Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

válasz Hasaggymeg #182342 üzenetére

Mindenki mást szeret kirakni a kijelzőre és másak az igényei. Amíg mágneses komputerem volt, engem a sebesség és az odo érdekelt, ezért amikor gps-t vásároltam, nem vártam el tőle nagy dolgokat. Aztán amikor meglett, egyre több infót kezdtem kipakolni és végül már 10 adat lett egy lapon, + a szintgörbe és a térkép :D . Most már egy ideje ott tartok, hogy a legtöbbet a pulzust nézem meg a megtett távot/eltelt időt, de pl. ha haverokkal tekerek, szinte rá sem nézek, olyankor max az érdekel, hogy mennyit másztunk :DDD . Na most tekerés közben ez így nálam egyáltalán nem rondít bele az élménybe. Viszont utólag szeretem analizálni az útvonalakat, pulzust, átlagsebességet, szegmenseket meg mindent, de ezt már itthon csinálom, szal tekerés közben nincs ahogy belerondítson az élménybe.
    Amúgy így téged olvasgatva nem feltétlenül beszélnélek már rá egy gps-re, modernebb, jobb meg minden, de más hozzáállást igényel a mágneses komputerekhez képest, mert ezeknek szerintem pont az az egyik lényege, hogy feltöltsd valahová a tekeréseket, hogy ott elemezhesd, akár évekre visszamenőleg. Ha ezt nem használod ki egyáltalán, akkor jó kérdés, hogy kell-e gps.

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák