- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz
belaazallat #103077 üzenetére
Jó kérdések, írhattam volna kapásból, hogy elsősorban a napi 20 km munkába járás lesz vele egész jó minőségű kerékpárúton. De elvétve biztos megyek majd ezzel is itt a környék alsóbbrendű főútjain ilyen 50-100-as karikákat, de azt ritkán. Egy-kettő szokott ilyen lenni havonta. Aztán lehet az új szamárral többet fogok.
Megfontolandó, amit írsz, bár az elmúlt kb. 2000 km-t defektmentesen abszolváltam szerencsére (gondolom amiért ezt leírtam, holnap tolhatom haza a boltból egy defekttel), az is a belső becsípődése miatt volt. Az a Schwalbe még nem vészes árú.
(#103078) ivana: kösz az infót! Ebből a kettőből inkább a 1490-es vékonyabb tetszik, lehet ez lesz.
(#103075) rétisün: persze, csak vicceltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest