennék ilyet, néha elvinném földútra is. Annyival jobban bejön a gravel verziónál, hogy ez 2x hajtású. -
Alg
veterán
-
nrg.960
tag
válasz
maximilian4
üzenetére
Függ attól, hogy mennyire sz@r amit viszel hozzá fényezésileg, karbon, alu vagy acél-e.
Ez rendben volt, szétkapva letakaríta vittem hozzá, ez is éppenhogy de 6 számjegyű lesz.
Mennyire tökölős melót adsz neki. Illetve milyen színeket kell kevertetni vagy épp mi van nála.
Kb 1 hónap a beugró idő, tehát addig oda van a váz.
Ez egy egyszerű színátmenetes fényezes lesz. -
zsocy
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Igazad van a te felhasználásodat nézve, de egy 10 éves körüli srác bringájára én is megvenném a kitámasztót. Nem baj az ha vigyáz a dolgaira, nem csak felborítja ahol leugrik a bringáról, mert az szinte biztos hogy ilyesmikre egy gyerek nem figyel, hogy hol áll a pedál, meg fék oldalra borítsa vagy ne.
Amúgy azt sem hiszem hogy olyan zúzós downhill manőverekbe belemenne ami szétver egy kitámasztót, annyira hogy menet közben leakadjon neki. Aztán ha kiderül hogy mégis ilyesmit akar csinálni, még mindig le lehet szerelni azt. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Major Lion
üzenetére
Nekem volt tűlük vette spectral-om. Magasságom mérethatáron volt szintén és a láb belső hossz volt az, aminél a 79 cm-re még az S-es vázat hozta, míg 80 cm-nél már az M-eset. Én meg bénán mérek és 79-81 cm között mindent mértem herenyomástól függően.
Végül a nagyobbat az M-eset vettem. Jól tettem a hosszabb váz eleve stabilabb lejtőn és a nyereg is jó magasságban volt teljesen ki tudtam használni az M-es vázhoz járó 150mm-es droppert is, fet tudtam engedni max-ra.
Viszont itt az a lényeg, hogy nekem a láb belső hosszam is határon mozgott és ezért volt inkább kérdéses.
Ha valaki rövidebb lábbal veszi meg, akkor annyi, hogy a droppert egy rövidebbre cseréli és szintén jó lesz (említett típus esetén 125mm-esre). -
sebgutkopf
őstag
válasz
FőDudu
üzenetére
MTB-ra nem való és nincs is értelme kitámasztónak. A végén, amikor a sok rázkódástól lelazul a rugója és elkezd lógni egy kanyarban leakad és akkorát esik tőle…
Ha nincs felszíni tárgy, aminek neki lehet támasztani, akkor a fék oldalára döntjük el a gépet miközben a pedál szintén a fék oldalon max felső állason van. Ennyi.
Egyébként meg egy mtb annyi büntetést kap élete során… -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
baal-amiga
üzenetére
Nem is rossz!

Mit törölni?
...amúgy még egy-egy politikainak titulálható vélemény is elférne néha, de csakis értelmes és kulturált keretek között.. az ilyen "te szerencsétlen" személyeskedő jelzők nincs mit itt keressenek.
-
Major Lion
senior tag
válasz
üzenetére
Kösz a választ, nem nem gondolom komolyan, hiszen nem állítottam azt amit írsz, sőt ha elolvastad volna más hsz-eimet ehhez kapcsolódan akkor láttad volna hogy írtam példaként kínai cégeket pl xiaomi, huawei stb, ahol minőségi gyártás zajlik, ezt senki nem vitatta
Szóval mégegyszer: "Az hogy valami kínában készül még nem azt jelenti hogy kínai."
Ez nem azt jelenti, hogy ami kínai az (mind) selejt. Nem is értem hogy jutottál erre
Az AUDI attól még mindig német autó, hogy kutatás fejlesztés is zajlik nálunk, vagy akárhol a világban, a végeredmény szempontjából mindegy.
-
nrg.960
tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Kb leírtál mindent. Én vegig is szoktam még finoman kocogtatni, és hallgatom. A nyeregcsővet ki szoktam kapbi és még a vázba is belenézek, nincs e belül repedve.. de kb ennyi amit megnézhetsz vásárláskor.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Because
üzenetére
Én nyomoztam egy darabig, így akartam bringát venni.
Jogszabály módosítás miatt csak alkatrészre és szolgáltatásra fogadhatják el a kerékpár boltok, de a kereskedőn múlik, ezek közül melyiket preferálja.
Végül a komplett bringát vettem Szép kártyára túraboltban (GT Zaskar lt elite) és még a törzsvásárlói -10% is ment. -
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Na szombaton megyek megnézni a Bergamontot.
Karbonnál a vázhibákra nagyon kell ügyelni ezt tudom. És gondolom az a lényeg, hogy a szövet ne sérüljön, a kis lakkhiba alapvetően nem gond, vagy az? Hol legyek kiváltképp figyelmes? Ami a fejemben van:
- nyeregcső, beleértve a bilincs alatt
- támvillák
- hajtás, hogy a lánc leesve megsértette-e a szövetet
- középcsapágy körül
- kormánycsapágy környéke
- alsócső a felverődések miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

...kényszeríteném egy négyszemközti beszélgetésre azzal aki miatta kell most feladja, vagy éppen bekötözve, fájdalmakkal küszködve tekeri le a hátralevő ezer kilométereket.