- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- A V3 Ultra 5G-vel tér vissza az Alcatel
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
zgospel #190395 üzenetére
elvileg csak akkor jön ki belőle a folyadék, ha ereszt valahol, pl. a dugattyúnál. Nem lehetetlen, hogy hibás, de inkább a rengeteget futott, elhasználódott fékek szoktak ilyet, úgy tudom.
Odakerülhet még folyadék akkor, ha figyelmetlenségből a szervizben összekenik, és akkor lehet, hogy az még sokáig szennyezi a fékbetétet, ha nincs kipucolva, jól leöblítve féktisztítóval. A betét alapvetően kuka, bár (saját felelősségre) többször csináltam már olyat, hogy pár csepp higítót meggyújtva kiégettem a betétet, és működött, mindenesetre ha már sikerült elhárítani a problémát, és többet nem keni össze semmi a betétedet, akkor érdemes lehet venni egy újat. Ha nem puhult fel, akkor nem gondolnám levegősnek. Erre jó teszt lehet, ha fejre állítva megpumpálod, a levegős fék nekem nagyon jól mutatni szokta magát- egyre kevésbé fog fejjel lefelé, majd visszaáll néhány pumpálásra,ha a bicót is visszaállítom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest