Hirdetés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benir8
senior tag
Rock Machine Blackout 40
Ez jobb mint a Decathlonos kerékpárok? -
TomMusic
őstag
Ha jól sejtem lekéstem a Lidlis (Aldis?) kerékpárszerelő állványos akcióról.
Viszont csak kéne venni egyet, mert szokszor olyanokat idétlenkedek, hogy azt öröm lenne nézni. 29er MTB-hez kéne.
Ezeket néztem ki, a Conrados tűnik a legszimpatikusabbnak.
Conrad, ebike, Decathlon.
Illetve a Conrad-ost megtaláltam sokkal olcsóbban: itt.
Vélemények?
-
pittlaren
csendes tag
-
Solad
addikt
Napi horror. Aposjelolt tavaly gombkert hozzajutott egy egy gyonyoru paripahoz patika allapotban, egybol beindult a kellnekem erzes. Viszont a csalad gyujtogeto, mindent lebasznak az udvarra/teraszra hogy joleszazott (konkretan kitalalrak hogy amikor itt vagyok, majd az udvaron jo helye lesz a kuotanak, es nem ertettek miert mondom hogy nem).
Ennek a hozzaallasnak az eredmenyekeppen, egy ev alatt olyan allapotba kerult a gep, hogy sirni tamad oedve az embernek.
-
StLui
veterán
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Te írtál enduro csoportba Fb-on?
-
batagy
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Köszönöm!
Ez a 28,6 mm -es kormánycsapágy kiütő jó ehhez a mérethez?
Úgy számoltam, hogy 28 mm-es a váz belső átmérője.A vissza (be) ütéshez létezik esetleg célszerszám?
Ez a csészebehúzó ahhoz való? Nem túl olcsó.Köszönet!
-
cozmo
őstag
Szar idő esetére. Cape Epic LIVE visszanézés ;
-
batagy
őstag
Sziasztok!
Schwinn Landrider vázról szeretném leszedni a kormánycsapágyat (váz festés céljából).
Ez a fekete csapágy persely menettel van belecsavarba a vázba, vagy csak simán bele van tolva?
Továbbá, ez műanyag vagy fém persely?Gondolom, hogy a zégergyűrűt fölösleges kipattintani, mert az egész persellyel együtt az is kijönne.
Köszönet!
-
Wade57
újonc
Sziasztok!
Szeretnék cross típusú kerékárt vásárolni, (kisebb túrákra, Fertő-tó, Balaton kör, Őrség), új és használt is szóba jöhet. A méret 18-19" lenne (178 cm-es magassághoz), a maximum keret, amit szánnék rá kb. 120e.
Mivel használtan nem igazán találtam ebben a kategóriában megfelelőt, meg persze kezdőként a hozzáértésem is konvergál a 0-hoz, ezért újan e mellé tettem le a voksomat:Amiket még mostanában találtam (használt, felújított):
Ezek közül melyik lenne a legjobb választás?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a véleményeteket erről a bicikliről elég jó áron van.

-
Runner_fxr
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Persze, nyilván számít az eltelt idő, meg a körülmények, de azért na.
Csodák nincsenek. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Intruder A 6
üzenetére
Ha elolvastad az összefoglalót vagy/és tudod milyent szeretnél,keress,találj,linkelj és itt véleményeztess.Kelly's ,mint még sok más,ajánlott márka.
-
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Már pár éve szerettem volna venni valami bringát de akkor valamiért lemondtam róla,
most ugy alakult hogy hétvégente elég sok szabadidőm van és jó lenne néha kimozdulni vele,
főleg aszfalton lenne használva de előfordulhat az is hogy néha elmennék vele hegyi utakra is.
Nagyon sokat egyenlőre nem szeretnék rá költeni, hátha mégsem jön be a dolog,
Kellys Spider/vipereket néztem olyan 120-190ezer fot környékén, mennyire ajánlottak ezek, és kerékméretben mi az ajánlott? látom már van 27,5ős is a 16os volt még legutóbb mikor nézelődtem. -
5381
aktív tag
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Azért van többféle kerékpártípus, mert nem ugyan az a felhasználási módjuk. A forma1-es autót is felesleges összemérni a platós IFA-val, mennyit mennek aszfalton.
Ebben a videóban viszont ugyan azzal a biciklivel néznek pár tényezőt, amik befolyásolják a haladást. Szerintem érdekes.
A testhelyzetet(biciklis légellenállása) hozzák ki a legfontosabb tényezőnek. Montinál ehhez még hozzájönne a plusz súly, nagyobb gördülési ellenállás, nagyobb légellenállása a bicónak.....ki tudja mi még...
Mentem már kényelmesen én is valaki mögött, miközben ő meg tekert mint az állat. Mikor kimentem előzni, akkor már nekem is tekernem kellett veszettül, hogy elmenjek mellette.
-
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Tegnap 5-től tényleg száraz volt az út, nem is esett. Mára nem mondott esőt, de most nézem, hogy lesz.

-
cobranco
csendes tag
Sziasztok!
A tavalyi balkáni körutazásunk utolsó felvonását fogadjátok szeretettel:
Ebben a részben újra a természeti látnivalókon a hangsúly.A Balkán-Dunakanyar különleges lagunáitól kezdve az Albán-Alpok montenegrói letörésének egyedülálló sziklavilágáig,lesz minden.A 40 fokban beiktatunk egy hűsítő programot is,útba ejtjük a főváros,Podgorica panelházait,de tényleg csak az élvezetek fokozására.A testnevelés óra ezúttal intenzívebbre sikerül,mint valaha,az pedig,hogy,hogyan lehet csonttá fagyni a nyár közepén,szintén nem marad titokban.
Montenegro visszainteget 5.rész: "Sziklás káosz" 2017. FullHD 1080p
Útvonal:
Lipovnik-Rijeka Crnojevica-"Balkán Dunakanyar"-Brezine-Farmaci-Podgorica-Gornji Medun-Bezjovo-Gornja Krzanja-Cerovac-plató-Gornje Stavce-Treskavac hágó/1670m/-Bukomirsko jezero-Mokra katun-Verusa-Crna planina-Tara völgye-Matesovo-KolasinTérkép:
[link]Fotoalbum:
[link]Kellemes Ünnepeket!
-
6030D
addikt
válasz
fbarbara0113
üzenetére
Szerintem linkelheted. Volt korábban is, nem lett törölve.
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Munkába járásra lenne szükség új kerékpára, napi kb 20-30 km-t. Ti melyiket vennétek meg? 20% kedvezménnyel tudok hozzá jutni. Előre is köszönöm a választ.
Triban 100
Triban 520 -
6030D
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Ma is voltam, nem esett, száraz volt az út is. Holnap is megyek, nem mond esőt.

Utána essen két napig folyamatosan, mert nem lesz időm tekerni, majd hétfőre száradjon fel!
Nincs több kérésem.
Még olcsóbb a High5, mint a múltkor....
(#103965) parkr: itt melyik az akció? A top sellers-nél a 4 "oldal"? Nekem csak a nagy képet adja, alatta a teló meg mtb gumi akciót, alatta meg azt a 4x4 tételt.
-
TomMusic
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Hát ahol Te mész, én ott max. tankkal mennék, vagy valami hasonlóval.

Amúgy sikerült megoldani a bicó elhozását kocsival. Még jó hogy gyorszárasak a kerekek.
(#103964) Hasaggymeg: elvileg hétfőig kitart ezt a retek esőzés.

De reméljük ez az apokalipszis hamarabb megszűnik. Vagy lassan válthatunk sportágat... kenuzás, vagy valasmi hasonlóra.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Somlyón úgy 2 éve nem láttam nyomokat, ha egyedül tekerek, ezért megyek a legtöbbször arrafelé

-
parkr
őstag
húsvéti kedvezmény pár márkára a bike-componentsnél. hátha jól jön valakinek. [link]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Gyanítom nem kizárólag a megtett kilométer számít,hanem pl. az is mennyi időt van effektív kitéve a hajtás a viszontagságoknak.Vagyis míg Terminátor kolléga lenyom 150km-t szűk 4 óra alatt aszfalton,úgy,hogy a por szinte utol sem éri,addig van aki egy heten keresztül bringázik ugyanannyit.10 órát fetrengve 15km/h-val az útszéli porban kerékpárjával.Egy-egy world tour szakasz is 200km fölötti,mégsem nyikorogva érnek célba.
(#103946) TomMusic...ma nyugi van mert a tegnap,miután megláttam az előrejelzést leboxoltam zasszonnyal és csapágyasra hajtottam magam...és az őzeket a mezőn.
Holnap még csak-csak elleszek,de utána wife beware,here I come again! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#103952) jjeahh...nem medve az ott az erdő szélén?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
pittlaren
csendes tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Besz@rás, milyen szép helyeken tekersz, nem kicsit irigyellek.
Viszont..... az biztos a Te bicajod? Semmi sár, semmi hó, szinte már puritánnak hat

Más: ma megjött az új első lámpám: (Gaciron)

Nagyon elégedett vagyok vele: teljesen fém (alu) masszív, robusztus, kompakt, beépített akkus. 400 lumenre írják, ezt ugyan ellenőrizni nem tudom, de a fénye erős, szépen terít, nem csak egy pontban, hanem a teljes felületen. Nem egy atomvillanás, de bőven teljesíti a látni, nem csak látszani kritériumot. 5490,-ért szerintem megérte.
-
Sleek
senior tag
Erről esetleg valaki tud bővebb infót ?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
deicide
üzenetére
a következő lánc pár hétig ugrik a soron, amíg sort nem cserélek, de annyi belefér....ez a nap hozzászólása!
T1000 nyomja,mindegy a kerék forog,vagy a lánc fut a fogakon. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#103943) Gabesz1019...Wireless Bike Computer Speedometer Odometer Rainproof Cycling Bicycle Computer Bike Measurable Temperature Stopwatch...ma minden ilyen vicces?!
Ennél már a gugli fordító is többet tud.
Sok jót nem várnék tőle. 
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Van egy decathlonos Bfold3 típusú kerékpárom.
Szerintetek ha megveszem a lenti kerékszettet akkor át lehet e építeni agyváltós kerékpárrá?
Mennyi lehet egy ilyen átalakítás? Vagy meg tudom egyedül is oldani?http://apro.bikemag.hu/browse/osszecsukhato/agyvaltos-20-quot-as-kerek-nexus-7-valtokarral-l428813.html
Vagy beszéljek egy szervízzel?
Előre is köszi.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
dellfanboy
üzenetére
50-60km, Squirt
-
dellfanboy
őstag
utcai korulmenyek (aszfalt) kozott ti milyen idokozonkent es mivel kenitek a lancot? mi az ami nektek bevalt?
-
draco31
veterán
válasz
draco31
üzenetére
Ide raktam fel róla pár képet. Megérné vele foglalkozni?
Az utolsó képen pedig a már lassan 15 éve nyúzott társam. -
jjeahh
nagyúr
válasz
TomMusic
üzenetére
Városban pocsolya? Itt a hó meg a sár váltogatják egymást és az még nem is olyan kellemetlen a szénné mállott tavalyi fűhöz képest, na az b*romira csúszik, össze-vissza feltekeredik a váltókra és kézzel egyenként lepiszkálni... de legalább a napon 17 fok van és lehet tekerni
. Az már valami, én akkor teszem le a bringát, ha akkora a hó, hogy már képtelenség hajtani. De legszívesebben akkor is felpattannék egy fat bike-ra és megpróbálnám azzal 
Napi karika:
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Egyáltalán nem vagyok "edzetlen"... Nem egyenesen arányos a nagy súllyal a nagyobb izomtömeg. Attól még, hogy nem vagyok 80 kg még nem ilyen mai "páva gyereknek" kell elképzelni.

-
draco31
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy kicsit leharcolt bicajt. Nem találtam még a váz nevét meg. Hátul Shimano Deora XT M650 van, gondolom az első váltó is hozzá tartozik, és valami csapágyas középrész. Feliratot nem találtam a hajtóművön, de gondolom az is Shimano lehet.
Tetszik a csapágyas középrész, de a váz maga nem, nem tudom mit kellene vele kezdeni. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Ennek a reklámja is szörnyű O_O
Mi az a PRM? Rosszul gépelt RPM? És a "Made 1"-ben miért napi kilométer számláló, a "Made 4"-ben meg miért fordulatszám mérő?

Ráadásul sima 7 szegmens kijelzőt HD-nak nevezni? Nem pixeles, az igaz, de na!

-
TomMusic
őstag
válasz
deicide
üzenetére
Na, akkor már ketten nem szeretjük ezt a vállalhatatlan időjárást. Illetve, még Hasaggymeg sem szereti ha jól tudom, meg vagyunk egy páran.

-
szabacsik
őstag
válasz
Gabesz1019
üzenetére
Én banggoodról rendeltem olyan 3-4 ezer forintos vezeték nélkülit. Megbántam. Múlthéten vettem egyet lidl-ben 1700ft-ért vezetékest. Tökéletesen megy, és nem kellett egy hónapot várni rá. Jah és többet tud mint a kínai. (arról nem is beszélve hogy így van 3 év garim is
) -
Sleek
senior tag
Sziasztok használ valaki sjcam 4000 típust? Mennyire bevált ? Neten sok videót láttam van ahol szinte semmit nem látni ,van olyan videó ahol meg éles a kép.
Gondolkodtam a gyros 5000 szérián is . De azt már kicsit sokallom.
Köszönöm a választ -
Gabesz1019
senior tag
Sziasztok!
Kilométerórát szeretnék vásárolni. Összefoglalóban olvastam, hogy a vezeték nélküliből érdemesebb minőségibbet venni. Sokat nem áldoznék rá, csak "hobbi szintű" felhasználás lenne, hogy lássam mennyivel megyek. Kínából rendelném, ezt néztem ki: [link]
A vezetékes 9,88€ a vezeték nélküli 12,35€. Ebben a kategóriában érdemesebb inkább a vezetékeset venni? Az pontosabban mér mint a vezeték nélküli?
-
TomMusic
őstag
Tegnap bringával jöttem melóba, de nem azzal mentem haza. Szóval ma azzal kéne hazamenni, de tiszta pocsolya a város, és nem hinném, hogy másfél óra múlva felszárad.

Másnak is vannak ilyen égető problémái?
-
deicide
veterán
válasz
6030D
üzenetére
Dura-Ace 11-es, én is csodálkozom azok alapján, amiket hallok. Nyilván szezon végére fossá nyúlik és a következő lánc pár hétig ugrik a soron, amíg sort nem cserélek, de annyi belefér.
Azért nem mindig közlekedem vele 1000W-al, szoktam nyugisan kerékpározni is.

Ráadásul rosszul is számoltam, mert ebben benne van a görgőzés is, az meg másik bringa, azaz inkább olyan 12-13k, az már reálisabb.
-
Runner_fxr
addikt
válasz
deicide
üzenetére
Feltételezem, hogy úgy megy el 20 ezret, hogy utána komplett hajtás kuka. Vagy tévednék?
De még így is durva adat ez a 20 ezer.(#103895) -=RelakS=- : Ha nagy szerencséd van, igen. Lánc sor cserénél, sok esetben látok összeférhetetlenséget, elvileg kompatibilis alkatrészeknél. Magyarázatot nem tudok rá adni. Érdemes nem a legolcsóbb cuccokat megvenni az adott kategórián belül, és lehetőleg azonos gyártó lánca és sora legyen fent.
-
-=RelakS=-
veterán
Keddtől Aldiban kölök utánfutó
Hátha valaki érintett -
-
Szoles
senior tag
Sziasztok! Engem is izgat egy ideje ez a Squirt dolog, átállnék rá, az olajozgatást meg a szutykos mosogatást unom.
Két kérdésem van.
Egyik, hogy új láncot használjam a gyári kenéssel, amíg megy, vagy egyből mossam ki és squirttel kenjem meg? Nekem utóbbi szimpibb, mert úgy tuti nem megy be kosz sehova, amit a squirttel esetleg bezárok.
Másik a beszerzés. Hol érdemes venni? Olcsóra gondolok, sőt a
Lehető legolcsóbbra
, lehet külföldi webshop is.
Kösz! -
Sziasztok!
Festetni viszem a trekking ALU vazamat.
A kozepcsapagyat ki tudom venni, de a kormanycsapagy perselyei eddig kifogtak rajtam.
Otthon ki tudom venni ezeket az alu vaz megsertese nelkul?Kossz!
-
ivana
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Én pl. egy hibás vázat akarok szétflexelni, de lehet villából, fából akármiből. "diy wheel truing stand'-re keress.
Fúrás, menetvágó hosszú csavar működhet pl.
-
deicide
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én sem nagyon értem ezt az agyonkenés dolgot, simán kibír egy évet egy láncom, az pedig általában közel 20.000km. Aztán átlag 500 kilométerenként tisztítom/kenem mindössze.
-
6030D
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Fejre állítod a bringát, kerék marad a helyén és a villára raksz méretre vágott gyorskötözőt. Elég olcsó megoldás?

-
szkink
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Aha kezdem kapiskálni
lehet ő is erről beszélt csak én értettem valamit félre,minden esetre köszönöm a segítséget,neked is 6030D,még elviszem egy szervizbe azt ha ott sem erőltetik a cserét akkor megy vissza,és nyár végéig (mire öcsém meglep egy új k.szettel
)szerintem kibírja 
-
Véreshurka
senior tag
válasz
ivana
üzenetére
Köszi!
Házi gány alatt a villából építettre gondolsz? Ha igen, nem lenne véletlenül valami linked, hogy hogyan is néz ki egy ilyen? Gondolok itt arra, hogy egy asztalra hogyan tudod feltenni, meg hogy hogyan van megoldva a tüske része (ami a felnihez ér, sajna a nevét nem tudom). Bár most belegondolva egy villa papucstávja általában nem 110-es? Mondjuk egy 135-ös aggyal szerelt kereket hoogyn teszek bele? Bocs a hülye kérdésekért, keréképítés/centrír terén sajnos teljes a sötétség 
-
ivana
addikt
válasz
Véreshurka
üzenetére
Nekem ilyen icetoolz van elég sok (20+) kereket fűztem már vele, bőven jó.
Állvány akkor kell ha nagyon sokat fűzöl, ha nem vagy szerviz gyári állvány biztos nem szükséges, max házi gány

-
jjeahh
nagyúr
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Akkor a tuti, ha már könnyebb vagy a bringánál

-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
szkink
üzenetére
Nem a tengely hézagolására gondoltam,annak semmi köze ehhez a kotyogáshoz.Van egy szorító kúp a kazettatestben melyet belebikáznak a testbe.és melynek mind2 oldala egyben golyópálya is,a belső a keréktengelyé,a külső meg a kazettatatest egyik golyósoráé.Ott a bal kezében. Az van belehajtva a testbe,méghozzá jó erősen,hisz ott a hézagolást tulajdonképp az 1 óránál lát6ó különböző vékonyságú alátétek 6ározzák meg.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Akkor az én súlyom duplán "irigylésre méltó"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Véreshurka
senior tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A több méretesekről nem olvastam túl jókat, főleg a méretpontosságuk volt a kritika, ParkTools-ék meg sajnos nem gyártanak ennél nagyobb kulcsot. Egyet ajánlottak még régebben: Icetoolz, ilyet vettem is, bár még sosem használtam
, viszont most akarnék ráfeküdni a kerékcentrír/építés témakörére, akkor lehet maradok egyelőre az Icetoolz-nál. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh
üzenetére
Az még hagyján,hisz pár forint az egész,a láncos kulcs ami nekem sincs,és egy elhasznált,tiszta lánccal szoktam helyettesíteni.
(#103910) Véreshurka...szerintem jó az a küllőkulcs,sőt lehet én még több méretest vennék,fedjen le nagyobb fejű méreteket is.Az én kis Crankbrothers zsebszerszámomon is van 4 méret,közötte 3-as is.
-
Véreshurka
senior tag
Tudnátok ajánlani valami jó centrírállványt otthoni használathoz (akár külföldről is)? Illetve mik a tapasztalatok pl. az ilyen küllőkulcsról? Vagy inkább érdemesebb lenne egyesével beszerezni méretenként?
(#103861) 3shae: szerintem nem a domestos bánt el így a lakkozással, hanem a szivacs. Sajnos én is jártam már így mosogatószeres tisztítás után. Legközelebb esetleg próbáld ki a mikroszálas törlőkendőt.
(#103894) Runner_fxr: ha szabad kérdezni milyen más szerszámmal vágsz neki használt bringát venni a láncnyúlás mérőn túl?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh
üzenetére
Ott amin az a sok szöveg van és belül nútos.
(#103907) 6030D...mi ez a robbantásos,dzsihadista videó?!
Készít egy ilyent jjeahh kolléga a nagy szakállával és másnap rátörik az ajtót a romány tekesek. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
IMIIKE1998
üzenetére
Szerintem inkább irigylésre méltó a súlyod,mintsem panaszkodásra.Kis izom kell rá és te lehetsz pl. a magyar Joaquim Rodríguez,vagy Rafał Majka .

(#103904) 6030D...ha ott kotyog,nem mondták volna,hogy cserés,ha meg nem akkor sem értem miért akarják cseréltetni,hisz a hézagolást is lehet állítani egy ilyennel.
(olyan hosszú volt a kép címe,hogy az egész képernyőn nem fért el.
) -
6030D
addikt
válasz
szkink
üzenetére
Nyilván látatlanban nehéz, meg ha látta "szakembör" ő biztos jobban tudja, de nekem egyszer volt, hogy kotyogott, akkor ráhúztam a szorítógyűrűre, jobb lett, majd később megint kezdte, meghúztam, jobb lett, majd egyszer rendesen eltakarítottam, meghúztam, utána a cseréig jó volt (5000 km?).

-
szkink
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
"Muszáj az cserélni?"
Egy ilyen kérdést vártam,ugyanis az egyik szervizben a srác azt mondta,hogy nem fontos a csere,csak az motoszkált a fejemben,hogy a későbbiekben ez a kis kotyogás nem okoz majd nagyobb gondot?Amúgy a sort leszedve nézték meg mind a 2 helyen és a test volt a ludas.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
eddie1978
üzenetére
Ez tényleg úgy van,miután pl. kitekerek egy 30%-os lejtőn,a tetőn pár percig úgy ülök a nyeregben mint Aragorn mikor visszatért a halálból amíg egy kicsit összeszedem magam és levegőhöz jutok.
Olyankor tényleg nincs erőd már kimozogni semmit,érzed az út minden döccenőjét. -
6030D
addikt
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Lehet, hogy olyan, mint a Froome, aztán az se edzetlen.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csodák nincsenek.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)