- Milyen okostelefont vegyek?
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
Hévégén végre tekertünk egy nagyobbat az új bringával
Szombaton Balatonkenese - B.füred 70km, vasárnap B.kenese - Siófok-sóstó 30km-t mentünk a bringaúton végig.Koskormányos bringán eddig max 500 métert ha ültem, szóval abszolút új volt a dolog számomra. A bringa nagyon tetszik, élvezem a fürgeségét, könnyűségét. Alapból a vázra merőleges kormányrészt fogom és csak lejtőn illetve ha fékezni kell teszem előre a kezem a váltókarokra. Ez kicsit zavar, hogy fogást kell váltani, nincs az ujjam folyamatosan a féken mint pl montinál, de kirándulós tempóban amúgy nem zavaró, a városban majd a héten még kiderül.
Előre dőlve azért már kicsit kényelmetlenebb, ha lehet ilyet mondani, a karjaim, vállam jobban fáradnak az tuti, de jó, hogy sok helyen lehet fogást találni és váltogatni mikor hogy jobb.
A gumikat 4 barra fújtam (700x42 méret), ebből mindenképp vissza kell venni, bár nagyon jól gördül, eléggé ráz, megnézem majd 3 bar környékén is.
A BB5 fékek már kezdenek bekopni, nem lesz ez rossz szerintem, de az egyenes kormány + hidrós fékek ötletét még mindig nem vetem el, lehet idővel csere lesz.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest