Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
pittlaren #103033 üzenetére
Értelek, világos.
Na, lelőve a poént, nekem egy Kilimanjaro Bigben Pro van.
Pont most lesz benne 4000km (3967-et mutat most az óra, de volt pár kör mikor nem mért). Bár gyarló módra nagyrészt városban megyek vele (azért a padkák - lépcsők útba esnek), de amikor csak tehetem, kimegyek vele terepre (Budai hegyek, Pilis, Visegrád). Láncon és gumin kívül mást nem kellett rajta cserélni, illetve nem kellett nyúlni hozzá. Nyilván nem azt mondom hogy csúcsbringa, mert pl. a teleszkóp keménysége nem állítható (hiába van ott a pöcök), és sajnos kicsit kemény, de nem is volt fél millka az ára.
Illetve én magam is azt az elvet vallom egyébként, hogy a minőséget meg kell fizetni. De szerintem abba a hibába sem szabad esni, hogy egy kalap alá vesszük a 150, meg a 60 ezres biciklit.Ajaj, de csacska vagyok, ezt beleírhattam volna az elősző hsz-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- WeBeauty. Model F9
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest