Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz trialboj #140127 üzenetére

    6030D is szabadúszó
    Max a Dunában meg a Balatonban... Rendes, alkalmazotti munkám van, csak mindenki otthonról dolgozik nálunk, nincs közös iroda. Hivatalosan 8:30-17:00-ig, de azért ez nem így van, mert a magyar cégek már 7kor kezdenek, az olaszok este 7-ig bent vannak, a fuvarozók meg sofőrök meg szinte bármikor képesek hívni, sms-ezni. Annyi az előny, hogy nem kell ingáznom a munkába és vissza, ezért ha hajnalban felkelek, hogy megcsináljam az edzést, akkor elég hazaesnem mondjuk 8-ra. De nézhetjük úgy is, hogy ezért 2 órával korábban kelek, ahelyett, hogy sokáig aludnék. ;) Délután ugyanez, de mint mindenkinek, nekem is van egyéb teendőm, amit intézni kell, ezért sokszor marad estére a tekerés akkor is, ha nem akarom.
    Egyébként egyre több multinál meg lehet csinálni, hogy munkaidőben elmész tekerni, majd visszamész, zuhanyzol, és folytatod. Vagy munka előtt/utánra teszed a tekerést, és utána fürdesz.
    Az embernek magának kell mérlegelni, hogy mi éri meg, miből tud lecsippenteni időt, minek a javára. Akik sokat tekernek, azok sem kiváltságosak, csak megpróbálnak alkalmazkodni. Erre általában sokan elkezdik mondani, hogy ő miért nem tud... na ők nem is akarnak alkalmazkodni.
    Ugyanez a fogyás is: lát valahol valakit, hogy megcsinálta, de ahelyett, hogy megnézné, hogy csinálta, és azt hogy tudja a saját életéhez igazítani, elkezdi sorolni, hogy ő miért nem tudja ezt megcsinálni.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák